- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.971
- Konu Sahibi Night Night
Baska insan yoktu cunku dertlesecek dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kessinlikleSiz eşinize gönül koyun görümceden önce.
Sadece kız kardeşinin lafına bakıp, olayı tek taraflı dinleyip direkt sizi karşısına alan, sizinle kavga eden eşiniz burada en büyük kabahatli. Kardeşini de sizi de karşısına koyup yüzleştirerek dinleyecek, duruma göre yatıştıracak, en olmadı "Beni karıştırmayın, şikayet dinlemek istemiyorum, sorun ne ise aranızda çözün" deyip çekilecek yani, çok uç bir olay değilse.
Sizin aranızın bozulmasına sebep doğrudan görümce gibi görünse de, esas sorun kardeş gazıyla, anlamadan dinlemeden karısına yürüyen adamda.
Kusura bakma da şu an beni topa tutmaya çalışan sen bana karşı ayıp. İkincisi karşılıklı olarak sen bana söyle yaptın böyle yaptin gibisinden konustukDertleşirken ne anlattınız Allah aşkına,tutupta görümcenize annesini çekiştirdiyseniz zaten siz çok büyük ayıp etmişsiniz, hak ettiğinizi de bulmuşsunuz o zaman..eşinizin de annesini çekiştirdiğinizi duyması zoruna gider tabi
İyi de canım ben zaten annesi hakkında konuştuysanız diye öyle bir yorum yaptım, hemen sert konuşup kavga etmeye gerek yok ki, karşı düşüncelere açık değilseniz niye buraya konu açtınız ki,size iyi günlerKusura bakma da şu an beni topa tutmaya çalışan sen bana karşı ayıp. İkincisi karşılıklı olarak sen bana söyle yaptın böyle yaptin gibisinden konustuk
Bunu yazan daYavan bir başlık, görümce örümcektir değil kendini koruyamayan saftır
Ne güzel ya insanlar buraya sıkıntılarını yazıyor belki de bir çözüm bekliyor ya da dertleşmek için yazıyor birileri ağzına geleni saydırıyor sonra da farklı düşüncelere açık değilseniz yazmayın oluyor ne güzel kılıfa bak. İnsanların buraya hadsiz yazması saf yazmasi sadece farklı bir düşünceyse madem o zaman ben de hesabıma gelmeyen konuların konu sahibine ağzıma geleni diyeyim sonra da itiraz edilince de şöyle yazayım madem farklı fikirlere açık değilsin neden yazıyorsun buraya?İyi de canım ben zaten annesi hakkında konuştuysanız diye öyle bir yorum yaptım, hemen sert konuşup kavga etmeye gerek yok ki, karşı düşüncelere açık değilseniz niye buraya konu açtınız ki,size iyi günler
Müsamere mi? Nedir?Bunu yazan da
Ne güzel ya insanlar buraya sıkıntılarını yazıyor belki de bir çözüm bekliyor ya da dertleşmek için yazıyor birileri ağzına geleni saydırıyor sonra da farklı düşüncelere açık değilseniz yazmayın oluyor ne güzel kılıfa bak. İnsanların buraya hadsiz yazması saf yazmasi sadece farklı bir düşünceyse madem o zaman ben de hesabıma gelmeyen konuların konu sahibine ağzıma geleni diyeyim sonra da itiraz edilince de şöyle yazayım madem farklı fikirlere açık değilsin neden yazıyorsun buraya?
İnsanca yorum size göre ama bana göre değilSiz kavga etmeye alışmışsınız korkmayın sizi ne görümceniz ne kayınvalideniz ne de eşiniz ezebilir, ben insanca bir yorum yapmıştım sadece ,Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Bunu yazan da
Ne güzel ya insanlar buraya sıkıntılarını yazıyor belki de bir çözüm bekliyor ya da dertleşmek için yazıyor birileri ağzına geleni saydırıyor sonra da farklı düşüncelere açık değilseniz yazmayın oluyor ne güzel kılıfa bak. İnsanların buraya hadsiz yazması saf yazmasi sadece farklı bir düşünceyse madem o zaman ben de hesabıma gelmeyen konuların konu sahibine ağzıma geleni diyeyim sonra da itiraz edilince de şöyle yazayım madem farklı fikirlere açık değilsin neden yazıyorsun buraya?
Bir insanı kategorize etmeden değer verme gafletinde bulundum zamanında ve zaten bundan sonraGörümceye, annesini veya görümcenin kendisini çekistirirsen neyi bekliyordun allasen? "Bu gidip herseyi, herkese anlatirsa ne olur" diye hiçmi düsünemedin? Kaç yillik evliyim ve ne görümcemin sirlarini bilirim, ne o benim (ki hos öyle sirlarim yok). Asla esimin ailesi üzerine herhangi bir olay üzerine agzimi açmadim. Haddim degil. Esim ile evlenmem bana o hakki vermez.
Yerinde olsam biraz olgunlasir ve öngörülü olmaya çalisirdim. Bu olayi büyütme, sadece mesafe al.
Anlayan biri çıktı şükür ağzınıza sağlık valla burda bazı insanlar var sanırsınız her biri birer melek sadece moral bozmaya çalışıyorlar malesef .Hiç sallamayın bu tarz yorumları. Her konuya damlıyorlar. Boşvermek en iyisi
Bir espri yapmışsınız, anlaşılmamış belli ki.
Açıklamakla yormayın kendinizi, nasılsa anlaşılmayacak :)
Bu arada istisnalar dışında görümceye güvenmek mi? Aman diyeyim :) Daha büyük kriz olmadan atlattığınıza dua edin :) Size iyi bir ders olmuştur.
Zaten mesafeyi koyduk bu sefer de Eltiler bana bir olmuş algısı yaratmaya çalışıyor:)Başlığı örümcek görümcem olarak değiştir bence çünkü hem gelinim hem görümce
Seni çok iyi anlıyorum. Ne olduğunu görmüş oldun, bundan sonra mesafe koy araya. Muhatap olma, bakma yüzüne. Eltinle otur kahve iç onunla konuşmayın. Yapılacak en iyi şey olur.
Bir insanı kategorize etmeden değer verme gafletinde bulundum zamanında ve zaten bundan sonra