Görümcem konuştuklarımızı anlatmış.

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
Selam herkese. Birçok kişinin başında kv derdi var biliyorum aynısı bende de var üstelik bir de hediye paketi olarak görümce de var:) nasıl desem eskiden gerçekten aramız çok iyiydi ona güvenip birçok şeyimi paylaşmışlığım, kız kardeşlerime bile almadığım hediyeleri ona almışlığım var. 3 yaşında da bir oğlu var öyle severdim ki sanki öz yeğenim gibi. Her daim birbirimize gidip gelirdik öyle bir samimiyet yani. Neyse işte biz her yaz köye Gideriz o da gelir 2 ay kalır filan. Bir gece ben gorumcem ve eltim oturduk sohbet ettik ta sabah 4 e kadar. sohbet de öyle zaman zaman tartışma havasında hani yüzleşmek gibi diyeyim herkes eteğindeki taşları döktü kırılmalar dökülmeler de oldu ama ertesi sabah kalktığımızda gayet de konuşuyorduk birbirimizle hani bir de aramızda kalır diye düşündük açıkçası. Gorumcem gitmiş ne konuştuysak üzerine de ekleyerek önce kv ye sonra da eşime anlatmış benle eşim de tartıştık doğal olarak. Kv zaten ben ve eltimin yüzüne bile bakmadı soğuk soğuk. Ta kı esime anlatti herşeyi,beni ve eltimi çekiştirdi içindeki kini nefreti kustu baktım o zaman yumuşadi. Çok zoruma gitti kocaman bir hayalkirikligina uğradım. Demek ki bugüne kadar ne anlattiysam yetiştirmiş bir yerlere. Oysa onun da bende ne sırları var ki agzimı açıp tek kelime etmedim. Bugüne kadar hep iyi düşünmeye çalıştım onunla ilgili. Zaman zaman ( ben çalışan bir bayanım) işimi kıskanmasını hele eşimi kıskanmasıni
( kardeşini ondan aldığımı düşünür. ) hep göz ardı etmeye çalıştım ama bu seferki ağır oldu laf taşıma nedir ya eşimle aram bozuldu kv ve görümce yüzünden. Zaten her yaz köye gidince baba evini görünce bir şımarık davranır tonlarca laf sokar ne olduğunu bilmem trip atar ve ortalığı çok karıştırır yaz bitip de biz hep beraber yaşadığımız şehire dönünce de normale dönerdi. Gelinlere karşı zaten bir antipatisi var çözemedim gitti. Ne yapayım sizce zaten mesafe koydum sert bir şekilde ama çok kırıldım çok.

'' 3 yaşında da bir oğlu var öyle severdim ki sanki öz yeğenim gibi ''
Bu kısmı anlamadım zaten öz yeğen olmuyor mu ?
Bu arada bende görümceyim ve bazen ben mi tuhafım diye düşünüyorum.
Abim evli ben evli seviyeli bir ilişkimiz var şöyle diyim ayda yılda bir görüşürüm.Görsemde merhabadan öteye geçmez.Sammiyet deseniz kolay kolay kimseye zaten güvenipte bişey anlatmam.Bence sizde mesafeli olun böyle şeylerle kAFANIZ YORULMZ..

Esin ailesinden hickimseyle boyle muhabbetlere girmemelisiniz bu en büyük hata. Sen onun sirrini saklarsin o bak ortaya doker ortalik karistirir. Ben olsam bende ne var ne yok once esime sonrada kvme anlatr, gorumceylede seviyemi cok sıkı bir sekilde korurdum.

başlık çok saçma ve kötü açıkçası..
bi insan derdini sırrını neden bi başkasına anlatır ki.. Şahsen en basından mesafe koymanız gerekliydi.. sadece kv görumce olarak değil kimseye böyle derinini anlatmamalı insan.. bende görumceyım htta abimlerle altlı ustlu oturuyoruz yengemn hiçbişiyini bilmem kocası ile konusur kimseye de anlatmazlar ii yada kötu.. bende yengeme gidip bişiyimi anlatmam ..

Aaa sanki benim görümcem i anlatmışsınız Iyyy oldum

Ben de bir görümceyım bunu bile bile yazdım buradaki görümce hanımlar niye alındı onu anlamadım. Kv yi kaynar kazana atmalı diye başlık acsaydimbu sefer de gelinler sevinip buradaki kv ler mi alınacaktı

Bu nasil bir basliktir ya sizin kisisel olarak gorumcenizle derdiniz olabilirde her gorumceyi ayni kefeye koyamazsiniz. Sorununuza gelince bende arkadaslara katiliyorum mesafe candir.

Ben de bir görümceyım bunu bile bile yazdım buradaki görümce hanımlar niye alındı onu anlamadım. Kv yi kaynar kazana atmalı diye başlık acsaydimbu sefer de gelinler sevinip buradaki kv ler mi alınacaktı
Örümcek 🕸 görümcem diye başlık açsanız daha iyi olurdu sanki.
Hem nedir bu örümceklerin,yılanların bizden çektiği

Başlık için de kusura bakmayın arkadaşlar düzelteMedim de malesef. Neyse işte siz ÖRÜMCEK GÖRÜMCEM diye okuyuverin yahu

Ne yapilir bilmiyorum ben olsam sessiz kalirdim ve mesafeli olurdum en fazla.

Sizin yaptiginiz cok yanlis aile içinde (hele ki bu eş ailesiyse) asla sır paylaşmak, birini çekiştirmek bilmem ne olaylarina girmeyecektiniz.

Gorumcelerimden birini cok severim 5 senedir kusuru olmadi gelip gideriz birbirimize cok severim ama kalkip ortalik karistiracak birseyi veya sır dedigim biseyimi asla anlatmadim anlatmam. Degil gorumcem eşim taraftan kimseye agzimi acmadim bugune kadar. Samimiyet denilince hemen bir sır paylaşmalar filan ortaya cikiyor nedense ama bunu yapmayin bir daha.

Elalemden kardeş olmaz, anne olmaz. İyiyken iyi olur ama böyle de tersi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…