görümcem tacize uğramış :(

TURKUAZZZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
137
60
123
evet.. hem de evli görümcemin eşi tarafından ne acı değil mi kv ve kp çok cahil insanlar laf anlatsan anlamazlar. evli görümcem de aynı.. bekar görümcem ve eşim daha modern kendilerini yetiştirmiş insanlar.. evli görümcemin eşi hep huysuz karısıyla anlaşamayan bir insan. bekar görümcemle de hep uğraşırdı, bir gün görümcem taciz olayını bana ve eşime anlattı. şok olduk. sapık gibi her yerime bakıyor dedi, bir gün görümcelerim ve o adam içki içmişler sonra evli görümcem kendi evine gitmiş. bu adam da zorla sarılmış kız kovmuş gitmemiş sarılmaya devam etmiş falan filan.. ve işin acısı kv ve kp sırf elalem ne der diye konuyu kapattı.. kv ve kp şehir dışındalar şu an kızına sahip çıkmadıkları için görümcem dört aydır bende kalıyor. kendi evinde kalamıyor çünkü evli görümcemle aynı binada yaşıyorlar adamı görmek istemediği için evine gidemiyor.. kv ve kp seneye yine memlekete gidecekler ve 5-6 ay gelmiyorlar.. görümcem yine bende kalacak. bir yandan bir bayan olarak üzülüyorum benim evimde kalsın diyorum bir yandan da annesi babası sahip çıkmıyor ben niye uğraşıyorumki diyorum daha 3 senelik evliyim her sene 6 ay görümcemle mi yaşayacağım yani .. ama yine de vicdanım el vermiyor gel kal diyorum... sizin fikirleriniz neler bu arada eşim çok uğraştı ailesini ikna etmeye ablası için de boşansın diyor ama ne görümcem boşanıyor ne de kv kp umrunda değil.. ne biçim ailenin içine düşmüşüm

kapısını kapatsın evi ayrı değil mi ?eve zorla girip saldıracak değil ya

Cok zor durum allah kolaylik versin. Ama ona nereye kadar sen sahip cikabilirsin bunu dusun? Kokunden cozum olmasi lazim kayinvaliden ve kayinpederin o damat bozuntusunu karsilarina alip agzinin payini vermeli ve kizlarini geri alip bosanmasini saglamalilar. Gorumcen de ne gurursuzmus kiz kardesine sarkan adamla hala ayni yataga girebiliyor

görümcem öğrendi ama kv bekar kızı için yalan söyledi dedi... evli görümcem ne düşünüyor şu an bilmiyoruz.. görümcem evine gittiğinde adam alt kattan bağıyor küfür ediyor. görümcem de korkuyor

işte ben nereye kadar sahip çıkıcamki hergün görümcem yanımızda eşimle arkadaş gibi olduk :) evli görümcem gurursuz aynen ben ve eşim sizin dediğiniz şeyleri onaylarcasına kv kp konuştuk ama sonuş sıfır

Evli görümcenle hala aynı binada yaşamaları büyük skandal.bu kız her gün o adamın yüzünü görecek,evli görümce hergün eşinyle ilgili binbir şüphe.bu nasıl anne baba..taşınsınlar şu binadan yahu.
Kıca memlekettw başka ev mi yok..

evet bu adamla içki sofrasında olması çok yanlış.. ablası eve gidince adama sen de git demiş. hatta ablasına kocanı da al git demiş ama yok ikisi de dinlememiş

evet biz de taşının dedik ama taşınmıyorlar ya

Mutsuz aile ortamından çocuklardan ziyade , gençler daha fazla zarar görüyor ! Çocukken anlamıyor bilmiyoruz dünyayı . Gençler kaçarak çözüm buluyor , erken yaşta evlilik eve geç saatlerde gelme , yanlış ilişkiler ..... Enişte bahane yenge şahane olmuş , sizin rahat , huzurlu ev ortamınız iyi gelmiş ... İki ucu sivri değnek ev ev üzerinde olmaz , bu kadar kalmış git denmez !! Okuyormu ? Çalışyormu ? Eşin ne diyor ? Görümcenin yaşı kaç ?

Enişte bahane yenge şahane olmuş , sizin rahat , huzurlu ev ortamınız iyi gelmiş ahhh ne güzel söyledin...yani git de denmiyor işte.. bir keresinde eşime dedimki "evde biri olunca özelimiz kalmıyor değil mi" yani o kadar güzelce dedimki buna bile alındı eşim... nasıl gitsin diyim çalışıyor görümcem 25 yalında

Allahım bu insanlarda korku kalmamış,
Allah korkusu kalmamış..
Vicdan kalmamış...
Gurur kalmamışş..
Gerçekten dünyanın sonu geliyor.
Polise vericen bunun gibileri..
Elalem için yaşıyoruz resmennn çıldırcammm..
O kızın hayatı ne olucak peki..
Lanet olsun!!

Kimse kusura bakmasın ama önce o şerefsizin ağzını burnunu kırmalı sonrada mağdur görümceye bir tokat atmalı.
Şiddet mi? evet şiddet.
Zira aklını başına alması lazım ne demek birlikte oturup alem yapmalar, adam şerefsizmiş baldızının bu hareketinden de cesaret almış.
Allah korusun ya daha kötüsü olsaydı o zaman ne olacaktı?
Nasıl bir anne baba böyle bir durumda evladına sahip çıkmaz, diğer evladını böyle adi biriyle başbaşa bırakabilir?
Siz insanlığınızı yapın ve elinizden geldiğinde yardımcı olun.

ah ah çok doğru

kayınvalide ve kayınpeder kızları tecavüze uğrasın diye mi uğraşıyolar acaba bu nasıl bir sapıklıktır..elalem duymasın diye aç kurdun ağzına kız mı atılır..Allah ıslah etsin böyle insanları.aman kardeş görümcene sahip çık kız iffetini korumanın peşinde yardımcı olmak lazım..bu aile ilişkilerine içki muhabbeti girince nasıl sapıtıldığını gördük burda.

ben Allahtan korkuyorum.. ve dediğim gibi bayan olarak görümceme sahip çıkıyorum.. benim de bir kızım var Rabbim bu sevabımı kızıma bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…