Görümcem için bana öneri verebilir misiniz kızlar?

Hiç önemsemeyin, yokmuş gibi davranın. Sizi kızdıracak bir şey söylediğinde cevabını verin, altta kalmayın. Fazla şımartılmış, çekmek zorunda değilsiniz.

Çok uzun yazmışsınız valla hepsini okuyamadım Anladığım kadarıyla ergenlik döneminden çıkamamış ve abisini kıskanan bir çocuk var karşınızda Tamam sinir bozucu ama o hareketlerle yaşı kaç olursa olsun çocuk. Neden bu kadar önemseyip bir de ağlıyorsunuz siz de komiksiniz. Bence öyle kararlı ve umursamaz durun ki karşısında dimdik bir erişkin görsün ve bu ergen tavırlarıyla bir yere varamayacağını anlasın. Hele bi de 3. Kişiler yüzünden eşinizle aranızı bozmayın

Sende kendimi gorumcende de gorumcen gördüm ben de senin gibi eziktim kusura bakma...Şimdiki aklım olsa ağzına ederdim onun benden küçük bana yaptığı saygisizliklar en mutlu günümü burnumdan geçirmeler saçma sapan kıskançlıklar çocuk çocuk hareketler.Omrumuz çok kısa ve belki hayatımızda bir kere yaşadığımız güzel günleri kimsenin kaydetmesine izin verme.Benim gorumcem benim arkadaşlarımdan nisanda oynayamamış diye kina gecesi isterim diye tutturdu ben de ilk defa o zaman ayar vermistim senin benim dugunume karisamazsin diye butun ailesi kocam da dahil benim ustume geldiler aileme gidip sikayet ettiler kocam anında kardeşinin yanında oldu.5 yıllık evliyiz her defasında keşke o zaman yüzüğü eline vereydim diyorum çünkü hiçbir şey değişmedi.Sadece kendi hakkimi kendim savunmayı öğrendim artik benden çekiniyor canının istediği gibi davranamiyor

Bu ruh hastasına neden katlanıyorsunuz? Hatta katlanmayı geçtim, bir de kendinizi sevdirmek istiyorsunuz. Şiddetten nefret eden ben bile evire çevire döverim bunu.
Aynı ortamda bile bulunmamaya çalışın.

Adam yerine bile koyma yokmus gibi davran hic birsey sorma bir bardak suyu bile verme hatta yuzyuze bakarken bile ona degil de bosluga bakiyormus gibi bak. Kiz seni kiskaniyor abisinden. Ne itici bir ergen. Gercekten sabrina hayran kaldim bana bunlari yapsaydi tokadi yerdi suratinin ortasina , kocam da bana bisey desin sıkıyorsa. Ben bile okurken gerim gerim gerildim terbiyesize ! Kocanda suc hayatim kocanda , o bildirecek haddini o susturacak gerekirse kovacak en olmadi tokadi basacak yollayacak insan yengesine boyle yapar mi ne cesaret ne simariklik bu .

Bu yaşta sürekli bağırarak ağlaması nedir, psikolojik sorunları var sanırım. Sizden önce de hep telefonda duyuyormuşsunuz, o zamanlar da sürekli bağırıyormuş, zekasının normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ben. Bence takmayın hiç, dediklerine asla aldırmayın, gülün geçin, böyle biri ciddiye mi alınır?

O zaten ilk zamanlardaydı şimdi asla ağlamam.Yeni bir eve yeni bir aileye girdim hiç beklemiyordum böyle bir şeyi..ama ben ona laf söylesem dicekler ki o çocukk sen niye böyle yapıyorsun..mesela teyzeleri falan herkes oradayken ortaya gözü olanın gözü çıksın diyince ben ne diyebilirim ki...sana mı dedim ben diyecek bu sefer

Görmemezlikten geliyorum umarım yine suçlu olan ben olmam

Yanlış düşünüyorsun.Ben eşimi doldurmadım görümcem beni çok doldurdu.Nişanım da nikahım da mahvoldu.Aramıza uçurum girmedi aksine gelip benden özür diledi abla kusura bakma diye...ama aramıza çoktan uçurum girdi çünkü onu artık sevme ihtimalim yok.

durup durup ağlamak yerine lafını verseniz ve nazcım bilmemne diyerek yaranmaya çalışmasanız daha iyi aslında.

ben ona yaranmaya çalışmıyorum insanlar eşim beni iyi bilsin diye öyle davranıyorum.o kadar insanın içinde ona laf soksam inan beni haksız bulurlar o küçük diye...bire bir laf söylersem ancak...

Ben olsam cekerdim koşeye bana bak kizim ben senin nazini cekemem bu sacma sapan simarikliliklarini baskalarina yap ayagini denk al derdim.bu ne bicim insan ya seytan diyo sacini basini yol

Dik durdum da ne oldu o yüzden eşimle defalarca tartıştık zaten...öyle kolay olmuyor ki...yine kötü olan ben oluyorum dik duruşlarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…