Görümcem numaramı silmiş

Valla hiç değilse yüz yüze gelince normal olarak konuşmuş. Ben olsam ooooo.
Resmen eşinizi de kışkırtmışsınız.

Gorumceniz küçük mu bilmiyor mu gidecegi yeri hayat onun hayatı yaptığınız hoş değil ben de olsam sizi silerdim empati yapinca

görümcemde gıtmıs, eşim görmemiş. benden baktı...
ordan sonrasını okumadım. mikser gibisin bence. amacın neydı ? görümcen cok ıyı yapmıs

Merhaba kızlar geçenlerde eşimin arkadaşı aradı x mekana gitmek için araba istedi mekan biraz uzak kalıyor diye. eşim de vermedi arabayı o mekanı sevmediği için.

eşim alkol kullanmaz mekan da alkollü ve orada takılan kişiler de pek tekin insanlar değil orada bir ara arkadaşımın sevgilisi de çalışmıştı o da anlatıyordu olayları her neyse.

görümcem de geçen oraya gitmiş whatsapp a koymuş , bende dedim ki eşime arkadaşının gitmesine laf ediyorsun ama kardeşine bir şey demiyorsun galiba . eşim çok şaşırdı nasıl yani sen nerden biliyorsun

whatsapp a koymuş dedim

bende fotoğrafı gözükmüyor ki dedi aldı telefonuma baktı

eşim sinirlendi sonra kayınvalidemin evine gitti kardeşiyle konuşmaya

arkadaşlar lütfen eşin abartıyor alkollü mekanlar da ne var bizde gidiyoruz diye yazmayın konu bu değil mekanın alkollü olmasını geçtim dediğim gibi tatsız şeyler yaşanıyormuş mekanda

her neyse biraz süre geçti , görümcem de whatsapp foto durum son görülme bende hiçbir şey gözükmüyor engellemiştir diye aklımın ucundan geçmedi özel yazışmayız hiç whatsapp grubumuz var oradan yazışırız yazdıklarıma da cevap yazıyor

bu olaydan sonra zaten görüştük zaten normal davrandı. bu arada onun başka şeylerini de biliyorum ve eşime anlatmadım ispiyoncu her şeyi yetiştiren bir insan olmadığımı çok iyi bilir

eşim de konuşmaya giderken lütfen abartma bir şey deme merak etmiştir gitmiştir bir kere hatta gitme diye engellemeye çalıştım
eşim de söylemem senin söylediğini dedi

hem belki ben senin telefonunu karıştırırken gördüm öyle düşün senin adını geçirmem dedi

(görümcen eşinin numarasını siliyor seninkini neden silmiyor derseniz eşimle telefonlarımızı karıştırmayız eskidendi öyle şeyler sevgili zamanımızda başlarda öyleydik bunu da bilirler )

biraz uzun yazdım kusura bakmayın sonuca geleyim :

geçen de büyük görümcem eşiyle geldi bize , görümcem hamile, x (yani bu sözü geçen görümcem) instagram dan bir şey bulmuş baksana nasıl diye göstermek için whatsapp ı açtı ve görümcemin fotosu gözüküyordu

anlayacağınız beni silmiş
eşimden baktım sonra eşimden de gözüküyor fotoğraf

aklı sıra bana tepki koyuyor
bende silsem mi numarasını diye düşündüm sonra da karşılık vermenin anlamsız olduğunu düşündüm

fakat gerçekten sinirim bozuldu ben onun bazı şeylerini biliyorum eşime söyleyecek olsam evvela onları söylerdim beni ispiyoncu bir tip olarak görüyor heralde artık tavır almaya başladığına göre. eşim söylemicem dedi ama ağzından mı kaçırdı naptı bilmiyorum eşime de hiçbir şey demedim size yazıyorum kızlar

sizce görümcemle konuşayım mı bu durumu
konuştuktan sonra da araya ciddi anlamda mesafe koymayı düşünüyorum

Guncelllemee
Kızlar ben zannediyorum ki eşim de de gözüküyor kardeşinin fotoğraf ı .bu yüzden eşim gördü sandım o yüzden dedim ve o fotoğraf uzun süre duruyordu söyleyecek olsam görür görmez derdim eşime çok alçak bir insanmışım gibi yazmissiniz . Eşim arkadaşının arkasından laf etti bende ondan dedim kardeşine bir şey demiyorsun galiba diye arkadaşını çok eleştiriyorsun elalem yapınca mi suç dedim .
Gerçekten çok fesatsınız sizene ya siz namus bekçisimisiniz????? Sana mı kaldı eşinemi kaldı evli kadının gittiği yeri sorgulamak gerçekten az bile yapmış bence görümcenizi kıskanıyorsunuz kabul edin onun yerinde olsam yüzünüzden bakmaZdım boş şeylerle ugraşıyosunuz komik

Evde oturup milletin hayatina niye karisiyorsunuz anlamiyorum ? Hemen yok kardesin gitmis bilmem ne kime ne ki

Başlığı görür görmez "silerse silsin boşver" demek istedim. Çokta önemli değil. Konuyu da az çok okudum, söyleyen gösteren siz olduğunuz için günah keçisi olmuşsunuz. Keşke kendi haline bıraksaydınız.

Bu arada güncellemede, eşimin telefonunda da resmi görünüyordu eşim önceden görmüştür diye ben söyledim yazmışsınız. Erkekler biz kadınlar kadar meraklı değil malesef görmemiştir. Daha doğrusu dikkat etmemiştir

Ciddi bir tavsiyede bulunmak istiyorum bebeğiniz de var en azından onun için bir yardım alın

Hahaha, önce kendi kardeşine birşey demiyorsun amaaa diye adamı kışkırt, adam kardeşine birşey demeye giderken de sözümona engel ol. Göstermelik iyi niyete bak yav... Pardon siz kendinizi mi kandırıyorsunuz, bizi mi bu iyiliğinizle? Resmen bile bile kışkırtmışsınız adamı, salmışsınız kızın üstüne. Bu fesatlıktan başka bir şey değil.

Ayrıca görümce iyi yapmış. Kendi işine bakmayıp elalemin hayatına burnunu sokan, bir de abiyi fişekleyen kadını tabii ki silecek. Hem bu kızın anası babası yok mu, yenge nedir ya? Dış kapının dış mandalısınız, ama pek meraklısınız elalemin hayatına. Bi bitmediniz ya. Kocanız da ne biçim adammış, sen git, üstüne vazife olmayan şey için kızkardeşine yürü. Fesatlanan yengenin koltuklarını kabart. Keşke herkes sadece kendi hayatıyla meşgul olsa.

Vallahi terbiyeli kizmis sadece engellemis.Cunku bariz bir sekilde kiskirtma var ortada.Eger yanlis yere gittiyse ve resim koyduysa esin gormese bile diger kiz kardesi gormustur.Konusursa o konusurdu sizin yaptiginiz olmamis

Siz silmeyin numarasını. Ben olsam bende söylerdim. İyi yapmışsınız. Doğru olanı yapmışsınız. İspiyonlamak değil bu.
Tekin olmayan yere gittiğini bilmeli abisi. Yarın öbür gün orada bir şey olsa vicdanınız rahat eder mi? Eşin o zaman kızar sana madem biliyordun neden söylemedin diye.
Buradaki olumsuz yorumlara takılmayın.

Kotu nıyetlı olsanız esınıze bunu soylemez daha kotu sonuclar olsun dıye bekler planlar yapardınız bunu soylemenız ıyı olmus kötu seyler yasanan yermıs sız akrabasınız sonucta tabıkı gıtmesın oyle yere ne işi var

Konuyu acan sız olmayın konusmayın
Benımde kuzenım benı ınstagramdan engellemiş erkek arkadasıyla dudak dudaga resımlerını gorur annesıne soylerım sandı heralde ama salak ıste soyleyecek olsam soylerdım gorduklerımı zaten

Sızı engellesın bosver daha ıyı muhattap olmazsınız
+1

Siz silmeyin numarasını. Ben olsam bende söylerdim. İyi yapmışsınız. Doğru olanı yapmışsınız. İspiyonlamak değil bu.
Tekin olmayan yere gittiğini bilmeli abisi. Yarın öbür gün orada bir şey olsa vicdanınız rahat eder mi? Eşin o zaman kızar sana madem biliyordun neden söylemedin diye.
Buradaki olumsuz yorumlara takılmayın.
Tamam haklisiniz ama ortada iyi niyet olsa ;buyuk gorumce de var o da resmi goruyor.O da kardesiyle konusabilordi yada hanim efendi kocasina degilde buyuk gorumceye konuyu acsaydi. Veya ilk once kucuk gorumceyi uyarsaydi.Pat diye kiskirtarak soyle sonra iyi niyetli ol. Bizim kizdigimiz bu.

Tamam haklisiniz ama ortada iyi niyet olsa ;buyuk gorumce de var o da resmi goruyor.O da kardesiyle konusabilordi yada hanim efendi kocasina degilde buyuk gorumceye konuyu acsaydi. Veya ilk once kucuk gorumceyi uyarsaydi.Pat diye kiskirtarak soyle sonra iyi niyetli ol. Bizim kizdigimiz bu.
Nereden biliyoruz büyük görümcenin kardeşi ile konuşmadığını?
Kardeş belki de tersledi, tartıştılar. Büyük görümcede 'ne halin varsa gör' diyerekten çekildi kenara. Bilemiyoruz.

Tabi ki o da olabilir ama esi sinirlerine hakim olamayip kotu seyler de yapabilirdi.yani olasiliklar cok bu yuzden bu konularda cok hassas davranmak gerekiyor.Yani pat diye resmini gosterecegine esini alip karsisina sana usturuplu dille anlatsaydi bu kadar tepki almazdi demek istedigim bu.

Tabi ki o da olabilir ama esi sinirlerine hakim olamayip kotu seyler de yapabilirdi.yani olasiliklar cok bu yuzden bu konularda cok hassas davranmak gerekiyor.Yani pat diye resmini gosterecegine esini alip karsisina sana usturuplu dille anlatsaydi bu kadar tepki almazdi demek istedigim bu.
Anlayabiliyorum sizi.
Eşinin yapısını biliyordur. Sinirle hareket edip yanlış bir şey yapacak biri olsa söylemezdi sanırım. Eşini sizden bizden iyi tanıyordurr. Her erkek sinirlenip yanlış şeyler yapmıyor.
'Başkasına laf söylüyorsun da kardeşinde gidiyor' bu cümleyi eminim sakin söylemiştir. Hızlı, kabaca, öfkeli vb. Bu tarz söylediğini zannetmiyorum.
Kk üyeleri her şeye tepkili zaten çözemedim. Normalede tepkileri abartılı normal olamayana da tepkileri abartılı!

X