- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de olay çıkacak demişim salak gibi. Beni olay çıkaracak kadar bile takmamis kadın.Evet telefonda söyledim, bütün detay bu şekilde zaten. Gerisi hiçbir şey olmamış gibi sohbet muhabbet. Bozulduğunu belli etmemeye çalıştı. Ben de çok doğal bir şey söylemişim gibi davrandım. Bu işin burda kalacağını pek sanmıyorum ama muhtemelen olay çıkacak :)
Ben anlamıyorum onlar sizi takmıyorsa siz neden hala hatır gönül düşünüyorsunuz. Direkt biz müsait değiliz dedik falan diyebilirdiniz eşinizle kavga edeceğinize. Zaten o türlü de kavga etmiş olurdunuz da en azından bir işe yarardıArkadaşlar olay elimde patladı malesef. Bu konuşma umurunda olmamış görümcenin. Aradı dün biz yola çıktık dedi
Güldüğüme bakmayın. Eşimle ciddi bir kavga ettik sabah. Arayacağım gelmeyin diyeceğim dedi. Elbette ki aramayacak.
Yani gerçekten inanamıyorum. Sanki ben bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi.
Bu arada 5-6 günlük musaitliginiz ağustos ayında var demiştim. O da umurunda olmamış.NÖEYYYY böyle yüzsüz bir görümce daha görülmemiştir.
Aynen muhatabı direkt görümce olmalı. Direkt arayıp abla müsait değiliz demiştim kusura bakmayın misafir edemem demeliydi.Ben anlamıyorum onlar sizi takmıyorsa siz neden hala hatır gönül düşünüyorsunuz. Direkt biz müsait değiliz dedik falan diyebilirdiniz eşinizle kavga edeceğinize. Zaten o türlü de kavga etmiş olurdunuz da en azından bir işe yarardı
Dedim demez miyim. Eşi bu tarihte izin alabilmişmiş.Ben anlamıyorum onlar sizi takmıyorsa siz neden hala hatır gönül düşünüyorsunuz. Direkt biz müsait değiliz dedik falan diyebilirdiniz eşinizle kavga edeceğinize. Zaten o türlü de kavga etmiş olurdunuz da en azından bir işe yarardı
Ne kadar kalacakDedim demez miyim. Eşi bu tarihte izin alabilmişmiş.
Ya kadına 3 defa gelmeyin dedim. Dördüncü çok mu etkili olacak.Aynen muhatabı direkt görümce olmalı. Direkt arayıp abla müsait değiliz demiştim kusura bakmayın misafir edemem demeliydi.
Kimbilir. Bana gelirsem 1 hafta kalırım demişti en son ben o konuşmayı yaptığımda ama gelip gelmeyeceğimiz belli değil demişti, bozulmuştu biliyorum. Belli etmişti bozulduğunu. Kısa sürmüş etkisi malesef.Ne kadar kalacak
Ay ben bu kadına çok sinir oldum konuyu ilk okuduğumdan beri. Madem kocanızla da kavga etmişsiniz zaten saçma bir bahaneyle kabul etmeyin kendisi arsızlık yapınca suç değil de siz bahane bulunca mı suç olacakYa kadına 3 defa gelmeyin dedim. Dördüncü çok mu etkili olacak.
Yok anlamak istemiyor gelmeyin lafını.
Ne yap ne et o tatilden eve donme ,aileni ara annenle konus bir bahane sizin eve gelsinler onlardan once kurulsunlar .veya hic eve geri donme .buarada bir uyankendi cocukklarin gecirecegin 20 yaz tatili var demisti bunu hatirla .birini daha o kadina harcatmak istiyor musun ?Her senenin 1 ayini cocuklarin yerine sevmedikleri kuzenleriyle gecirmelerini mi istiyorsun ?Bu arada yine sizi rahatlatacak birşey yazayım, biz çok önceden tatil olanı yapmıştık bir haftalık. Arayıp geliyoruz deyince biz önümüzdeki hafta evde olmayacağız dedim. Size yemin ederim, tatili iptal etmemi bekledi. Ya hani hiçbir şey yapamaz mıyız tarzı bi sustu.
Şimdi mecburen başka bir yere geçecekler. Siz tatilden dönerken biz de yola çıkarız dedi. Tatil dönüşü eve girmek için kapıyı birlikte açacağız sanırım.
Ya inanın eşim gelmelerini hiç istemiyor. En son geldiklerinde bana, "ağzını arasana nezaman gidecekler" diye soruyordu.Bu yumuşak yüzünüzü kullanan çok olur. Ben gelmeyin deyince gelen insan kavgaya da kovulmaya da hazırdır. Ama siz yapmayın çünkü eşiniz bu durumu kaldıramaz. Ayrıca planlar çoktan yapılmış. Sizi takan yok. Görümceden evvel sizi pışpışlayan eşinize söz geçirmeyi yavaş yavaş sağlayın. Görümceniz eşinizden çekineceğinizi dolayısıyla ondan da çekinip ağırlayacağınızı bilmiyor mu sanıyorsunuz? Kavga etmişsiniz, çocuklarınız huzursuz olmuş onun gram umrunda değildir.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki şimdi?Bu arada yine sizi rahatlatacak birşey yazayım, biz çok önceden tatil olanı yapmıştık bir haftalık. Arayıp geliyoruz deyince biz önümüzdeki hafta evde olmayacağız dedim. Size yemin ederim, tatili iptal etmemi bekledi. Ya hani hiçbir şey yapamaz mıyız tarzı bi sustu.
Şimdi mecburen başka bir yere geçecekler. Siz tatilden dönerken biz de yola çıkarız dedi. Tatil dönüşü eve girmek için kapıyı birlikte açacağız sanırım.
Bir daha soyle anlayana kadar geldiklerinde de surat as .cocuklari al cik sabahtan .Ya kadına 3 defa gelmeyin dedim. Dördüncü çok mu etkili olacak.
Yok anlamak istemiyor gelmeyin lafını.
Dönmeme şansım yok çünkü çalışıyorum. Annem deseniz zaten o bizi böyle o ayıp olur, bu ayıp olur diye diye büyüttü.Ne yap ne et o tatilden eve donme ,aileni ara annenle konus bir bahane sizin eve gelsinler onlardan once kurulsunlar .veya hic eve geri donme .buarada bir uyankendi cocukklarin gecirecegin 20 yaz tatili var demisti bunu hatirla .birini daha o kadina harcatmak istiyor musun ?Her senenin 1 ayini cocuklarin yerine sevmedikleri kuzenleriyle gecirmelerini mi istiyorsun ?
Annende kalsınlar o zamanDönmeme şansım yok çünkü çalışıyorum. Annem deseniz zaten o bizi böyle o ayıp olur, bu ayıp olur diye diye büyüttü.
Ona göre ben gelmeyin diyerek çok ayıp etmişim.