Görümcem😬😬😬

Üç erkek kardeşim var Allah bana senin gibi soğuk nevale ve tribal enfeksiyon geçirten gelin vermesin . İki güler yüz ve tatlı dille çözülecek sorunlari yok sınırlarım var yok karakterim yok bla bla diye çığ gibi etmişsiniz . Gorumceniz yonetilemeyecek krizli bir tip değilmiş ama sayenizde olmuş . Şunu unutmayın ki siz bir aile kurarken kimseyi fabrika teslim almıyorsunuz. Aileler birbiri ile iyi geçinmek zorundadır hem siz onlarla hem onlar sizinle . Sınırlarım var diyerek tuhaf ergence hareketler bana çok yersiz geliyor . Sınır çizmeyi bilen insan zaten bu toplara bile girmez . En gıcık olduğum gereksiz yersiz hadsiz kız tipisin
Senin gibi nofrost buzluktan bozma tipler nasıl evlenip birde evli kalıyor hayret ediyorum . Demekki gerçekten türk erkeğine nefes almak yetiyor .
Ha bu arada hiçbir abla erkek kardeşinin sevgilisini kurcalamaz pek sormaz ciddiye binmesini bekler-gereksiz bir merak sahibi değilse sen gibi- kısacası dünya gelinlerin etrafında dönmüyor cici kız bazen gorumcelerinde etrafında döner. En özel gelin malesef sen değilsin.

Son düzenleme:
benim görümcemde biz nişanlıyken eşya seciminde mesaj atmıstı kocama senin avrat hep böyle kararsız mı bu ne böyle diye şalterlerim atmıştı. Onu hatırladım bi an, ama evlendikten sonra melek gibi oldu

Antalyadayim
Önce şunu kabul edin , Akdeniz insanı sıcaktır, neşelidir güzeldir.! Hele ki antalya.. Başka bir şehre gittiğim zaman bir gun geçse özlerim
..

Siz ise kaba ve soguksunuz.
İlk defa bu sitede bir kadına bunları yazıyorum. Hepsini okumadım bu arada..
Sizi kız kardeşi olarak gören birine kurduğunuz ilk cümlelerden itibaren gerek duymadım.. eşinizin kız kardeşi tabi ki de sizi arayabilir eşinizi arayabilir düğünde yanınızda durur.
Aynı şehirde bile yaşamıyorsunuz, üstelik gezmeye gidiyorsunuz yazdiklqriniz o kadar saçma ki..
Üslubunuz o kadar kaba ki.. ha şu da var , belki gerçekten görümce söylediğiniz gibidir vıcık viciktir her şeye karisiyo4dur ama ben o kadar olduğunu düşünmüyorum herseyden önce ayrı sehirdesiniz. Size karışan eden yok.
Çok ayıp.siz onları garip bulmuşsunuz ama, antalyada yaşayan bir burdurlu olarak söyleyebilirim ki sizin bu tavırlarınız buranın insanına soğuk ve kabadir.! Ama insanlar kibarlıktan bunu size söylemez.

Ayyy sonunu getirmedim ne yazdinda yazdın ama anladığın dilden cevap veriyim iyiki gorumcenin istediği abla kardeş durumuna görmemişsin yazık o görumceye şam şeytani gibi her şeye bahane bulan,adetleri insanları kcumseyen ,kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan,abla kardeş sevgisini Allah'tan kismanmayan saygısız,edepsiz,densiz,arkasından terbiyesiz(çünkü yüzüne bişey demeyi yemez) hatta bence kıskanc,kültürsüz,gıcık,sevgisiz biriyle abla kardeş olunmaz Allah korumuş gorumceni,çok sevgi doluyumdur dolup tasarım ama senin gibi birininde hakkından nasıl gelinir bilirim keşke görümcem şunları okusada gorumcelik nasıl olur bir görsen sende

Görümce ilk demis ablan gibiyim Ama Sen bundan bile gereksiz yere rahatsiz olmussun.abisine yazdigi mesajda normal, kardesler birbirine böyle yazar, ayrica esinizin mesajlarini niye okuyosunuz.
Dügünde görümce yine gelip yaninizda oturmus halbuki yaninizda oturmak istememis kimse ama ondan da rahatsiz olmussunuz.sanirim insanin igneyi biraz da kendisine batirmasi lazim.üslubindan dolayi ortalarda okumayi kestim cünkü elle tutulur birsey yok…

Yazdıklarının hepsini okumadım ama yüzde bir milyon haklısın aynısı benim başımda da var

Sevdim seni. Delikanlı gelinsin :) Kıskançlık krizlerine girmiş, histerik bir kadını ciddiye alma. Sorun çıkarmaya çalıştığı konuyu tiye al, gül geç. Çoğunlukla dont muhattaba devam

Siz görümcenizden daha betersiniz. Allah sizin gibilerden korusun insanları.

Tam da benim düşündüğümü yazmışsınız

Korkuncsunuz gerçekten. Kocaya da bu kadar güvenmeyin bir yerde çark eder.
Görümceniz size yakınlık göstermiş istemiyor olabilirsiniz tamam o da anlamış ve ortada büyük meseleler olmamasına rağmen siz olayı büyütmüşsünüz çünkü kıskanıyorsunuz net. Görümceyi görmek bile istemiyorsunuz o yüzden olay çıkarmışsınız .
Görümce de salak değil bunu anlamış anlayıp size hak ettiğiniz gib davranınca neden şaşırıyorsunuz ki ? Canım cicim demeyecekti artık tabi.
Beni istemiyorsun ya da başından beri gelinlik yapmadın gibi sözlerinde haklı bence .
Sizde açıkça evet istemiyorum deyin kurtulun bari

İyi ki erkek kardeşim yok sizin gibi eşi olsaydı ne yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…