Görümcem için bana öneri verebilir misiniz kızlar?

Bu görümceler çok fena ya bana görümce olacak kişi bisey yapmıştı o anda bisey diyememstim hala içimde kalmıştı!araban içind
Benmde görümce içten içe beterdi araçta gidiyoruz kendisi ortada otuyodu kv eğilerek bisey soruyodum Bnde oda eliyle bisey işaret ederek camdan bisey gösteriyo güya benm olduğum taraftan beni elliyle geri geri ittirmişti orda bi tane ağzinn ortasına geciremedim.okadar sınır olmustumki resmen hiç bir şey diyemedim düşündükçe kendime çok kızıyorum!!! Nasl sustum diye bence hiç biri iyi niyetli değil görümcelerin içimde kaldı o olay işte sırf sustum diye kendime çok kzdm

Tahtaları eksik bir görümce. Normal değil kız belli yani. Boşverin muhatap olup başınızı belaya sokmayın durduk yere. Çünkü kız gerçekten belanın vücut bulmuş hali gibi. Büyük konuşmayım da benim elimde kalırdı herhalde o sevimsiz. Sabrınızdan dolayı tebrik ederim.

Valla bende soğudum yeni yetmeye bak ya , çakacan ağzının üstüne öyle bağırtkan dolansın ortada. Fazla sabırlı ve kibar buldum sizi . Kısasa kısas yapardım ben ya hiç hoş değil ama valla kudursun ergen

Sende de ne sabır varmış. Bunu bana yaşatan bir görümcem olsan 5 katını ona yapardım. Bu ne be, dengesiz...

Vay abimle öpüştün mesajı nedir yahu! Kız kafadan kontak mı ne?

Anası babası abisi onu çekebilir ama sen çekmek zorunda değilsin.
Böyle ezik ezik de ağlama.

Bana bu sefer soğuk durdun kardeşimden diyecek.Ayrıca nazın yanında naz gıcık olacak diye soğuk duruyor benden.Onun gönlünü yapmaya çalışıyor.

Yanımda fazla vardı ama sürekli değiştirme alışkanlığım var neyse evet o konuda haklı olabilir.Mesafeli olduğumda da eşim soğuk davranıyorsun diyor anladın mı?Arkamda kimse yok keşke kocam arkamda olsa.Bazen diyordu kız ablası olarak bir şey demicem diyordu ama sonradan kızıp eşime söylendiğimde ablalık yap diyordu.

Eşim ablalık yap diyor o çocuk diyor diyorum.Arkamda kimse yok.Üstelik o aralar eşim ailesinin yanında da soğuk davranıyordu.Gel de ağlama.Ezik olduğumu düşünmüyorum.

Ben biraz baskı hissettim.Eşim yanımda olsaydı zaten böyle davranamazdı.

Zorlamı ablalık yapacakmışsın? Kocanda tuhaf. Konusu açıldığı zaman he hayatım tamam hayatım diyip esinin agzina bir parmak bal calip gecistireceksin durumu. Hiç söylenme o kız hakkında. O sinsi gıciksa sen daha gıcık ol.Esinin olduğu yerde normal davran. Olmadigi yerde laf sok laflarini kinayeli kullan. Bisey dersede kocana askim elimden geleni yapiyorum goruyorsun kardesin beni sevmiyor sevmek zorundada degil de fln.18 yaşında bir insan kanunlarımızda bile reşit sayiliyor. Ben çocuktur küçüktür cahildir gözüyle bakmıyorum.

Eşim büyücek büyücek diyor.Ama onun da sinirleri bozuluyor tabi.Aynen dediğin gibi yapayım.Hoş yalnız da kalmıyoruz onunla

En nefret ettiğim insan tipisin Naz. Ağzının ortasına terlikle vurasım geldi. Bırakın şunu Allah aşkına ya taviz vermeyin. O ağlasın siz neden ağlıyosunuz. Resmi davranın ona. sonucta siz yengesisiniz. birazcık saygııı...

sevmedi değil canım kıskanıyor. abisiyle olan ilişkin onu deli ediyor. tek çözüm onu ya everceksiniz yada evrilcek insan olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…