-
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Bak buna daha çok çok oldumO zaman sizi şaşırtayimbenim üç tane yengem var ve üçünü de seviyorum. İnanılır gibi değil
Ay yok İdraaaak cekilmiyorRuhum çekiliyor deniz. Denedim onu ama Müge anlı ve Esra Erol görünce ruhum çekiliyor. Dayanamıyorum TV karşısında bana olan biteni anlatıp yorum beklemesine. Bir ara geyik yapmaya çalışarak gittim oturdum ama bir müddet sonra mevzu madame Coco battaniyesinin indirimine geldi. Bir insan battaniye hakkında kaç dakika konuşabilir. Çılgınlar gibi konuşuyor. Ben de sürekli dünya ekonomisinden bahsetmiyorum eyvallah ama herhangi bir konunun lüzumundan fazla uzatılmasına dayanamıyorum. Zihnim çürüyor.
Evet eğilin çünkü emekçiyiz evde toto büyütüp yok kv yok görümcem yapmıyorum
Kendi paramı kazanıyorum kimsenin eline bakmıyorum çok şükür
Özgürüm evlensem şimdi aile apartmanı gibi saçmalıkları kabul etmem .üst üste niye oturayım eşimin ailesiyle?zaten bunu kimse kabul etmez.edenlerde işte maddi olarak eşinin ailesine bağlıdır
Ben görümcen falan da değilim .kardeşim bile yok.
Dibine kadar eşinin ailesine muhtaç olup ben onları takmıyorum yaa muhabbeti çok banal gayet takıyorsun iç içe yaşıyorsunuz
Bende çözüm yolu gösterdim eşini ikna et başka eve çıkın
Boş boş gezmek mi özgürlük ayy çok güldüm gerçekten o kadar farklıyız ki bence hiç konuşmayalımÖzgür?
Hadi bi deney yapalım :)
Pazartesi günü her nerede çalışıyorsan gitme,
Kimseye haber verme.
Kafana göre gez... Soranlara canım sıkıldı de. Bakalım ne olacak.
Ben bunu pazartesi günü çok rahat yapabilirim. Hatta salı da :)))
Hadi bakalim kim özgür?
Kocanın eline bakmak da çok aptalca bir tabir.
O zaman kocası da çocuğuna baktirirken karısının eline mi bakıyor? Evi temizleniyor, yemekleri yapılıyor, çocuğuyla dört dörtlük ilgileniliyor.
Bu eline bakmak falan değil, bu aile olmaktır hanımefendi.
Tek şey söyleyeceğim, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ve özgürlüğünüzü sadece kazandığınız parayla sağladıysanız ne yazık.Boş boş gezmek mi özgürlük ayy çok güldüm gerçekten o kadar farklıyız ki bence hiç konuşmayalım
Özgürüm çünkü param var .istediğim herseyi kimseye hesap vermeden alabiliyorum .istediğim yere gidip tek başıma dünyanın diğer ucuna kadar gidip geziyorum görüyorum kendimi geliştiriyorum
Özgürlük sorumsuzluk demek değil
Ben çalışmayı seviyorum bana verilen sorumlulukları yerine getiririm işte çok titizimdir zaten.
Bunların hiçbirini yaşamamış olmanız çok üzücü bütün gün evde kv görümce bilmem ne
Konu sahibinin görümceside çalışan bir kadınmış zaten .belki de tahammülsüzlük bu aralarında çalışmayan çalışanı anlayamaz zaten
Ben evde duramazdım yapıma ters bi kere
Okumasaydım da gidip bir yerde garsonluk yapardım ama çalışırdım ayaklarımın üstünde dururdum.kocadan babadan para almak benlik değil
Yazdıklarım cevap sadece
Lütfen alıntılamayın artık
Kimseyide aşağılamadım
Sadece kendi isteğiyle bu hayatlara mahkum olan insanların bundan şikayet etmesini anlayamam
Yapılacak o kadar şey var ki
Aile apartmanını kabul etmeseydi konu sahibi böyle sorunlar çıkar tabi
Geleneksek olmak istemiyorsunuz ama bunu kendiniz yaratıyorsunuz sonra o geleneksel hayattan şikayet ediyorsunuz
Kv gençliğinde kendi kv sinin evini temizlemiştir bu geleneksel birşey kendi gelininden beklemesi kadar doğal birşey yok
Yanlış yada doğru .
Ama çalışsaydı ben çalışıyorum temizlemem der geçerdi bu kadar yüzüne vurulmazdı
Tartışma çıkmazdı...
Bende çalışmıyorsan bu tür saçmalıkları hayatın boyunca çekeceğini söyledim aslında
Sen konuyu kişiselleştirdin
Görümcen olduğumu falan söyledin biraz eleştirince
Geleneksel olarak yaşamayı kabul edersen o geleneksel hayatta kv evi temizleme var işte ben ne yapayım
Yapmazsan yapma ama bu eleştirilerle tartışmalarla hayatın geçer gider
Bence enerjini ben değil sen kendin düşürüyorsun hayat akıp gidiyor ve sıkışmış kalmışsın .
Parasız nasıl sağlayayım fikir ver banaTek şey söyleyeceğim, kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı ve özgürlüğünüzü sadece kazandığınız parayla sağladıysanız ne yazık.
Ne içler acısı bir durum hele de bir kadın için...
Boş boş gezmek mi özgürlük ayy çok güldüm gerçekten o kadar farklıyız ki bence hiç konuşmayalım
Özgürüm çünkü param var .istediğim herseyi kimseye hesap vermeden alabiliyorum .istediğim yere gidip tek başıma dünyanın diğer ucuna kadar gidip geziyorum görüyorum kendimi geliştiriyorum
Ben çalışmayı seviyorum bana verilen sorumlulukları yerine getiririm işte çok titizimdir zaten.
Bunların hiçbirini yaşamamış olmanız çok üzücü bütün gün evde kv görümce bilmem ne
Konu sahibinin görümceside çalışan bir kadınmış zaten .belki de tahammülsüzlük bu aralarında çalışmayan çalışanı anlayamaz zaten
Okumasaydım da gidip bir yerde garsonluk yapardım ama çalışırdım ayaklarımın üstünde dururdum.kocadan babadan para almak benlik değil
Yazdıklarım cevap sadece
Kimseyide aşağılamadım
Sadece kendi isteğiyle bu hayatlara mahkum olan insanların bundan şikayet etmesini anlayamam
Geleneksek olmak istemiyorsunuz ama bunu kendiniz yaratıyorsunuz sonra o geleneksel hayattan şikayet ediyorsunuz
Kv gençliğinde kendi kv sinin evini temizlemiştir bu geleneksel birşey kendi gelininden beklemesi kadar doğal birşey yok
Yanlış yada doğru .
Ama çalışsaydı ben çalışıyorum temizlemem der geçerdi bu kadar yüzüne vurulmazdı
Tartışma çıkmazdı...
Yaw amaan sen hala burada mısın reklam arası gibi sabah beri bişeyler anlatıyosun konuyla hiç ilgisi yok. Kim demiş aile apartmanında oturuyorsa iş yapmak zorunda diye öyle bir yasa ve dahi yaptırımı var da haberimiz mi yok? Konu sahibi de hem çalışmayacak hem aile apartmanında oturup kira vermeyecek hem de iş yapmayacak var mı diyeceğinBoş boş gezmek mi özgürlük ayy çok güldüm gerçekten o kadar farklıyız ki bence hiç konuşmayalım
Yazdıklarım cevap sadece
Kimseyide aşağılamadım
Yanlış yada doğru .
Tartışma çıkmazdı...
Evet öyledir ama yarın o koca giderse ne yapıcan?Ay ne saçma genelleeler
Ben çalışmayan lisans mezunu bir kadınım. Altımda arabam var, cebimde orrak hesabım kartı ve kredi kartım para falan istemeden her dilediğimi yapıyorum. Gayet güzel geziyorum tozuyorum. Kaynanam eşimden dolayı bilir benim tersimi, ağzını açamaz bana.
Ama çalışan bir arkadaşım var ve maaş kartı eşinde kuaföre gidecek para bulamıyor bazen.
Kısacası olay çalışma değil kadında bitiyor