- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
-
- Konu Sahibi Night Night
Temenni etmissiniz ama merak etmeyin, yuzune soyleyemediğim cumleyi burada soylemem :))Size mutluluklar o zaman Allah bozmasın. Lakin bir gün gelir de buraya görümce başlığı açarsanız sizi yine de hoşgörüyle karşılayacağım
Görümcelerin çoğu kardeşlerini paylaşamıyo gelinlerini kıskanıyo sanırım .
Benim görümcek gerizekalının önde gideni mesela.
Görümcelere duyulmasını istediğiniz şeyleri söyleyin herşeyi değil
Görümceniz burda galiba yaranmaya çalışmış gibisiniz:)))Temenni etmissiniz ama merak etmeyin, yuzune soyleyemediğim cumleyi burada soylemem :))
Size iyi utanmalar o halde :))Dünyalar tatlısı bir görümcem var onun adına bu başlıktan utandım.
Geç bile kalmışsınız acele edinşimdi aldığım habere göre örümcekmişim, gidem de ağlarımı örem baare
İçimi dökmek ten ziyade kendimizce birşeyler konuştuk işte daha çok eltim konuştu zaten . Onun eşine birşey diyemiyorlar zamaninda bezdirmisler adamı benimkine koşup biz hızla yetiştirmiş. Tamamen iyi niyetimden konuştum hep değer verirdim kendisineGorumcenizin böyle biri olduğunu bildiginiz halde neden içinizi doktunuz.. Yapmayın Resmi olun. Selam sabah günlük gereksiz sohbetler dışında konusmaniz gereken başka biseyinz yok belliki..
Çok kin dolusunuz. Herkesin ilişkileri sizinki gibi olacak diye bir durum yok. Görümcesini sevene laf çarpıp duruyorsunuz da eşinizin hiç mi suçu yok?Görümceniz burda galiba yaranmaya çalışmış gibisiniz:)))
Kin değil nefsi müdaafa Yapılan yorumları görmüyorsunuz galiba. Her gün tonlarca başlık açılıyor buraya benimkine bu garez niye . Gorumcem arkamdan kumpas çevirmiş ben de gaflete düşüp buraya yazdım ne var yani herkeste bir görümce aşkıdır gidiyor. Dediğim gibi görümcesi ile arası iyi olanı ALLAH DAHA DAHA İYİ ETSİN bakimiz büyük harflerle yazıyorumki görün ve idrak edin. Herkesin de arası iyi olmayabilir gorumce ile. Adamakıllı okumadan etmeden gelip yazıp ciziyirlar yazdım oraya arkadaşlar başlık için kusura bakmayın diye hala ne diye başlık şöyle böyle diye didikleyip duruyorlar. Yok ya bir kez daha anladım kadının düşmanı gene kadın nokta.Çok kin dolusunuz. Herkesin ilişkileri sizinki gibi olacak diye bir durum yok. Görümcesini sevene laf çarpıp duruyorsunuz da eşinizin hiç mi suçu yok?
Size, kardeşinizin lafıyla hangi yaptırımı yapmış kimbilir çok öfkelenmişsiniz. Ama hedef yanlış. Eşiniz sizin yanınızda dursaydı, değil görümceniz sizde yaprak kımıldamazdı.
Size iyi temennilerde bulunanlara da aynı şekilde karşılık veriyorsunuz. Herkesin anlatmak istediği genel tema aynı. "Sizin" görümceniz, dertleşilecek, sır verilecek biri değil. Geç oldu, canınız yandı, bundan sonra dikkatli olursunuz elbette.Ama anlamamakta ısrar edip genelleme yapıyorsunuz başlığınızla. Kadın kadının düşmanıdır doğru, katılıyorum başlığınızla onaylıyorsunuz zaten. Neden kendi hatanızı göremiyorsunuz anlayamadım.Kin değil nefsi müdaafa Yapılan yorumları görmüyorsunuz galiba. Her gün tonlarca başlık açılıyor buraya benimkine bu garez niye . Gorumcem arkamdan kumpas çevirmiş ben de gaflete düşüp buraya yazdım ne var yani herkeste bir görümce aşkıdır gidiyor. Dediğim gibi görümcesi ile arası iyi olanı ALLAH DAHA DAHA İYİ ETSİN bakimiz büyük harflerle yazıyorumki görün ve idrak edin. Herkesin de arası iyi olmayabilir gorumce ile. Adamakıllı okumadan etmeden gelip yazıp ciziyirlar yazdım oraya arkadaşlar başlık için kusura bakmayın diye hala ne diye başlık şöyle böyle diye didikleyip duruyorlar. Yok ya bir kez daha anladım kadının düşmanı gene kadın nokta.
Benim anlayanlara zaten teşekkür ediyorum burdan . Lakin önce topa tutup sonra anlamaya çalışmak bi önemi var mı bence yok. Başlık hata olabilir ki böyle bir deyim var diye yazdım geçtim Siz de başlığa takanlardansiniz boşuna konuşuyorum yani neyseSize iyi temennilerde bulunanlara da aynı şekilde karşılık veriyorsunuz. Herkesin anlatmak istediği genel tema aynı. "Sizin" görümceniz, dertleşilecek, sır verilecek biri değil. Geç oldu, canınız yandı, bundan sonra dikkatli olursunuz elbette.Ama anlamamakta ısrar edip genelleme yapıyorsunuz başlığınızla. Kadın kadının düşmanıdır doğru, katılıyorum başlığınızla onaylıyorsunuz zaten. Neden kendi hatanızı göremiyorsunuz anlayamadım.
Hayır sadece başlıga değil, yorumlarınızdaki genellemenin üzerinde de duruyorum. Probleminizin nedenini tam olarak idrak edemediğinizi düşünüyorum.Benim anlayanlara zaten teşekkür ediyorum burdan . Lakin önce topa tutup sonra anlamaya çalışmak bi önemi var mı bence yok. Başlık hata olabilir ki böyle bir deyim var diye yazdım geçtim Siz de başlığa takanlardansiniz boşuna konuşuyorum yani neyse
Selam herkese. biz her yaz köye Gideriz gorumcem de gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de öyle zaman zaman tartışma havasında hani yüzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları döktü kırılmalar dökülmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye düşündük açıkçası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak üzerine de ekleyerek önce kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yüzüne bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi çekiştirdi içindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Çok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugüne kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı açıp tek kelime etmedim. Bugüne kadar hep iyi düşünmeye çalıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben çalışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı düşünür. ) hep göz ardı etmeye çalıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve görümce yüzünden. Zaten her yaz köye gidince baba evini görünce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı çok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire dönünce de normale dönerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var çözemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama çok kırıldım çok.
Ya bırak takma kafana. Biz de eltimle daha iyiyiz mesela,, genelde oluyo demek ki böyle ayrımlar.Zaten mesafeyi koyduk bu sefer de Eltiler bana bir olmuş algısı yaratmaya çalışıyor:)