Görümcem😬😬😬

Mesafeyi çok yanlış anlamışsınız. Ay yok sizi tanımak istemezdim ben. Muhtemelen ikinci dakikadan birbirimize girerdik Size tavsiyem dikkatli olun. Eşiniz şu an ses çıkarmıyor olabilir ama bu kaosdan o da rahatsız olmaya başlayacak illa ki,rüzgar tersine dönerse, o yaptığınız blöfler elinizde patlar.

Buralarda kalmaya devam ederse o konuları da göreceğimize çok eminim. bir çiçekle bahar gelmez

Aşırı hevesliyim. Gelinlik giyip gideceğim

Görümcedir, kardeştir tamam anlarım görüşmesiniz olur biterde, asıl ballı çöreğine yiğidin aslanına yazık olmuş..

Ben mağrur olmak varken mağduru oynamayı tercih edeceğimi sanmanız büyük bir yanılgı... Espriyle karışık yazdım sorunum genel geçer gelin görümce sorunu diye beni kültürsüz sanmanız da çok sığ bir bakış açısı... Ben eşimi alttan alıyorum o da beni bir denge kurduk huzurla yaşıyoruz merak etmeyin Allah bozmasın hata insan içindir varsa da doğruya sevk etsin

Daraldım ama okudum bitirdim. Çok yorucusunuz. Görümce normal yaklaşmış bozmaya ne meraklısınız yahu. Ablanım ben senin dediyse altında bişey aramaya gerek var mı saol eksik olma de geç iyi geçin baktın yılanlık yapıo koy mesafeyi. Eşini de bozmuşsun valla.

Görümcedir, kardeştir tamam anlarım görüşmesiniz olur biterde, asıl ballı çöreğine yiğidin aslanına yazık olmuş..
O halinden gayet memnun karıcım niye uyumadın sen dedi uyandı öptü sarıldı işe gitti ayağına taş değmesin kocamın Amin de kız

Hissikablelvuku...

Mağdur olamazsınız ki. Mağduru oynarsınız. Sizin mağdur olacağınız bir şey yok çünkü. Ayrıca sizi kültürsüz mü sandım? Bu kanıya nerden vardınız? Sahiden de alıngan bir insanmışsınız en azından kendinizi tanıyorsunuz. Siz pek doğruya sevk edecek gibi durmuyorsunuz kendinizi çünkü hatalarınızı kabul etmiyorsunuz. Bu şekilde giderseniz ortada huzur bırakmayacaksınız

Hatalıyım hanımefendi çünkü size göre birini seviyorsam onun sevdiklerinize sevsevmek zorundayım kusura bakmayın herkese iyi anlayışlı alttan alan olamam yapabildiklerimi yapıyorum yapamadıklarım husursuzluğa sebeb oluyorsa benim problemim değil bu hayatta eşimden bile önce ben geliyorum çünkü bu benim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…