Hanımefendi şimdi siz beni cazgır ilan ettiğiniz için buna inanmazsınız ama tesadüfen gördüm ha o mesajı gördükten sonra kasıtlı bakmıyormuyum bakıyorum yalan yokFazla merak iyi değil işte… sınırlar önemli
Evet üslup konusunda haklılar. Ama sizi ne bu hale getirdi ona bakmak lazım. Siz yinede bir oturun konuşun gorumcenizle barış ilan edin. Ama böyle soğuk değil kalben isteyerek. Evet sizinde hatalariniz var gorumceniz de az değil. O yüzden bence ya barış imzalayin karşılıklı yada içinizden o öfkeyi atın gitsin. Ne yaparsa yapsın siz ona kardeşinizin karisi değil de bir arkadaş dost gibi yaklaşın.Dellendim de yazdım zaten herkes beni ağzı bozuk ilan etti sanki ulan karı diyorum toplum içinde bir dertleşelim dedik kimse konuyu okumamış sadece uslup tamam haklılar önemli bir şey uslup ama boğazıma kadar geldi artık
Allahtan Bi ablası var benim üç tane olsa yada bizim gelin gibi 4 ben çin seddi örerim arayaErkek kardeşim var ve 3 ablası var.
İçimize gelecek olan gelin bize baştan bu sınırları çizse hayırdır, n'oluyoruz deriz yani.
Ne alaka ?
Daha bizi tanımadan etmeden neyin sınırı bu ?
Eşimin ablası görümce bu sıfatlar değil takıldığım ben bu kadar sınır koymayı bilmeyen mesafe tanımayan bir insana bu kadar soğuk olmama rağmen böyleyken yakın sıcak olursam neler yapar kim bilirEvet üslup konusunda haklılar. Ama sizi ne bu hale getirdi ona bakmak lazım. Siz yinede bir oturun konuşun gorumcenizle barış ilan edin. Ama böyle soğuk değil kalben isteyerek. Evet sizinde hatalariniz var gorumceniz de az değil. O yüzden bence ya barış imzalayin karşılıklı yada içinizden o öfkeyi atın gitsin. Ne yaparsa yapsın siz ona kardeşinizin karisi değil de bir arkadaş dost gibi yaklaşın.
Araya çin seddi ören gelini de biz adam yerine koymayız mesela.Allahtan Bi ablası var benim üç tane olsa yada bizim gelin gibi 4 ben çin seddi örerim araya
Tamam kötüyüm sabahtan akşama kadar kaynanasının görümcesinin dedikodusunu yapıp yüzüne gülenlerde iyiValla Allah eş ailesine yarım etsin.. bu iyi niyetlere bu tutum bu kalbi kötülük nedir. size bir haberim var siz mesafeli değilsiniz kötüsünüz
Bakın ben buna sonuna kadar katılıyorum istediğim de o kardeşiyle istediğini yapsın bana gölge etmesinAraya çin seddi ören gelini de biz adam yerine koymayız mesela.
Erkek kardeşimizle muhatap olur görüşürüz.
Ailece toplandıgımızda gelin gelmek istemiyorsa kendisi bilir, erkek kardeşimizi de çagırırız.
Ha maksadımız kötü olmaları değil.
Madem bizi istemiyorsa biz kardeşimizle kendi ailemiz içinde gayette görüşür egleniriz.
Kendisi bilir.
Yok şimdi Estağfirullah cazgır demeyelim de..Hanımefendi şimdi siz beni cazgır ilan ettiğiniz için buna inanmazsınız ama tesadüfen gördüm ha o mesajı gördükten sonra kasıtlı bakmıyormuyum bakıyorum yalan yok
Fazla merak iyi değil işte… sınırlar önemli
Kendime cazgırım kendi dünyamda cazgırım ama saç baş yıkan bağıran çağıran küfreden biri değilimDont muhattap nedir ?
Yazdiklarinizi okudukca ikinizde gozumde cazgir biri olarak canlandiniz..
Cazgır mı sevgi kelebeğimi karar verinsınırların iyi olduğunu çok acı öğrenecek. Şimdi sevgi kelebeği modunda gezmeye devam etsin. Bu kadar sınır ihlalinin neler getireceğini kestiremiyor malesef
Yoooo o işler öyle olmuyor.Bakın ben buna sonuna kadar katılıyorum istediğim de o kardeşiyle istediğini yapsın bana gölge etmesin
Sende biraz daha ılımlı olmaya çalışmalısın bu şekilde olmaz esin şuan senin yanında ama sonra bu durum degisirDoğrudur biraz uslubum kaydı da görümceyle benzetmeyeydin iyiydi be ben kadına söulemiyim olay çıkmasın eşim kırılmasın bir derdimi dökiyim dedim sen bu benzetmeyle beni dert sahibi ettin
Cazgır mı sevgi kelebeğimi karar verin
Yok şimdi Estağfirullah cazgır demeyelim de..
Hanımefendi inanırmısınız benim 6 kardeşim var annem var işim var gücüm var ben kimseye ihtiyaç duymuyorum arkamı dönsem dedikodumu yapan kıskanç bir kadına hele hiç ihtiyaç duymuyorum zaten yılda 2 kere gittiğim memleket aramda kilometreler var gidince alıyorum kaynanamı kayınbabamla kocamı koluma geziyorum kendi kuzenlerinin bile arkasından göz devirdiği kendi kardeşinin o olgun biri değil çocukluk yapıyı dediği bir insanla. Vakit geçirmektense yalnızlığı tercih ederim en azından kitabımı okurum kelime dağarcığım genişlerYoooo o işler öyle olmuyor.
Zamanla arkamdan mı konusuyorlar.
Niye ballı çöregim bensiz egleniyor.
O aile içerisinde ben niye yokum deyip tıpııış tıpııış gidersiniz.
Var akrabamızın böyle bir gelini.
Kız ilk baştan tüm engelleri koydu, daha ailenin içine girmeden, etmeden tüm sınırlarını çizdi.
Sonra da eşi ailesiyle eğleniyor bu alemde niye ben yokuma dönünce mesele tüm sülale ile barış anlaşması imzalayıp aralarına girdi.
Ha herkes niye böyle yaptıgını biliyor ama olsun o da öyle demek ki deyip sustular.
Sussunlar da zaten, bunları öne atıp tartışmanın alemi yok.
Şimdi kendisi de her zaman olmasa da muhakkak ailenin içindeki misafirliklere eşlik ediyor.
Gayette mutlu görünüyor.
Görumcenin eşine kardeşim diye hitap etmesinden bile rahatsız olan, ben eşimi çok seviyorum bana böyle davranan birinin yanında görmek istemiyorum diyen kim peki?Bakın ben buna sonuna kadar katılıyorum istediğim de o kardeşiyle istediğini yapsın bana gölge etmesin