Görümcem için bana öneri verebilir misiniz kızlar?

Bu kadar niye ciddiye aliyosun anlamadim ya sal*kbi ergen iste suratina bakma hic bir sey de cagirma yok cay falan soruyosun o sana sorsun kucuklugunu bilsin, esinde harclik falan vermesin ne simarik bisey o oyle

Bir de camasirlarini asman cok sacma olmus ben evliyim kayinvalidegilde iki hafta kaliyorum yeri geliyor kirleneni posetleyip bavula koyarim makinalarinda da yikamam gostermem de bir seyimi cok yanlis o yaptigin

durup durup ağlamak yerine lafını verseniz ve nazcım bilmemne diyerek yaranmaya çalışmasanız daha iyi aslında.
durup durup ağlamak yerine lafını verseniz ve nazcım bilmemne diyerek yaranmaya çalışmasanız daha iyi aslında.

Ayyy sizinde her konudaki şu itici yorumlarinizdan bıktım gerçekten
Nişanlısız evlenince görücem ben sizi

Sürekli mükemmeliyetci görünen yorumlarınızdan vaz geçin artık...

Bir de camasirlarini asman cok sacma olmus ben evliyim kayinvalidegilde iki hafta kaliyorum yeri geliyor kirleneni posetleyip bavula koyarim makinalarinda da yikamam gostermem de bir seyimi cok yanlis o yaptigin

yani tamam o yanlış olsun ama nazın lafıyla gelip eşimin bana söylemesi doğru mu

Her seye aglamayip guzelce cevap verseniz
Ya da komple yok saysaniz boyle olmazdi.

Bir de kimsenin evinde kalorifer petegi uzerine camasir asmayin. Ayip.

O bize gelirse assın bakalım o zaman ne oluyor geceden astım sabaha kurudu alacaktım aslında.bana normal gelmişti ama asmam bundan sonra.
Arkamda kimsenin duracağını hissetmediğim için diyemedim bilmiyorum

Bu kadar niye ciddiye aliyosun anlamadim ya sal*kbi ergen iste suratina bakma hic bir sey de cagirma yok cay falan soruyosun o sana sorsun kucuklugunu bilsin, esinde harclik falan vermesin ne simarik bisey o oyle

valla canım eşime naz herkese alır mısın diye soruyor bana sormuyor dedim.ertesi sabah yine herkese sorup bana sormadı.eşim naza öyle bir baktı yani görmüş oldu.ben de üzerine kalkıp çay dolduracaktım sordum.yani eşim kimin iyi olduğunu anlasın diye biraz da.

Millette ne görümceler var arkadaş. Ergen tribi resmen inş zamanla düzelir. Ama sende artık evlisin oda anlasın öyle şeyler yapamayacağını. Benim görümcem büyüğümüz olmasına rağmen ilk evlendiğimiz yıllarda evlendiğimizin farkına varamamış olacaktı ki heryere bizle gelmek isterdi . Sadece 1 kere kavga ettik bir süre görüşmedik barıştığımızda da gelin görümce değil abla kardeş olduk çok şükür.

O bize gelirse assın bakalım o zaman ne oluyor geceden astım sabaha kurudu alacaktım aslında.bana normal gelmişti ama asmam bundan sonra.
Arkamda kimsenin duracağını hissetmediğim için diyemedim bilmiyorum
Varsin kimse durmasin arkanizda. Siz tek basiniza da olsaniz kendinizi ezdirmeyin alelamin ergenlikten cikamamis delisine. Yazik gunah caniniza yahu

Ayyy sizinde her konudaki şu itici yorumlarinizdan bıktım gerçekten
Nişanlısız evlenince görücem ben sizi

Sürekli mükemmeliyetci görünen yorumlarınızdan vaz geçin artık...

bak şimdi profilime giriyorsun. orada gözardı et butonu var, ona basıyorsun. ve beni bundan sonra görmüyorsun. tıpkı benim şimdi yaptığım gibi... görmüyorum seni bundan sonra.

umursamamak een guzel cevap oluyor bazen
sormayin opmeyin dokunmayin istedigi kadar kudursun size yaptiklarinida isitmeyin daha cok kudursun

Bunun aynından bende de vardi.o varken gitmiyorduk.abisiyle tartıştı küstü rahatladık.2-3 yıl küs durdular.ben 2-3 saat kv kp falan akşam yemek yerken o varsa hic yuzune bakmıyorum.o yokmuş gibi davranıyorum.konusurken wc ye falan gidiyorum.alismistım artık.simdi biraz düzeldi .yine çok muhabbet etmiyorum. Kuduz köpekler vardır ya hırla yanınızdan geçerken siz de bakmazsınız bakarsanız ısırır aynı o taktik.hımmm bu arada onun işi dikkat çekmek ve eşinizle aranızı bozmak.en çok onun yanında eşinizle mutlu olun.sakın eve gelince onun yüzünden tartışmayın.ondan farkınız olunca eşiniz size ablalık yap falan demez.

Ne deseniz sizi anlamayacak size hak vermeyecek çünkü o kızı.bu yüzden
1. Yooo bi sıkıntı yok size öyle gelmiş.
2.ya o biraz çocuk kalıyor kafamız uyuşmuyor.
Deyip geçin.ama bence 1i kullanın.

Kız seni sevmiyor belli. Ki sende mesafeli ol gorumcen diye illâ öpüş koklaş olmak zorunda degilsiniz. Her dedigini de dikkate alman çok garip. Niye önemsiyorsun ki bu kadar salla gitsin.

Ayrica Evli bile değilken (ki evli bile olsan)iç çamaşırini tutup yıkayıp nisanlinin evinin ortasında petege koymak abes bir durum bence. Yanında fazla goturseydin yada satın alsaydın. Hiç hoş olmamis

Ben olsam bunu ayakları yere vura vura ağlatırım tek yapacağımsa onu görmemek ve duymamak olur :)) eşimin tek kardeşi var ve onun tek olması umrumda değil inanılmaz bencil ve kıskanç biri bu sebeple görüşmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…