Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

bırakın bırakın giysin gelsin. akrabalar arkasından güzel konuşarak halleder olayı. şaka gibi ya

evet eltiydi. gelinlik taç kocasıda beyaz smokin giymişti

Böylesini de ilk kez duydum yeminle...
Ne cins insanlar var hayatta yahu...

Konu sahibesi, sende kafana takma.
Görümcen kendisine yakıştırıyorsa otursun giysin, tepki bile gösterme derim.
Ama eteğinin kenarına yanlışlıkla basabilir elbisesini yırtabilirsin

Arada sen şimdi düğünde de gelinlik giymek istersin,gelinliğimi alırken baştan göstereyim de düğünümde benim gelinliğin aynısını giymeye kalkma başka alalım de.

Düğünümden bikaç gün önce kuaförüme uğramıştım son eksikleri, giderken getirmem gerekenleri kontrol etmek için. Orada nişan başı yapılıyordu. Kuaför tesettürlü bir kıza duvak takıyordu yaptığı türbanın arkasına ama bildiğin duvak. Kuaförüm nişan saçı olduğunu söyledi. Yanımda da ablam vardı şakalaşıyorduk bana bende senin kınanda böyle duvak yapayım mı dedi. Bende duvagı gelin yapar ben mi gelin sen mi belli olmaz dedim. (Ablamla ikiz gibi benziyoruz bu arada) sonra kuaförüm kıza duvak yaparken buda gelinin ablası zaten demesin mi. Gelin de bunun üstüne sen duvak yapma taç takma diyorum dinlemiyor dedi. Gülcem gülemiyorum kızda çok bozuldu. Sonra türbanını bozdurdu baska türlü topladı. Bide o duvaklı türbanın üstüne taç almış. Ayrıca kıyafeti de kardeşinin nişanlığı gibiydi. Ben kızı gelin sanmıştım. Ne utanmazlar var ya. Benimde ablam evlendi biz nişanda kınada sade giyindik kimse gelinin önüne geçmesin diye. İnsanlar ne kendini bilmez.

Yaw bu durum onun ayıbı we terbiyesizliği gerçekten....
O rezil olucak siz değil...
Soranlara da beni cok kıskanıyor, kendi haline bıraktık artık onu diyin...

bence giysin kendi rezil olsun. bu elbise çok ağır bir elbise, ancak nişanlı kız giyer onun dışında giyen birisi aynı olmasa bile aber kaçardı. o yüzden millet ona güler bence. sen gül oyna eğlen onun da hiç yüzüne bakma nişanda.

Böyle okadar cok olay oluyorki, ben kuaforde calistim bir ara ne kaynanalar var gelinle ayni topuzu yaptiran. Gelinile yarisanda var elti gorumce kardesilede... her kiz icin o gun ayridir ona özeldir birkere yasadigi birseydir baskasinin gölge yapmasi ömür boyu aklina gelcek birsey.

Daha neler görecek acaba bu gözler
Görümcem beni hiç sevmez ama nişanda elbisemin fotosunu istedi saolsun, pişti olmayalım diye. Düğünde ve kınada da abartılı giyinen yoktu. Aferin görümceme
Kardeşimin nişanı olacak eylül sonunda, o elbise almadan ben elbise bakamıyorum bile. Abartılı olmayayım diye.
Sizin görümce türünün bir numarası konu sahibi. Evet sinir olurum ama hiç de moralimi bozmam. O gece de kendi akrabalarımdan bir grup genci ayarlarım bütün gece dalga geçsinler onunla. Utansın terbiyesiz..

Onun ayibi siz dusunmeyin ne kdr ayip bisey kisaniyor gibinsiz gayet mutlu sekilde giyin ve tadini cikarin dusunun millet sizimi ayiplar onumu? Ilk sefrde millet anlar onun ne oldugunu daha iyi iste..

Ben nisanlığımı kına elbisemi hatta gelinliğimi göstermedim düğünden bi gece önce gördüler. Kuaföre de kimseyi götürmedim. Eşimle öyle anlaştık. O sadece beni götürecekti. İki taraftan da gelmek isteyen olursa kendi ücretini ödeyecekti. Böyle olunca ve bnm gittiğim yer pahalı biyer olunca kimse gelmedi. Zaten kuaförümle akrabaydık hiç tek kalmş gibi hissetmedim. Sonra eşim aldı beni dış çekime gittik. Orayada kimseyi götürmedim. Eşimin kardeşinin düğününde kaç milyar kuaför parası vermişler kızın tarafı ağdasını bile o güne saklamış kaşını fln hep özel şeylerini yaptırmışlar rezillikti.

Kuaförde Görümcesi tarafından gelinliğe ait saç aksesuarları alınmak isteyenler de var mesela ben. Ver onların birini de ben takayım dedi. Ben şok
Erkeklerde böyle şeyler yok arkadaşlar biz kadınlar niye böyleyiz niye sidik yarıştırıyoruz aklım almıyor

Ben ne görümce ne elti hiçbiriyle samimi degilim hiç birbirimizi aramayız sormayız uzak şehirlerdeyiz görürsem senede belki 1 defa. Eşimde eltimin ne fesat olduğunu bildiği için bana istersen görüşme o senin bilecegin iş ki zaten sen onlarla iyi anlaşma onlarla anlaşacak kafadan olma dedi bana. Ben kardeşimle görüşürüm karısı napıyosa yapsın dedi. Annesi her olayda bizi karşılaştrıp duruyor. Sanki o kızı ben üvey kızıyım. Ama benim umursamaz biri olduğumu ve beni bunalttıklarında ilişkimi kesip eve almayacagımı bildikleri için iyi geçiniyor kv ve kp. Ama arkamdan oğullarına demediklerini bırakmıyorlar bnm hakkımda. Bide bana gelip eltiyi kötülüyorlar.

Elbise on numara yalnız çok zarif gerçekten. Mutluluklar dilerim. Görümcenin kendi ayıbı görgüsüzlük resmen yaptığı.

Sakın elbiseni değiştirme... o rezil olacak sen değil... soran olursa dalga geç, çok beğenince aramış taramış çakmasını bulmuş dersin...
Nefret ediyorum bu görümcelerin kaynanaların sıratsızlığından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…