Görümcem hakkında güncelleme

Normalde de böyle misiniz yoksa lohusalığa özel bir durum mu? görümcenizin her hareketine kendinizce anlam yüklemişsiniz. Bir de eşinize falan anlatmışsınız çok gereksiz. Kardeşlerin arasına girip eşinizin sizin avukatınız olmanızı talep etmeyin. Ailenize zarar verirsiniz. Sizin de yengeniz varmış, yengenizle aranızda bir problem olsa bunu sizinle mi çözmesini istersiniz araya abinizi mi koymasını istersiniz? Bir de ufak tefek meseleler yani, yok foto çekmiş yok akrabaya göndermiş. Rahatsızsanız söyleyin ve bitirin. Ne kendinizi ne de eşinizi dolduruşa getirmeyin. Halanın, babannenin, aile büyüklerinin değerini bebeğiniz biraz büyüdüğünde daha iyi anlarsınız. Kırmayın sudan sebeplerle insanları. Sağlıkla büyüsün yavrunuz.

Ben konularınıza çok yorum yapmadım ama lohusa psikolojisi gibi duruyor biraz herseyden uzaklaşmaya çalışın açık havada bebek ile bol yürüyüş yapin

Lohusalıktanmı yoksa boş vaktınızmı çok çokmu kafanızda herşeyi kuruyorsunuz bilmiyorum ama Allah başka dert vermesin. Niye yani evinizde siniz açta açıkta konteynırda değilsiniz eşiniz yavrunuz sağ hastane kapılarında değilsiniz niye bu kadar sarıyorsunuz mutlu olmaya baksanıza

Ben çekmesine karşı değilim ki gizli saklı çekmesine karşıyım ve bnu inkar etmesine karşıyım ne gerek var bu Ali Cengiz oyunlarına .. ayrıca alacak halası sevecek , resim çekecek , bir şey alacak kendi sordu defalarca. Eşime de sormuş annesine sor demiş bende söyledim . Bende halayım bende resim çektim gezmelere gittik yeğenimle ama hiç yengemden gizli yapmadım bunları ..

Ben konularınıza çok yorum yapmadım ama lohusa psikolojisi gibi duruyor biraz herseyden uzaklaşmaya çalışın açık havada bebek ile bol yürüyüş yapin
Daha 40mız çıkmadı annem çıkılmaz diyor kaldık evde

20 yıllık evliymiş ve çocuğu da yokmuş. Kim bilir nasıl bir özlem çekiyordur keşke kendinizi onun yerine koyabilseniz. Ne olmuş fotoğraf çektiyse. Gizli saklı niye çeksin bir,ikincisi Salak mı görümceniz sizin arkanızı donmenizi mi bekleyecek çekmek için. Hiç mi odadan çıkmıyorsunuz ki arkanızı donmenizi beklesin. Bence bir kere kurulmuşsunuz her hareketi batıyor size. Biraz daha anlayış diliyorum.

Ben yengemin arkasından gizli saklı yeğenlerimin resmini çekmedim neyse hep açıktık birbirimize belki de ondan büyük sorunlar yaşamadık ..

Gizli saklı çekti tv den gördüm söylediği ile yaptığı bir olmadı çünkü . Hal ve hareketlerinden belli ilk defa yapmıyor çünkü .. çocuğu olmamasına bir şey diyemem olmuyor yada yapmıyor . Özlem çekiyordur saygı duyarım ama çocuğuma anne gibi davranamaz bu her istediğini yapacağı anlamına gelmiyor maalesef .. genel olarak huyu böyle resimlerini gönderdiğini biliyorum ama kendime çektim diyor benm çekmemi neden istedin sana gönderirdim ki sonrasında da benden istemedi yani

Bak senin psikolojin gerçekten iyi değil 40 ınmı beklersin dışarda yakın bir arkadaşınla kahveye mi çıkarsın yürüyüşmü yaparsın bilmem ama bak hepimiz aunı şeyleri söylüyoruz sen hala tekrar ediyorsun büyüttükçe büyütüyorsun sarmışsın resmen kafanın içinde buna. Ailene de eşine de kendinede huzır ver bak çok zararını görürsün sonra bebeğinle güzel vakit geçir

Belkide haklısınızdır . Uzun zamandır evdeyim kafayı yemiş olabilirim ..

İlk zamanlar bebeğim gak dese az gülse yana baksa fotoğrafını çekmişim. Hevestir çeker. Çok üstüne varmayın bence. 20 yıl bebek koklamayı hayal etmiş bir kadın var karşınızda. Fotoğrafları paylaşmamalı konusunda uyarmanız yeterli bana kalırsa. Bebeğinizi halasından kıskanıyor görünürsünüz.
Ekleme: fotoğraf çekimi ile ilgili sık uyardıysanız o da çekindiği için gizli çekmeye çalışmıştır.

Benim resim çekmesinden yana sıkıntım yok ki . Bebeği olmuyor ise bir şey diyemem . Ama kendi yapmıyorsa onun tercihi ona da bir şey diyemem . Ama bebek istiyorsa yapsın yani . Annesi gibi davranmasına gerek yok . Uyardım gönderme konusunda gene yapıyor değişen bir şey yok . Sık uyarmadım söylediğim tek cümle zaten yabancıya göndermiyorsundur gönder tabi ama rica ediyorum bunu gizli saklı yapma ..

Sırf görümce diye bu kadar takıyorsunuz. Aynısını kardeşiniz yapsa umrunuz olmaz. Kabul edin ve abartmayın. Neden gizli çekmesin ki? Benim yeğenlerimin tonla fotosu var gizli çıkarıp atıyorum yengemlere. Bayılıyorlar. İyi ki çekmişsin o zaman diyorlar. Abartmayın lütfen! Kendinize de eşinize de çocuğa da hayatı zindan etmeyin! Kendinizi doldurmayın!

Benim abim , kardeşim yapmaz gizli saklı. Yapacaksa direk yapar açık açık saklamaz ..
neden gizli çeksin neden buna gerek duysun ki . Bakın ben mutfağa giderken gördüm çekti arkamdan demiyorum sonuçta .. Halası çekebilir teyzesi amcası dayısı vs vs .

Ayyy bu nasıl konu ya yeğenimin doğduğundan beri milyor tane fotoğrafını çektim ama ablamdan yazılı izin almadım hiçbirinde. İyi ki hala değilmişim şimdi buralarda konu olurdum.
İzin almaya gerek yok sonuçta gizli saklı bir bahane uydurarak yapmadınız ya sonuçta . Normal insan gibi yeğeninizin resmini çektiniz milyonlarca bu gayet normal

Çünkü sizin vereceğiniz tepkiyi biliyor o yüzden gizli çekiyor. Çünkü sizi tanıyor. Biraz relaks olun. Fotoğrafını çekti diye kıyamet kopmadı.

İzin almaya gerek yok sonuçta gizli saklı bir bahane uydurarak yapmadınız ya sonuçta . Normal insan gibi yeğeninizin resmini çektiniz milyonlarca bu gayet normal
Peki sizce niye gizli çekiyor?
Benim görüşüm sizin vereceğiniz tepkiden ve kurduğunuz mesafeden dolayı çekiniyor.
Ekleme: isterseniz, bebeğimin hatırası olacak fotoğrafları olsun isterim, gel giydirelim de fotoğrafınızı çekeyim diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…