- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
Hiç abartmıyorsunuz, görümce benim giydiğimin aynısını giyip nişanıma gelecek ben kıyameti kopartırım, gerekirse nişanı iptal ederim. Hiç aman o öyle gelsin onun ayıbı deyip geçemem.Bi an abartıyor muyum dedim ama yorumlar ilaç gibi geldi
Eki Görüntüle 2036425
Özel mesajlarımdan baktım buldum meşhuur tacıanılarımızı yad edelim.
Eki Görüntüle 2036428
Bu da düğün günü elti ve kocası
Şöyle ki; hemen bu elbiseden daha şatafatlısını ayarla. Son güne kadar bir şey söyleme. Nişan günü aldığın yeni elbiseyi giy. Nişandan sonra herkes oradayken eski elbiseni al görümceke hediye et. Hediye ederken de; abla sen bu elbiseyi çok beğenmişsin ama taklidini, ucuzunu giyemene gönlüm razı olmadı. Hediyem olsun de ve elbiseyi ona ver.
Eki Görüntüle 2036425
Eki Görüntüle 2036428
Enayi gibi pahaliya aldin ne demek ya . nasil bir konusma tarzi var. Ve nasi tum aile buna goz yumuyor.
Aldigi elbisenin ya kumasi kotudur ya dikisi. Cahil cesareti dedikleri !
Tabii ki oyle sacmalik yapamaz. Ya da bu size ders osun bi daha yaptiginizi aldiginizi gostermeyin. Sevgilin hakkindan gelir onun .
Mutluluklar
Allahim ahahahaEki Görüntüle 2036425
Eki Görüntüle 2036428
Gerçek ne yazık ki... Hatta konu sahibinin anlattığına göre düğün günü çocuğun biri bu eltinin gelinliğine çikolata gibi bir şey sürmüş, kadın kıyameti kopartmış ; "en önemli günümde (!?) ne oldu" diye. Böylesine psikopatça bir adanmışlık. Kadın hırsı bambaşka oluyor.Ay inanmıyorum bu gerçek miDüğünümde de böyle bir şey yaparsa allahım
Ay pes doğrusu! Ben bunu hiç bilmiyordumEki Görüntüle 2036425
Eki Görüntüle 2036428
Hepimizin zihnine kazındı. Ne rezillik ama...konu sahibi bak arkadaş bulmuş..
gelinlikli elti modelini
unutmamışım yalnız elin adamının beyaz ceketini nasıl kazındıysa aklıma
Gerçek ne yazık ki... Hatta konu sahibinin anlattığına göre düğün günü çocuğun biri bu eltinin gelinliğine çikolata gibi bir şey sürmüş, kadın kıyameti kopartmış ; "en önemli günümde (!?) ne oldu" diye. Böylesine psikopatça bir adanmışlık. Kadın hırsı bambaşka oluyor.
Dusunuyorumda nişan fotolarinda ikinizde de ayni elbise fln ay cok kötü yaa.
Bosver kendisi rezil olsun. Aldigin seyleri de birdaha gosterme bence bu kadina.
Eki Görüntüle 2036425
Eki Görüntüle 2036428
Böyle hırslı kadınlardan uzak durup muhattaplığı en aza indirmek en iyisi. Benim de böyle hırslı bir elti adayım var, daha tanışmadan uzaktan kötülüğü dokunmaya başladı öyle diyeyim. Düğünümde, nişanımda bu tarz şeyler yapmaya niyetlenirse hiç tepki vermezdim ben olsam. Giysin taklitçi maymun gibi dolaşsın, kendini rezil eder böyleleri. Asıl amaçları senin moralini bozmak. Bunu onun eline vermemek gerek. Ciddiye alınmamak en büyük ceza olur. Fakat ille de giymesin istiyorsan sakın sen olaya karışma, nişanlın aracılığıyla gizliden hallet, onu doldurup sal kadının üstüne.Ay yok artık gerçekten en önemli günü mü. İnsanlar delirmiş olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?