- 12 Temmuz 2006
- 56.254
- 216.271
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Cancancan333
Birbirine küfür eden ya da vuran çiftlerin bir süre sonra elinin dilinin ayarı da olmuyor, önceleri kimse yokken ettikleri küfür ya da şiddet zamanla başkalarının yanında da olmaya başlıyor, birkaç sene önce bir komşum kocasına sürekli küfür ediyordu ama ne küfürler, adamın ne annesi kalıyordu ne eşikteki ne beşikteki, küfürleri hepimiz duyuyorduk çünkü evdeki kavgaları sokağa taşımaya başlamışlardı, tüm sokak duyuyordu hadi biz la havle der kulağımızı tıkarız ama boyunca çocukları vardı onların yanında küfür ediyorlardı, küfürle büyüyen çocuklar ne olur bir gün kızlarının da annesine sokak ortasında küfür ettiğine şahit oldum.Eminim Mune abla hepimiz ediyoruz bu insanlara bu çok ayrı. Yani aşk bunun neresinde olabilir ki ben anlamıyorum insan onuruna aykırı bu yaptıkları . Bir insan ömür boyu unutamaz bu yapılanları söylenenleri. İleride çocukları olsa nelerle karşılaşacak
Bu yüzden evlilikte saygı sevgiden daha önemli, birbirine saygılı anne babayla yetişen çocuklarla, sürekli kavga gürültü küfür duyarak büyüyen çocuklar aynı ahlakta olmuyor.