Görümcem için bana öneri verebilir misiniz kızlar?

Size nasıl yaklaşıyordu aynı şekilde yaklaşın bağırıyorsa sizde bağırın, laf sokuyorsa sizde cevabını verin.
Ağlayarak ne geçiyor elinize.
He iç çamaşırı konusunda görümcenizi hatalı bulamayacağım. Orda yanlış davranmışsınız.
Ben eğer bi hafta nişanlımın ailesinin evinde kalacaksam, bavuluma 10/15 iç çamaşırı koyar. Değiştirdiğim çamaşırı koyu renk torbaya koyar ağzını bağlar bavulun altına koyardım.

Kuzum niye zırt pırt ağlıyorsun ??
Ağlayacağına ağzının cevabını ver bırak zırlasın zırlasın sussun.
Onu fazla şımartmışlar, arpası fazla gelmiş.
O bu tavırlarını el evine gidince yapsın da bakalım kaç gün sonra iadeli-taahhütlü geri dönüyor.
Ergenlik, kıskançlık vs değil bu şımarıklık net.
Ne çekiyorsun ki elalemin terbiye edemediği kazık kadar evladının kaprisini ?
O sana yaklaşmadan yaklaşma, O konuşmadığı sürece O yokmuş gibi davran.
Bak bakalım ondan sonra nasıl pamuk gibi oluyor. Densiz şey.

Tamam ben seni anlıyorum ama sinsi olucaksın biraz tabiki herkesin içerisinde kavga eder gibi şaf söyleyemezsin ama sende onun gibi arada laf sokuştur konuşurken ya da yalnızken cevabını ver demek istediğim altta kalma o an cevap veremiyor musun daha sonra konuşurken gülerek lafı sokuştur sen böyle yaparsan zaten bir süre sonra demoralize olup vazgeçer

Canım kusura bakma da sen yüz vermişsin bu kadar yapmasına cevap verip yengelik agurligini koysaydin ki sonuçta senden küçük bu kadar tepene çıkamazdı ailesine yapsın tribini sana yapamaz ne haddine

nasıl ağırlık koyabilirdim sence?

daha çok çıldırıyor surat beş karış oluyor.ben zaten hayatımda böyle kız görmedim.

orada kalacağım belli değildi aslında spontane gelişti.ben de her an değiştirmeden rahat edebilen biri değilim yıkıyıverdim elimde

Saygısız davrandiginda ağlamak yerine içinden geçen cevabı vermelisin gerçekten ben bunu başta yapamıyordum ama artık yapıyorum bnm dediklerime de dikkat ediyor artık sizde bir deneyin

annesi babası çok şımartmış onu.eşim bile laf diyemiyor o derece.bilmiyorum biraz zor.

haklısın denicem

senin hatan ne biliyor musun? fazla insan yerine koymuşsun bu ergen irisini. biraz it gibi davran düzelir. valla böyle şeyler okudukça görümceme sarılasım geliyor

inanamıyorum ya şu geliinnnn diye seslenme olayı şaka yollu değilse bi dahaki sefere ne biçim sesleniyorsun bana edepsiz ben senden kaç yaş büyüğüm de. hatta tepkini kasıtlı olarak biraz abart. deli deliyi görünce sopasını saklarmış bu kadar pısırık olma. artık o senle konuşunca kuytularda ağlar:)

senin hatan ne biliyor musun? fazla insan yerine koymuşsun bu ergen irisini. biraz it gibi davran düzelir. valla böyle şeyler okudukça görümceme sarılasım geliyor

sarıl canım sarıl.ben aslında lafımı sokarım da işte bilmiyorum beni engelleyen ne.belki arkamda birini görememek.sonuçta onların biricik kızları.ben de kendi ailemde öyleyim halbukionlar görse hiç kıyamazlardı bana

yok gülerek söylüyor ama benim yine sinirimi bozuyor....

O vurdukça siz hala vursun demişsiniz. Neden iyi davranıyorsun ki. Benim küçük görümce bana bir iki trip attı. Boza boza verdim ağzının payını. Şimdi hiçbir şey diyemiyor.

Her seye aglamayip guzelce cevap verseniz
Ya da komple yok saysaniz boyle olmazdi.

Bir de kimsenin evinde kalorifer petegi uzerine camasir asmayin. Ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…