GÖRÜMCEM SİNİRİMİ BOZUYOR

Siz gerçekten çok fazla tolerans gostermissiniz.Sonuna kadar vicdanınız rahat olsun .Acaba mi demeyin .Eşiniz de aklı başında ,mantıklı bir insanmiski görmüş her şeyi yanınızda .Olmuyorsa olmuyordur .Kimsenin peşinden koşmaya ,memnun etmeye çalışmaya gerek yok .Ben de aynı yollardan geçti.Baktim ne kadar adım atarsam atayım olmuyor .Yaranamadım .Bıraktım şimdi .İyi de olsam kötü de olsam bana kötüler .Eee o zaman neden iyi olayimki dedim ..

Görümcem ile yasadiklarimin aynisini yasiyorsunuz. Kendime üzüldügüm kadar size de üzüldüm. Bende hala ugrasiyorum. Size ama cok samimi bir tavsiyede bulunmak istiyorum. O yemege gidin. Esinizi yanliz birakmayin. Eger gitmezseniz görümceniz basariya ulasmis demektir. Sizi ve esinizi hep kiskanmis ve eger gitmezseniz yaptiklari dogru oldugunu düsünecektir. Gidin isterseniz laflar sokun, ister yüzünüzü asin, isterseniz cok samimi olun ama gidin biraz o kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…