Görümcem😬😬😬

Mağdur değilim elhamdülillah niye mağdur olayım mağdur olsaydım negatif yorum almazdım muhtemelen Allah mağdur etmesin olmamak için elimden geleni her alanda yaparım

Mağdur değilim elhamdülillah niye mağdur olayım mağdur olsaydım negatif yorum almazdım muhtemelen Allah mağdur etmesin olmamak için elimden geleni her alanda yaparım
Yok siz mağdur olmazsınız da mağdur edersiniz daha çok.. yapıp yapıp kenara çekilip ben ne yaptım ki diyenlerdenseniz

Ya ben konudan harici su kocasina olan sevgisine bayıldım yiğidim balım böreğim coregim maşallah sana yaa keşke bende eşime böyle sevgi duyabilseydim

Yok siz mağdur olmazsınız da mağdur edersiniz daha çok.. yapıp yapıp kenara çekilip ben ne yaptım ki diyenlerdenseniz
Hanımefendi ben görümceme şşt bile demedim tartışma sürtüşme diyebileceğimiz iki konu geçti aramızda birinde bir cümle birinde bir mesaj yazdım kimseyede birşey demedim

Benim de eşimin telefonu ortalardadır banka şifrelerimizi biliriz ama kardeşi ile olan yazışmalarını okumam banane onların özeli diye düşünürüm..

Biraz objektif olup kendinize ve davranışlarınıza dışarıdan bakın. Bu kadar saldırgan kavgacı tartışmacı davranmak size bugün kazandırır ama yarın yani uzun vadede kaybettirir.
eşimi nasıl gazladıysa artık normalde ev temizleyen yemek yapan adam şu bardağı niye kaldırmadın dedim diye bardağı duvara fırlattı
Ablası eşinizi gazlamadı, eşiniz sizin saldırganlığınıza kızdı. Bunu göremiyor musunuz? Bugün burada bizim yazdıklarımızı yarın eşiniz size söyleyecek. O an gelince bir aile üyesi bile durmaz yanınızda. Görümceniz için hep alttan aldı ama gelin huzur vermedi diyecekler.

Beni çocuk gibi eşime şikayet ederse saldırganlaşırım eşimde kızabilir merak etmeyin bende ona kızarım olur biter şekil a da olduğu gibi

Önyargılıyım evet haklısınız ama kendimi korumak yüz Göz olmamak istedim kötü bir amacım yoktu aslında
Erkek kardeşim var ve 3 ablası var.
İçimize gelecek olan gelin bize baştan bu sınırları çizse hayırdır, n'oluyoruz deriz yani.
Ne alaka ?
Daha bizi tanımadan etmeden neyin sınırı bu ?
Kötülük görmeden, daha agzımızdan bir şey çıkmadan ben soguk insanım mesafe seviyorum dedigi vakit yanlış anlaşılır bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…