Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Ya aslina bakarsaniz çok üzüldüm .ben dedim fake olabilir mi diye.eşi neden bu kadar abartti heyheylendi acaba olay baba evine gitmeye kadar nasil geldi

Fotoğraflı diğer konuyu ilk okuduğumda, konu sahibi nasıl böyle bir hata yaptı bir şekilde kulağına gider karşı tarafın diye düşündüm ve nitekim de gerçekleşmiş bu düşüncem. Burada özel bilgilerinizi, fotoğraflarınızı paylaşırken -özel mesajlaşma da dahil- çok dikkatli olmak gerek. Hatta paylaşmamak gerekli. Geçmiş olsun, düğünde gelinden daha çok gelin olacağım saplantısı yaşayanların gazabından korusun Allah yeni gelin olacakları.

Ailelerden biri de çıkıp bir şey demiyor mu ?
Yaptığı ayıp , evli falan değilse içinde mi kalmış böyle şeyler anlamadım :/

Siz konuşun nişanlınla birlikte ..

Nişan bizim nişanımız ve yaptığın çok ayıp hiç yakışıyor mu sana damat ablası olarak ?
Başka model başka renk başka bir şey giyin bu yaptığın kötü bir şey yani . Gibi gibi ikaz edin ailenize ve kayinvalidenize söyleyin. .

Ben olsam direk konusurdum giyersen üstünde paralarım diye .

Kızlar bütün yorumları okuyamadım ama neler olmuş böyle çok üzüldüm. Benim konum nelere sebep oldu. Şok içindeyim açıkçası benim cephemde de hoş olmayan şeyler oldu ama kendiminkinden çok yorumlarda bahsedilen olaya çok üzüldüm.

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.

Neler olmuş böyle... nişanlin iyi yapmiş .kiskanc gorumcede patlama yaşamiş.nişan ne gün bu arada

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. eğer diğer arkadaş için sorun olduysa konuyu kaldırabilirsiniz benim için hiç sorun değil.
ya suan senin durumun icinde cok üzüldük.. konu nasıl olsa silinmiyo o yüzden sorun değil canım benim senin ne sucun var. allah yardımcın olsun. insallah en kısa zamanda düzelir. eltiler görümceler olmasa hayat ne güzel olucak.

Cıngar çıkaracak bi elbise değil.ben olsam ttmm grümcem gy der hemen gzlice ondan daha gzel bi elbise alırdım.ve nişan günü üstümde görür bayılırdı cadı.sevgiline haksızlık ediyorsun hemde boş yere.cadının istediği olmuş sizi ayırmış.

onu rezil etmek için boşyere çaba sarfetmeyin bu kadın çok utanmaz, yoksa giymeyi bırakın bunu düşünmez bile

Kıııız elbosede cok guzelmıs ya aman bsver neden takıysun gıt gıy elbısenı zaten nısanlın kesmıs onunkını yalnız anladıgım kadarıyla hızlı yukselmıssınız dıkkat et nısanlılıgı uzun tut ıyıce tanımadan evlenme o yukseklıkten cakılmak da var hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…