Görümcem konuştuklarımızı anlatmış.

Valla benim görümceyede ben pek konduramazdım ama yılanın başı o çıktı... Kaynanası annesini falan çok iyi bilir bende bildiğim neler varda neyse zaten zaman içinde herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar...

Evet, gercekten iyi iliskiler olamaz mi, gorumce ille dusman mi, cok mantikli yazmizsiniz

Night Night merak ettiğim birşey var. Görümcenden için Hem zamanında kardeşinden daha çok önem verdiğini belirtmişsin hemde her köye gidişinde bi şımarmalar eskiden beri eşini ve işini kıskandığına değinmişsin. Bir tezatlık yok mu? Seni kıskanan birine bu kadar değer vermek? Yanlış anlamada yarın birgün büyük bi tartışma olur yaptığım iyi şeyleri kafasına kakarım diye yatırım mı yaptın anlamadım.

Hayır tabi ki de hayal gücüne gerçekten hayran kaldım:) bizm aramız çok iyiydi
Hayır tabi ki de gerçekten hayal gücüne hayran kaldım:) aramız çok iyiydi bizim biz aynı sehirde yaşıyorduk. Bibriimze gelip gitmeler kalmalar olurdu. Sadece işte köye gidince gorumcem çok değişirdi gelinler şöyle böyle. Neden anneme babama iyi değiller halbuki yaptığımız kötü birşey de yok yani. 3 yaz birlikte gittik 3jnde de tartışma çıkardı ama yine de gelip sarilir barışırdi.ben de uzatmadımm açıkçası bazı kötü huylarını bile bile arkadaşlığımı sürdürdü bende de suç var yani kabul ediyorum zaten.işte bu yaz bardağı taşıran son damla oldu. Yeterince açık oldu mu aydinlatabilmisimdir umarım.

Esıne anlatmadıgın hıcbıseyı es aılesıne anlatmasaydın sorun olmazdı. Ben esıme herseyı anlatırımbenım gorumcede cok ıyı gıbı davranır( ama bu devırde anneye bıle guven yokken gorumceye nasıl guvenırkı ınsan) bıkere eskı sevgılım aramıs gorumcede acmıs konusmus ve evlı oldugumu soylememıs kızenıyım demıs bana bı tehtıt bı tehtıt anlattı bende cocıgu gerı arayıp evlendıgımı aramaması gerektıgını soyledım esımı aryıp anlattım. Gorumcem sozde ıyı bır gorumce ve aramız bozulmasın dıye bunu esıme soylemıcektı hemen ertesı gun arayıp ıste senı aldatıyor olabılır bılmem ne soylemıs esımde haddını bıldırmıs. Ondan berı esımın bıldıgı herseyı anlatırım oda araryıp soyledıgı zman cevabını alır esımde ne oldugunu anladı bu sayede tavsıye ederım kendı gozuyle gorunce kımın ne oldugunu anlıyor erkekler yoksa toz kondurmazlar aılelerıne

Esıne anlatmadıgın hıcbıseyı es aılesıne anlatmasaydın sorun olmazdı. Ben esıme herseyı anlatırımbenım gorumcede cok ıyı gıbı davranır( ama bu devırde anneye bıle guven yokken gorumceye nasıl guvenırkı ınsan) bıkere eskı sevgılım aramıs gorumcede acmıs konusmus ve evlı oldugumu soylememıs kızenıyım demıs bana bı tehtıt bı tehtıt anlattı bende cocıgu gerı arayıp evlendıgımı aramaması gerektıgını soyledım esımı aryıp anlattım. Gorumcem sozde ıyı bır gorumce ve aramız bozulmasın dıye bunu esıme soylemıcektı hemen ertesı gun arayıp ıste senı aldatıyor olabılır bılmem ne soylemıs esımde haddını bıldırmıs. Ondan berı esımın bıldıgı herseyı anlatırım oda araryıp soyledıgı zman cevabını alır esımde ne oldugunu anladı bu sayede tavsıye ederım kendı gozuyle gorunce kımın ne oldugunu anlıyor erkekler yoksa toz kondurmazlar aılelerıne

Güvenmekle hata yapmışsınız. Görümceler bana itici geliyor, ben de görümce adayı olmama rağmen :)) çekememezlik, sır saklayamama durumları çok oluyor bence. Belki, kişi kendinden bilir işi deyimi bana uyuyor burada :) Eşinin ailesine hiçbir sırrını açıklama, baya güvenilmez durumlar söz konusu zira.

görümceyle gerektikce görüsürüm ve yazlarida artik gitmem, huzurum bozulak her ortamdan uzak durmayi tercih edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…