Görümcem konuştuklarımızı anlatmış.

Gorumcenizin böyle biri olduğunu bildiginiz halde neden içinizi doktunuz.. Yapmayın Resmi olun. Selam sabah günlük gereksiz sohbetler dışında konusmaniz gereken başka biseyinz yok belliki..

Görümcelerin çoğu kardeşlerini paylaşamıyo gelinlerini kıskanıyo sanırım .
Benim görümcek gerizekalının önde gideni mesela.
Görümcelere duyulmasını istediğiniz şeyleri söyleyin herşeyi değil

Gorumcenizin böyle biri olduğunu bildiginiz halde neden içinizi doktunuz.. Yapmayın Resmi olun. Selam sabah günlük gereksiz sohbetler dışında konusmaniz gereken başka biseyinz yok belliki..
İçimi dökmek ten ziyade kendimizce birşeyler konuştuk işte daha çok eltim konuştu zaten . Onun eşine birşey diyemiyorlar zamaninda bezdirmisler adamı benimkine koşup biz hızla yetiştirmiş. Tamamen iyi niyetimden konuştum hep değer verirdim kendisine

Görümceniz burda galiba yaranmaya çalışmış gibisiniz:)))
Çok kin dolusunuz. Herkesin ilişkileri sizinki gibi olacak diye bir durum yok. Görümcesini sevene laf çarpıp duruyorsunuz da eşinizin hiç mi suçu yok?
Size, kardeşinin lafıyla hangi yaptırımı yapmış kimbilir çok öfkelenmişsiniz. Ama hedef yanlış. Eşiniz sizin yanınızda dursaydı,görümcenize kinlenmek bir tarafta dursun sizde yaprak kımıldamazdı.

Kin değil nefsi müdaafa Yapılan yorumları görmüyorsunuz galiba. Her gün tonlarca başlık açılıyor buraya benimkine bu garez niye . Gorumcem arkamdan kumpas çevirmiş ben de gaflete düşüp buraya yazdım ne var yani herkeste bir görümce aşkıdır gidiyor. Dediğim gibi görümcesi ile arası iyi olanı ALLAH DAHA DAHA İYİ ETSİN bakimiz büyük harflerle yazıyorumki görün ve idrak edin. Herkesin de arası iyi olmayabilir gorumce ile. Adamakıllı okumadan etmeden gelip yazıp ciziyirlar yazdım oraya arkadaşlar başlık için kusura bakmayın diye hala ne diye başlık şöyle böyle diye didikleyip duruyorlar. Yok ya bir kez daha anladım kadının düşmanı gene kadın nokta.

Size iyi temennilerde bulunanlara da aynı şekilde karşılık veriyorsunuz. Herkesin anlatmak istediği genel tema aynı. "Sizin" görümceniz, dertleşilecek, sır verilecek biri değil. Geç oldu, canınız yandı, bundan sonra dikkatli olursunuz elbette.Ama anlamamakta ısrar edip genelleme yapıyorsunuz başlığınızla. Kadın kadının düşmanıdır doğru, katılıyorum başlığınızla onaylıyorsunuz zaten. Neden kendi hatanızı göremiyorsunuz anlayamadım.

Benim anlayanlara zaten teşekkür ediyorum burdan . Lakin önce topa tutup sonra anlamaya çalışmak bi önemi var mı bence yok. Başlık hata olabilir ki böyle bir deyim var diye yazdım geçtim Siz de başlığa takanlardansiniz boşuna konuşuyorum yani neyse

Hayır sadece başlıga değil, yorumlarınızdaki genellemenin üzerinde de duruyorum. Probleminizin nedenini tam olarak idrak edemediğinizi düşünüyorum.

Görümce görmeyim mümkünse ömrümce mutlaka iyi görümcüler de vardır onlar üstüne alınmasın ama geneli böyle ne yazık ki.

Sır verilmemeli diye düşünüyorum eşin ailesine. Beni severler ben de onları severım. Güleriz ederiz hossohbet goygoy vs . Ama o benim arkadaşm değil ki. Eşimin ablası . Bu seviye değismez . Bence değişmemeli. Ben insanlarla derin muhabbetlere vs sırlar verilmesine karşıyım. Bence siz de böyle yapın artık. Çizginiz olsun. Mesafe koyun demiyorum. Ama insanlara laf taşıyabileceği malzeme verilmemeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…