Görümcem😬😬😬

Bacim yazmaya geceden mi basladin ya :) sabaha anca yetistirmissin gibi cok uzun yazmissin okuyamadim. Ozet yazsaydin keske.

Bu üslup ile asla olmaz, ztn şimdi kendinizi maçın kazananı sayıyorsunuz ama daha bitmemiş.
Hanımefendi sizce ablasına karı ulan desem eşim bu kadar anlayışlı olurmu konuya o benim burda derleşirken şirazeyi kaydırmamdan normalde de böyle olsam en başından hiç birşeye susmam

Dellendim de yazdım zaten herkes beni ağzı bozuk ilan etti sanki ulan karı diyorum toplum içinde bir dertleşelim dedik kimse konuyu okumamış sadece uslup tamam haklılar önemli bir şey uslup ama boğazıma kadar geldi artık

Gelinin dedikosunu yapmadık yanlış anlıyorsunuz hanımefendi ben sadece orda geline gelinlik denmesini komik bulduğumu ifade ettim konu buydu kızın şahsı değil deyim sadece teyzesi değil ailesi de dengesiz biri olduğunun farkında kardeşi de zaten her önüme gelene güvenip muhabbet etsem en başta görümcemle samimi olurdum sır sakladığını bildiğim şahit olduğum bir insan. Günlük hayatım da böyle konuşmuyorum arkadaşımla derleşirken sadece burda da bir boşalma anı oldu galiba yoksa uslubun bu değil

Önyargılıyım evet haklısınız ama kendimi korumak yüz Göz olmamak istedim kötü bir amacım yoktu aslında

Tamamen set çekmek yerine politik davranmalıydınız. Oğlunuzu aldım siz umrumda değilsiniz tavrı bariz hissedilmiş. Yeni insanlarla hep tanışırız ama dışarıda kalırlar, evlilik aşamasında yeni tanıştığımız insanlar eşimizle birlikte baki olacakları için ilişkilerimizi en başından iyi yönetmemiz gerekir.

Ben konuyu okudum, bu kelimeleri kullanmasanız da üslubunuz itici. Yani hiç karı-ulan yazmasaydınız bile sizde de sorun olduğunu düşünürdüm. İlk günden kadına takmışsınız, ben görümcen değilim ablanım kelimesi sizi niye çıldırttı hala anlamadım. Abla kardeş çok bağlılar, birbirlerine yoldaş olmuşlar. Bence siz bunu ilk günden hazmedememişsiniz. Görümceye anormal derecede cephe almışsınız. Kaç defa sen bizi hiç sevmedin hiç yakınlık göstermedin demiş. Sanki siz, aileniz ablalarınız kanatsız melek, bu görümce de şeytanmış gibi yansıtıyorsunuz.

Kocam beni çok seviyor kocam hep etrafımda ya fazla güvenmeyin. Daha doğrusu buna güvenip ablasına saldır Allah saldır yapmayın. Gün gelir mağduriyet yer değiştirir. Siz daha dün bir bugün iki. Ablasıyla doğduklarından beri beraberler. Gerekirse ya o ya ben durumuna hiç getirmeyin kendinizi.

Eşiniz her mesaj geldiğine ablam ne yazmış al bak oku mu diyor size? Eğer öyleyse karaktersizin önde gideni. Mahremiyet nedir biri öğretiversin. İnsan kardeşiyle, abi - ablasıyla her yazdığını eşine göstermek zorunda değil, bu nasıl bir eziklik?

Siz de az değilsiniz bence. Ben mesafeliyim, soğuk biriyim diyorsunuz ama davranışlarınız bir acayip.
Bu soğuklukla nasıl eş bulup evlendiniz, çok şaşkınım.
İdare etmeye devam edin ne diyelim

Siz de az değilsiniz bence. Ben mesafeliyim, soğuk biriyim diyorsunuz ama davranışlarınız bir acayip.
Bu soğuklukla nasıl eş bulup evlendiniz, çok şaşkınım.
İdare etmeye devam edin ne diyelim
Ben eş aramadım hanımefendi o beni buldu rolde yapmadım beni alsın diye nasıl biri olduğumu açık açık söyledim hatta inanırmısınız ben zorumdur emin misin gel vazgeç bile dedim ama sevince kusurlarıyla da seviyor insan

Eğer burada kullandığınız üslubu davranışlarınızada yansıtıyorsanız sizde de büyük sıkıntı var. Mesafe güzeldir ama dozunda güzeldir. Kadın size en başta kardeşimsin demiş ve tatlı bir başlangıç yapmak istemiş ama siz itmişsiniz. Erkekler bi yerden sonra kendi ailesini savunur, dikkat edin.

Üslup her şeydir ve o sizde yok

Ben d
e merak ettim açıkçası ablası ile olan mesajlarını nasıl okudu eşi mi gösterdi ya da konu sahibi gizlice telefonundan mu okudu

Hayır telefonumda istediğine bakabilirsin diyor istediğim bu buna bakıyorum ya bi adam karısını sevip el üstünde tutsa ezik ezse çiğnese ona katlananan kadın ezik tam dengeli olan ne acaba gözünüzde ben size ablasına saldırdım mı dedim durup durup beni şikayet eden bağıran. Çağıran o susan ben kötü ben anlamadım bu işi

Üslubunuzu çok kaba buldum. Eğer görümcenin yüzüne de bu şekilde konuşuyorsanız yasadiklarınız normal.

Siz sevmediğiniz görümcenin her şeyinden rahatsız oluyorsunuz. Ama o eşinizin ablası. Bir şekilde eşiniz onunla görüşecek. Siz istemiyorsanız görüşmeyin.

Bana bazı şeyleri anlatmıyorsunuz hissi geldi. Sizi haklı bulalım diye. Bilmiyorum tabiki benimki sadece his.

Evet ama ben bu dediğinizi kayınvalidemle yaşamadım akrabalarından kimseyle polemiğe girmedim bir tek ablasıyla konu bu noktaya geldi çünkü yavaş yavaş ısınmam müsaade etmedi evliliğimin 2. Haftasında yaptı bunların hepsini bende muhatap olmadım bir daha diğerleriyle yavaş yavaş diyolog kurup ilişki geliştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…