Görümcem numaramı silmiş

Siz silmeyin numarasını. Ben olsam bende söylerdim. İyi yapmışsınız. Doğru olanı yapmışsınız. İspiyonlamak değil bu.
Tekin olmayan yere gittiğini bilmeli abisi. Yarın öbür gün orada bir şey olsa vicdanınız rahat eder mi? Eşin o zaman kızar sana madem biliyordun neden söylemedin diye.
Buradaki olumsuz yorumlara takılmayın.

"Kendi kardeşine bir şey demiyorsun amaaa.." diye kışkırtmış. O kadar iyi niyetliyse kendi uyarsaydı görümcesini. Kocasını tanıyordur, tepkisinin sert olacağını bilmediğini sanmam. Ben konu sahibini art niyetli buldum, tam olarak sonucunu tahmin etmese bile arada tatsızlık çıksın diye söylemiş belli ki. "Bak kardeşin de az değil" gibilerinden.

Tabi ki o da olabilir ama esi sinirlerine hakim olamayip kotu seyler de yapabilirdi.yani olasiliklar cok bu yuzden bu konularda cok hassas davranmak gerekiyor.Yani pat diye resmini gosterecegine esini alip karsisina sana usturuplu dille anlatsaydi bu kadar tepki almazdi demek istedigim bu.
Aslında en güzeli kim ne yaparsa yapsın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın :)

"Kendi kardeşine bir şey demiyorsun amaaa.." diye kışkırtmış. O kadar iyi niyetliyse kendi uyarsaydı görümcesini. Kocasını tanıyordur, tepkisinin sert olacağını bilmediğini sanmam. Ben konu sahibini art niyetli buldum, tam olarak sonucunu tahmin etmese bile arada tatsızlık çıksın diye söylemiş belli ki. "Bak kardeşin de az değil" gibilerinden.
'Başkasına sinirlenip kafa yoracağına sen kendi kardeşine bak' fikri var burada.
Bu bende de var: "başkasının yaptıklarından sanane dön kendine, kendi ailene bak."
Art niyetli de olabilir.

bir yerde konu sahibi( yanlis yazmayim ama)sinirlendimde yazdim tarzinda birseyler yazmis.
Bence de karismamak en guzeli :)cunku bak arada kaldi konu sahibi.
İşte biz kadınlar tutamıyoruz kendimizi, ağzımız durmuyor:)
Sonra kabak kadına patlıyor.

'Başkasına sinirlenip kafa yoracağına sen kendi kardeşine bak' fikri var burada.
Bu bende de var: "başkasının yaptıklarından sanane dön kendine, kendi ailene bak."
Art niyetli de olabilir.

Burada bence o niyetle değil. Normalde evet belki bu denebilir ama kardeşi sanki çok yanlış bir şey yapmış gibi araya katması art niyetli geldi bana. Fotoğrafı bile bile alıp göstermesi falan, çok ayıp bunlar.

Burada bence o niyetle değil. Normalde evet belki bu denebilir ama kardeşi sanki çok yanlış bir şey yapmış gibi araya katması art niyetli geldi bana. Fotoğrafı bile bile alıp göstermesi falan, çok ayıp bunlar.
Ben olaya iyi yönden bakmaya çalıştım.
Burada en olgun kişi görümce gibi duruyor.
Görümceyi sakinliği için tebrik etmek lazım.

Esiniz gorse acar kendi uyarirdi sen vay kardesine laf etmiyor hirsina girmissin arkadasa laf etti kardesine niye etmedi biri arkadas biri kardes cani ikisi ayni kefede olmaz herseyden once toleransta gosterebilir o onun kardesi
Sizde iyiniyetli olsaniz ona yazarsiniz cnm kaldir abin o mekana tepkili,Belki bise der gerilirsiniz oda sana yengecim gormuo o derdi konu kapanirdi. helallik al kizdan durduk yere huzur kacirmissin bence

Ben neden görümceme kaldır fotoğrafı diyeyim kıza karışayım ki görümcem zaten kendisi daha iyi biliyor abisinin hangi mekanlara nelere karşı tepkili olduğunu...

İçinizde en ufak bir iyi niyet olsaydı eşinizin arkadaşına ne kadar tepkş gösterdiğini bile bile kardeşinin de o mekana gittiğini söylemezdiniz.. Böyle bir durumda yapmanız gereken sadece görümcenizi uyarmak.. Siz bile isteye abisi görsün diye yapmışsınız bu çok açık..
Ben kardeşinin gittiğini gördü sandığım için bunu söyledim eşime. Sonuçta whatsapp fotosuna koymuş eşimi de sildiği kırk yıl düşünsem aklıma gelmez... Eşim görsün diye söyleyecek olsam fotoğraf nerdeyse bir aydır duruyor

Orası nasıl bir mekan gerçekten merak ettim,eşin bu kadar tepki veriyor hem kardeşine hem arkadaşına ve eşin oranın öyle kötü bir mekan olduğunu nerden biliyor?

Valla kız isterse en meşhur binaya afiş yaptırır asar fotoğrafını. Eğer abisine senin kardeşin de oraya gitmiş diyip haberi olmadığını anladığın halde fotoğrafı gösteriyorsan niyetin sorgulanır. Ha sizin için kızın ne düşündüğü önemli değilse dediğim gibi silin numarasını. Belli ki o da bizim gibi düşünüyor.
Ben nereden bileyim eşimin haberi olmadığını söyler misiniz ? Whatsapp a koymuş kız fotoğrafı ,eşim de görüyor sandım doğal olarak . Ne bileceğim ben eşimi sildiğini ?

Kabul etmiyorsunuz ama yaptığınız kesinlikle iyi niyet çerçevesinde bir davranış değil.

Ayrıca şu mekanı çok merak ettim. Tekin değil diye tutturmuşsunuz ailece. Nesi tekin değil, ne yapıyorlar ki orada?

Orası nasıl bir mekan gerçekten merak ettim,eşin bu kadar tepki veriyor hem kardeşine hem arkadaşına ve eşin oranın öyle kötü bir mekan olduğunu nerden biliyor?
Oranın nasıl bir mekan olduğunu bilmek için gitmeye gerek yok konuşulur nasıl bir yer olduğu giden tanıdıklarımız var ayrıca arkadaşımın sevgilisi de bir süre çalışmıştı bende gitmedim oraya ama nasıl bir yer az çok tahmin ediyorum .

Oranın nasıl bir mekan olduğunu bilmek için gitmeye gerek yok konuşulur nasıl bir yer olduğu giden tanıdıklarımız var ayrıca arkadaşımın sevgilisi de bir süre çalışmıştı bende gitmedim oraya ama nasıl bir yer az çok tahmin ediyorum .

gözünüzle görmediğiniz sadece duyumlara göre hareket ettiğiniz bir mekandan bahsediyorsunuz yani

Kabul etmiyorsunuz ama yaptığınız kesinlikle iyi niyet çerçevesinde bir davranış değil.

Ayrıca şu mekanı çok merak ettim. Tekin değil diye tutturmuşsunuz ailece. Nesi tekin değil, ne yapıyorlar ki orada?

Burada şimdi açık açık yazacak değilim sadece ailece tutturmadık çoğu insan diyor zaten.
Benim kardeşim henüz küçük yaşta ama büyüdüğünde istemediğim hoş olmayan bir şey yapsa bende ona bir şey demesem gidip de arkadaşıma yada ona aynısını yaptı diye sert tepki gösterirsem normal mi sizce insan önce kendi aile içine bakar

Burada şimdi açık açık yazacak değilim sadece ailece tutturmadık çoğu insan diyor zaten.
Benim kardeşim henüz küçük yaşta ama büyüdüğünde istemediğim hoş olmayan bir şey yapsa bende ona bir şey demesem gidip de arkadaşıma yada ona aynısını yaptı diye sert tepki gösterirsem normal mi sizce insan önce kendi aile içine bakar
Sizin bilinçaltınızda görümceye karşı bir olumsuzluk var. Cümlelerinizden anlaşılıyor.

Uyuşturucu mu, konsomatrisler falan mı var? O konuyu da abartıyorsunuz ailece galiba.

Sır dolusunuz vallahi

Hahaha, önce kendi kardeşine birşey demiyorsun amaaa diye adamı kışkırt, adam kardeşine birşey demeye giderken de sözümona engel ol. Göstermelik iyi niyete bak yav... Pardon siz kendinizi mi kandırıyorsunuz, bizi mi bu iyiliğinizle? Resmen bile bile kışkırtmışsınız adamı, salmışsınız kızın üstüne. Bu fesatlıktan başka bir şey değil.

Ayrıca görümce iyi yapmış. Kendi işine bakmayıp elalemin hayatına burnunu sokan, bir de abiyi fişekleyen kadını tabii ki silecek. Hem bu kızın anası babası yok mu, yenge nedir ya? Dış kapının dış mandalısınız, ama pek meraklısınız elalemin hayatına. Bi bitmediniz ya. Kocanız da ne biçim adammış, sen git, üstüne vazife olmayan şey için kızkardeşine yürü. Fesatlanan yengenin koltuklarını kabart. Keşke herkes sadece kendi hayatıyla meşgul olsa.

İnsan önce birine laf söylerken kendine bakar yada en yakınına. Ben kendi kardeşim anam babam hoş olmayan şey yapsa onlara bir şey demeyip elaleme dersem banada derler sen önce kendi ailene bak diye bu amaçla dedim ben. Kışkırtacak olsam bir aydır duruyor fotoğraf o zaman gösteririm. Elalemin hayatına burnumu sokacak olsam çoktan sokardım .....

Sizin bilinçaltınızda görümceye karşı bir olumsuzluk var. Cümlelerinizden anlaşılıyor.

Uyuşturucu mu, konsomatrisler falan mı var? O konuyu da abartıyorsunuz ailece galiba.

Sır dolusunuz vallahi
Görümceme karşı asla olumsuz birşey yok ki tanışmadan bile ailesiyle eşimin, ilk onu sevdim çünkü eşime ikiz gibi benziyor hatta kızım olacaksa ona benzesin derim bu yüzden... Striptizci kızlar,taciz olayları vs.

X