Görümcem😬😬😬

Biliyomusun cevap veriyim ediyim derken konu iyice komik gelmeye başladı argo muhabbeti abartılı sevgi sözcükleri gırgırdı görümceme olan hissiyatım dışında ama kimle konusam içimin soğumadığı bir konuyken şuan aşırı hafif ve dalga geçilebilir görmezden gelinebilir geliyor iyi oldu tavsiyenide aldım uygulayacağım

Pembik zamanlarımda salakmisim hep derim keşke seneler önce olsaymış bu forum..cogumunuzun yaşadığı benzer çünkü..aaa bu benmişim diyorum neleri yutmusum
Boşver ben pembik gelinim okuyorum ediyorum ama içimden davudi bir ses yükseliyor KEMALİM YAPMAAAZ diye

Pembik zamanlarımda salakmisim hep derim keşke seneler önce olsaymış bu forum..cogumunuzun yaşadığı benzer çünkü..aaa bu benmişim diyorum neleri yutmusum

Aynen öyle. Takılmayacak şeylere takılmışım. Gereksiz insanlara değer vermişim. susulmayacak yerde susmuşum. Yeri gelmiş Feriha gibi bayılmışım

Eve düşen yıldırım.
Burda yazdığın kadar fettan değilsin sen ya tiye almışsın sadece yazarken. Fettan olsan saman altından su yürütürdün. Benden sana tavsiye her erkek eğer karısıyla problem yaşıyorsa ailesi Bi gün aileci olur. Yapman gereken göze sokmadan gerçek Bi mesafe koymak, gerektiği kadar aile olup gerektiği yerde yabancı olmak.

Yinede esiniz sizi seviyor.Koruyup kolluyor.Ablasi bu ilginin farkında kıskanıyor.Siz kadına umursamaz davranın daha da çıldırdım.Siz onu şikayet etmeyin o etsin ki.Sorunlu olan o olsun.

Yok yok ben de az anasının gözü değilim haklısın bacım ama bizde genetik burda ki gibi olsa herşey herkesle samimi olurum ama benim büyüdüğüm evde ciddi durmak mesafeli olmak alkışlanıyodu insan evlenir evlenmez adapte olamıyo

Yinede esiniz sizi seviyor.Koruyup kolluyor.Ablasi bu ilginin farkında kıskanıyor.Siz kadına umursamaz davranın daha da çıldırdım.Siz onu şikayet etmeyin o etsin ki.Sorunlu olan o olsun.
Etmiyorum zaten de hiç konusunu açmıyım en iyisi

Kız sorunlu olsun istemiyorum ki fettan değilim o kadar sadece bana bulaşmasın laf sokmasın şikayet etmesin eşim üzülüyor ablası sonuçta.

Biraz buralarda takılın vaktiniz varsa, forumda ciddi anasının gözü üye eksiği var

Son düzenleme:
Kız sorunlu olsun istemiyorum ki fettan değilim o kadar sadece bana bulaşmasın laf sokmasın şikayet etmesin eşim üzülüyor ablası sonuçta.

Bak bu seneye kadar ben bir hamle görüyordum umursamıyordum ki bu konuda marka sayılırım gerçekten beni en fazla güldürür
Bu sene ben önce davrandım ama kimse sebebi anlayamaz eşime de dedim ki hayat beni bu hale getirdi su an sosyal deney yapıyorum elleme bende noldu diyorum dedi sebebi şak diye söyledi
Benim ki bide bekar ve yeni babasını kaybetti tehlikenin farkında mısın

Allah yardım etsin bacım

Ben de seneler sonra cesaret edip görümcem çağırdıginda gitmedim aradığında mesafe koydum eşim çok diretti pes etmedim.Bana gelmek istedi kabul etmedim ama eşime soylettim hep eşim çok bozuldu trip attı ama arkamdan laf yapıp mıçmıç gösterilerini artık çekemiyorum..ben önemliyim artık
.Esim çok bozuluyor ailesine laf soyletmiyor hala ben senin gibi düşünmüyorum diyor ama geçmişin nefreti beni yiyip bitiriyor

Allah yardım etsin bacım

Ahahaha yok ya benim eşim ağırdır onu kimse karşısına almaya cesaret edemez. Ve ben bazı konularda son karar verenim o yüzden benimle iyi olurlarsa eşimle goruseceklerini eşimin iyi olacağını çok iyi biliyorlar. Her zaman yapmam ama arada kaşiyorum bende, sonra meydanı bos buluyorlar eğlenceli oluyor. Yaptığım da çok basit birsey, ben sosyal medyada hikaye vs paylaşmam ama yeni ev taşıdım ve oradan bazı hikayeler attım bununda amacı vardı. Her hikayeye yorum geldi, geçen gün tanisma yıldonumu idi ertesi günde gorumcemin doğum günü. Ben o çiçeği attım hikayeye baktı geçti Eşim tabi ki gorumceme çiçek fln almadi pasta yollamadı görümcem ertesi gün gelen hediyeleri paylaşmış. Ve o hikayeye çok bozulduguna çok eminim. Ama napiyim bu noktaya onlar getirdi oda ayrı hikaye, bosver. Eşim ztn yeminli bisey almamaya pandemi de işten çıktığı dönem topluluk içinde hediye isteyip onu çok üzmüştü ben çok hassas davranıyordum o onu mahvetmisti gerçekten de almaz kendi kaybetti. Öyle işte

İşte bende bundan korkuyorum ben kendimi yiyeceğime içimde kalacağına tavrımı koyarım olur biter eşimi çok seviyorum ama kendime zarar verecek benliğimden eksilticek boyuta gelmesin

Yo benim eşim adaletlidir eleştirir kırılırsa tepki koyar benimle dertleşir. Hikayeyi de anlattım yukarıda mesaj kaldı, çok basit şeylerden insanlar anlıyor gerekeni.
Ki ben gerçekten vericiyim hiç bir şeyi kıskanmam ailede vakit geçirmekten bunalmam 1 hafta cenaze evi ağırladım ben, bayramda seyranda kenara cekilmem ama insan kıskanç sa bazen höst gerekiyor

Bacım sen bağışıklık kazanmışsın ben hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…