Görümcem hakkında güncelleme

Bir şey diyeyim mi çok tehlikelisiniz

Valla kusura bakmayın ama ben o kadının yerinde olsam sizi çekmem. Madem böyle tavırlar sergiliyorsunuz oda sizi kayla almamalıydı. Yeğenmiş abiymiş uzak durmalıydı. Siz çok tehlikelisiniz kendiniz konuşmuşsunuz bilerek eşinizlede konuşturup hadd bildirmeye çalışıyorsunuz. İşinize gelince ben çekmesin demiyorum diyorsunuz demek ki diyorsunuzda çekiyor. Ama iş bir şeyler aldırmaya gelince yüzsüzce aldırıyorsunuz hala tabi alacak oluyor. Madem öyle hala olarak resmini çekebilir. Birde kalkmış anne olmadı 20 yıldır diye ekleme yapıp benim çocuğuma annesi gibi davranamaz diyorsun. O zaman sende ebeveyn olarak çocuğun ihtiyaçlarını halasına aldırmayacaksın annesi olarak sen alacaksın. Kadın yine iyi soruyor ihtiyaç var mı diye inşallah yüzünü iyice anlarda iletişimi keser

Sorun yok ortada. Bence sorun çıkartmayın. Bunlar hep lohusalıktan...
2 evladım var ikisinde de 40 çıkmasını beklemedim gezdim tozdum

İlk konunuzda izinsiz başkasına göndermiş demiştiniz hak vermiştim o zaman size şimdi izinsiz fotoğraf çekemeze geldi konu ben de hem halayim hem teyzeyim yegenlerimin annelerinden çok bende fotoğrafları var hiç bir zaman da yegenlerimin fotoğraflarını çekmek için izin almadım aklıma dahi gelmedi kendi çocuklarımdan ayrı görmediğim için kaldı ki onlar da benim çocuklarımı çekerler hiç izin istemeyiz yabancı değiliz parkta gördüğümüz yabancı çocukları cekmiyoruz sonucta sizi haksız buldum kusura bakmayın

Sorun resim çekmesi değil ki bunu gizli saklı yapması . Bnde halayım yani bende de yeğenimin resimleri var

Sorun resim çekmesi değil ki bunu gizli saklı yapması . Bnde halayım yani bende de yeğenimin resimleri var
Demekki normal cekerken bi.tepkiniz var ki gizli cekiyor insan.niye gizli ceker ki. Yanlis anlamayin sizi yadirgadigimdan demiyorum ama malesef kadin o sicakligi gorememis. Inanin sonrasindan cekmek insanin icinden gelmiyor

Anneniz şaman değilse 40'ı çıksın adetini uygulamasına gerek yok. Aşağıdaki yazıyı diyanet.gov.tr adresinden kopyaladım.

Bebeğin doğumunun kırkıncı gününe dair dinen yapılması gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Kırk gün boyunca bebeğin ve annenin evden dışarı çıkmaması, bebeğin kırkının çıkarılması gibi uygulama ve inanışların dinî bir dayanağı yoktur.

Yaşadığım yerde millet doğum yapıp 1 hafta 10 gün sonra alışverişe kahve içmeye çıkıyor. Bir bizde var bu bebek dışarı çıkmasın üşür olayı. Kar bile yağsa bebek çocuk her gün temiz hava alsın diye dışarı çıkartılır. İkide bir gizli çekmiş gizli saklı iş yapıyor dediniz, kaç defa yaptı bunu? Tv ekranından gördüm yazdınız her seferinde bu şekilde mi gördünüz? Kadına kafayı takmışsınız. Benim kardeşlerim yapmaz diyorsunuz, nereden biliyorsunuz yakalamadığınız için mi?

Görümceyle konuşmuşsunuz ama eşinize söylemiyorsunuz niye? Siz de kocanızdan gizli saklı iş yapmışsınız. Eşinizden azar işitmesi hoşunuza mı gidecek, niye biz konuştuk söyledim demiyorsunuz? Görümce sizinle görüşmemeli ve evinize gelmemeli. Kadını her şey için suçlayabilirsiniz.

Kusura bakmayın ama babanızın evinden getirmediniz çocuğu. Fotoğrafını çekebilir. Gizli saklı yapıyorsa kim bilir nasıl bir enerji veriyorsunuz ki çekinmiş sizden.
Çocuğum el bebek gül bebek ne güzel seviliyor diyeceğinize kaçtır dert ediyorsunuz. Sizlik bir durum yok çocuğunuzla eş ailesinin bireysel özel hayatı bunlar her şeye tamamen tek başınıza hükmedemezsiniz ne yazık ki..

Konu fotoğraf falan değil di mi aslında? Doktorlar basbas bağırınırken çocuklara temiz hava aldırın diye seni sokağa bile salmayan bir aile. Muhtemelen kimbilir nelere de karışıyordur. Hele ilk çocuksa nasılda sana kendini anne değilmiş gibi hissettiriyordur kim bilir? Sen bunlara ses çıkartamadığın için senin için sorun olmayan fotoğrafı çeken halaya burda anne benim , patron benim, benim kurallarım geçerli ayarı vermeye çalışıyorsun. Zavallıdan hıncını çıkartma

She bebeğin hayırlı olsun öncelikle
lohusasın pek bişey demek istemiyorum ama iş yerinde patrona ,muhaseci kadına takmıştın şimdi de evdesin bebeğinin halasına takmışsın
gizli saklı ne demek senin çocuğunsa onun yiğeni çeksin ne olacak orda burda da paylaşmıyormuş da
belli ki senden çekinmiş gizlice yapmaya kalkışmış nasıl bi korku verdiysen artık

Daha kırkı çıkmamış bebek için kırk tane mevzu oldu. Abartıyorsunuz. Bir resim mevzusu bu kadar büyümeli. İnsanlar neye ihtiyacın var diye sorunca cevap veriyorsanız bazı şeyleri görmezden gelebilirsiniz. Ayrıca hiç gizli saklı çekiyor diye siz düşünüyorsunuz belki öyle bir amacı yok.

İnsanı yeğeninden sogutmayın. Ne yeğenim ve kardeşim umrumda degil. Aramıyorum bile böyle garip tavırlar yüzünden. Resim de çekmiyorum. Kardeşim atarsa atar atmazsa umrumda bile değil. Kimsenin ayarsızlığını çekemem.

Resim çekmesin de sorun yok ki

Genel olarak kendisi öyle bi insan olduğundan maalesef gizli gizli resim çekti . Telefonda sorarken kendisine hayır çekmedim diyip tv yansımasından gördüm diyince kendime çekti dedi hatta sordum eee çekmemiştin , göndermedim kimseye dedi (ki gönderdiğini biliyorum ) neyse dedim uzatmadım

Acaba niye böyle davranıyor. Sizin tavırlanızdan mi çekiniyor

İzinsiz başkalarına gönderiyor zaten bi kaç defa uyardım tamam dedi yine aynı .. fotoğraf çekmek için izne gerek yok gizli saklı yapmıyorsunuz sonuçta

Maalesef annem hasta ve kafaya çok takan biri . Gün içerisinde zaten bebeğimle ilgili çok fazla şey söylüyor terslediğin zaman ses çıkarmıyor kafaya takıyo sonrası malum bayılma atakları . Yüksek hiper tansiyon hastası beyin kanaması geçirdi ve beyninde lekeler var . Bu yüzden taktı mı takıyor ve ne dersen ona göre yanlış kendi bildiği hep . Şimdide ellerine takmış soğukmuş ..
eşime de söyledim ayrıca kardeşi ile görüştüğümü hatta açıkça konuştuk anlaştık ama değişen bir şey olmayacak dedim kbakma kardeşin böyle dedim . Telefonda bi çekmedim dedi ben gördüm diyince kendine çektiğini söyledi dedim , çekecekse çeksin çekmedim demesin dedim .. gönderiyor birilerine sormadan anlaşıyorlar her iki tarafa da soruyorum çelişkili cvplar dedim . Haklısın dedi merak etme gerektiğinde tepkimi veririm dedi ..

Lohusa olmanıza isteklerinize saygı duyuyorum fakat sizce nereye kadar gidecek bu . Sizin anneniz takmasin diye sanırım isteklerini karşılıyorsunuz ama eşinizin ailesinin bir fotoğraf göndermesini bile sorun ediyorsunuz.
Yani bir gün eşinizle ciddi şekilde karşı karşıya gelebilirsiniz . Yani bu arada bu yazımı eş ailesiyle çocuk konusunda ciddi problemler yaşayan biri olarak söylüyorum. Şu yaşadığınız cidden problem değil . Şöyle düşünün anneniz kayınvalideniz olsaydı nasıl hissederdiniz. Bence biraz daha sakin devam edin .

Evde otururken sürekli yeğenini çekmek için sizden izin mi alsın? Çok garip olmaz mı, gizli saklı yapılacak neyi var bunun. Tabi ki alacak eksiğini derken almak zorunda değil, yeğenini seviyor, hatırlamak için fotoğrafını çekiyor, hediye almak zorunda ama fotoğraf çekmek için sizden izin de almak zorunda öyle mi? Yapmayın böyle şeyler, kendi kardeşiniz de sürekli sizden izin mi alıyor. Valla eşinizde iş yokmuş, benim eşim bana böyle birşey dese deli muamelesi yaparım. Teyzesi de halası da istediği zaman çekebilir, sosyal medyada paylaşmıcaklar sonuçta. Huzursuzluğa yer arıyorsunuz.

Dediğim gibi gizli saklı olduğu için tepki gösterdim kendisine de söyledim başta çekmedim dedi sonra bn gördüm diyince kendime çektim dedi . Benim kardeşim gizli saklı çekmez çekecek ise çeker bahane uydurmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…