- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
-
- Konu Sahibi Night Night
Gercekten bu sozunuze cevap yok, cok ayipGörümceniz burda galiba yaranmaya çalışmış gibisiniz:)))
Evet, gercekten iyi iliskiler olamaz mi, gorumce ille dusman mi, cok mantikli yazmizsinizÇok kin dolusunuz. Herkesin ilişkileri sizinki gibi olacak diye bir durum yok. Görümcesini sevene laf çarpıp duruyorsunuz da eşinizin hiç mi suçu yok?
Size, kardeşinin lafıyla hangi yaptırımı yapmış kimbilir çok öfkelenmişsiniz. Ama hedef yanlış. Eşiniz sizin yanınızda dursaydı,görümcenize kinlenmek bir tarafta dursun sizde yaprak kımıldamazdı.
Aşkolsun yenimi duydunuz.Görümcek de çok iyiymişliteratüre yeni bir kelime kazandırdınız
Bu şekilde görümcesine konuşsa sorun kalmazdıGercekten bu sozunuze cevap yok, cok ayip
Aman sessiz olun gorumce sevdalıları basar şimdi burayıAşkolsun yenimi duydunuz.
Birde şöyle derler: görümcek görmeyim seni örümcek
Aşkolsun yenimi duydunuz.
Birde şöyle derler: görümcek görmeyim seni örümcek
Bendekini görseler bi kaşık suda boğarlar:))Aman sessiz olun gorumce sevdalıları basar şimdi burayı
Hepside çok yakışıyo benimkine:))Vallahi ilk kez duyuyorum
Ahahahha ikincisi de pek iyi,
Onun “görümce görmeyeyim seni ömrümce”sini duydum da bu ikisi daha yaratıcı imiş
Hayır tabi ki de hayal gücüne gerçekten hayran kaldım:) bizm aramız çok iyiydiNight Night merak ettiğim birşey var. Görümcenden için Hem zamanında kardeşinden daha çok önem verdiğini belirtmişsin hemde her köye gidişinde bi şımarmalar eskiden beri eşini ve işini kıskandığına değinmişsin. Bir tezatlık yok mu? Seni kıskanan birine bu kadar değer vermek? Yanlış anlamada yarın birgün büyük bi tartışma olur yaptığım iyi şeyleri kafasına kakarım diye yatırım mı yaptın anlamadım.
Hayır tabi ki de gerçekten hayal gücüne hayran kaldım:) aramız çok iyiydi bizim biz aynı sehirde yaşıyorduk. Bibriimze gelip gitmeler kalmalar olurdu. Sadece işte köye gidince gorumcem çok değişirdi gelinler şöyle böyle. Neden anneme babama iyi değiller halbuki yaptığımız kötü birşey de yok yani. 3 yaz birlikte gittik 3jnde de tartışma çıkardı ama yine de gelip sarilir barışırdi.ben de uzatmadımm açıkçası bazı kötü huylarını bile bile arkadaşlığımı sürdürdü bende de suç var yani kabul ediyorum zaten.işte bu yaz bardağı taşıran son damla oldu. Yeterince açık oldu mu aydinlatabilmisimdir umarım.Night Night merak ettiğim birşey var. Görümcenden için Hem zamanında kardeşinden daha çok önem verdiğini belirtmişsin hemde her köye gidişinde bi şımarmalar eskiden beri eşini ve işini kıskandığına değinmişsin. Bir tezatlık yok mu? Seni kıskanan birine bu kadar değer vermek? Yanlış anlamada yarın birgün büyük bi tartışma olur yaptığım iyi şeyleri kafasına kakarım diye yatırım mı yaptın anlamadım.
görümceyle gerektikce görüsürüm ve yazlarida artik gitmem, huzurum bozulak her ortamdan uzak durmayi tercih edin bence.Selam herkese. Birçok kişinin başında kv derdi var biliyorum aynısı bende de var üstelik bir de hediye paketi olarak görümce de var:) nasıl desem eskiden gerçekten aramız çok iyiydi ona güvenip birçok şeyimi paylaşmışlığım, kız kardeşlerime bile almadığım hediyeleri ona almışlığım var. 3 yaşında da bir oğlu var öyle severdim ki sanki öz yeğenim gibi. Her daim birbirimize gidip gelirdik öyle bir samimiyet yani. Neyse işte biz her yaz köye Gideriz o da gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de öyle zaman zaman tartışma havasında hani yüzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları döktü kırılmalar dökülmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye düşündük açıkçası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak üzerine de ekleyerek önce kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yüzüne bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi çekiştirdi içindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Çok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugüne kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı açıp tek kelime etmedim. Bugüne kadar hep iyi düşünmeye çalıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben çalışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı düşünür. ) hep göz ardı etmeye çalıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve görümce yüzünden. Zaten her yaz köye gidince baba evini görünce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı çok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire dönünce de normale dönerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var çözemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama çok kırıldım çok.