- 18 Temmuz 2016
- 1.671
- 972
-
- Konu Sahibi Night Night
Arya Start hanımefendi siz çok biliyorsunuz buralarda harcatmayın kendinizi yazık olur sonraGörümceyi kategorize etmeye gerek yok ki. Yani neticede esinin kardesi. Ona esinin annesinin, yada ailesi üzerine dedikodusu yapilmaz. Ister dünyanin en iyi insani, en sirbek insani olsun.
Yani rolleri degistir, sen istermisin kardesinin esi senin üzerinde konussun yada senin ailenin üzerine? Sen gidip bunu annnene anlatmazmisin? Yani burda herkes "aa nasil olur" felan diyorda, gelin kendileri yada annesinin üzerine dedikodu etse kan çikar kan. Hatalisin. Net.
ozge72 Sürekli yazdigim yorumlari begenmiyorsun. Begenmek zorunda degilsinde, hayirdir? En azindan alinti yap ve derdini anlat. Böyle her konuda yorumlari begenmemezlikte olmaz ki.
Arya Start hanımefendi siz çok biliyorsunuz buralarda harcatmayın kendinizi yazık olur sonra
O laf dedikoducu,gelini dışlayan,gelini bir hizmetçi gibi gören ve aileden saymayan görümceler için geçerli. Bende görümceyim ama bugüne kadar yengelerime saygisizlik yapmadim. Ortancadan nefret ederim ona bile saygisiz davranmadim. Helede kalabalikta sülalenin içinde kesinlikle laf söylemem herkes bilir abimle küs olduğumuzu ama onlar kimde gelinime laf getirtiyim.Başlık gerçekten de çok çok kötü.
Ben de görümce olacagım ne yani örümcek miyim şimdi ?
Konu içeriği ile asırı uyumsuz.
Görümcemin yaptıgı diye açsan neyse de, bu olmamış.
Annemin bi arkadaşı evleneceğim zaman aynen şöyle demişti
''öyle çok çabalama kayınvalideni memnun edebilirsin ama görümceni asla''
Tabi ben ne yaptım? 1yılın sonunda anladım.
Görümcelerimi severim, başlık hic olmamış..Selam herkese. biz her yaz köye Gideriz gorumcem de gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de öyle zaman zaman tartışma havasında hani yüzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları döktü kırılmalar dökülmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye düşündük açıkçası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak üzerine de ekleyerek önce kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yüzüne bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi çekiştirdi içindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Çok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugüne kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı açıp tek kelime etmedim. Bugüne kadar hep iyi düşünmeye çalıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben çalışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı düşünür. ) hep göz ardı etmeye çalıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve görümce yüzünden. Zaten her yaz köye gidince baba evini görünce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı çok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire dönünce de normale dönerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var çözemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama çok kırıldım çok.
Stark hanedanı en sevdiğim Hanedandır en az entrika onlarda :) sizin de diliniz sivri ama kusura bakmayın da bazen kırıcı oluyorsunuz buradaki birçok kişi konuyu tam ayrıntısıyla bilip bilmeden yardırıyor ben de insanım sonuçta nickname lerin ardından kolay tabi millete saydırmak gerçek hayatta olsa kimse ağzını açmaz. Ben sadece zamanında iyi niyetimden değer verdim ve malesef dersimi de aldım ama buradaki insanlar bazen ısrarla insanın sinirlerini bozmak telaşında umarım anlatabilmişimdir Arya Stark hanımefendiHangi konuda harcaniyorum merak ediyorum? Ve evet çok biliyorum, sagolun :)
Ha bide Arya Start degil, Starktir. Stark hanedanina saygi lütfen.
Neyse yeni banim kalkti, polemige giremeyecegim. Bu son mesajim olacaktir.
Size mutluluklar o zaman Allah bozmasın. Lakin bir gün gelir de buraya görümce başlığı açarsanız sizi yine de hoşgörüyle karşılayacağımGörümcelerimi severim, başlık hic olmamış..
Ay hayır tabi ki de kendi çapımızda kadınca dertleştik ayol ben hiç önemsemedim bile dedim ya ertesi günü gayet sohbet muhabbet. Arkamızdan kumpas çevirmiş mesele bu yaniAnlamadim görümcenize kvnizin mi dedikodusunu yaptınız
Ay hayır tabi ki de kendi çapımızda kadınca dertleştik ayol ben hiç önemsemedim bile dedim ya ertesi günü gayet sohbet muhabbet. Arkamızdan kumpas çevirmiş mesele bu yani
Anladim buraki cogu kisi sanki kvnizn dedikodusunu yapmışsınız gibi cevap vermiste
KV soğuk davrandı yazmışım ya o yüzden öyle anlaşılmış olabilirAnladim buraki cogu kisi sanki kvnizn dedikodusunu yapmışsınız gibi cevap vermiste
Bende 4 tane var1 iyi diğer üçünde. ŞeytanSelam herkese. biz her yaz köye Gideriz gorumcem de gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de öyle zaman zaman tartışma havasında hani yüzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları döktü kırılmalar dökülmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye düşündük açıkçası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak üzerine de ekleyerek önce kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yüzüne bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi çekiştirdi içindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Çok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugüne kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı açıp tek kelime etmedim. Bugüne kadar hep iyi düşünmeye çalıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben çalışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı düşünür. ) hep göz ardı etmeye çalıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve görümce yüzünden. Zaten her yaz köye gidince baba evini görünce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı çok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire dönünce de normale dönerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var çözemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama çok kırıldım çok.