Görümcem hakkında güncelleme

Görğmcem ben mutfağa giderken yada başka yerdeyken çekti demiyorum ki bahaneler uydurarak ben baktığımda telefonunu gizleyerek çkemesi sorun

İlerde ben de hala olacagim.Eminim yeğenimi de çok seveceğim.Ama annesi bu tarz konuşsa benimle tamam derim efendice.Uzak dururum.Ne küserim ne de yanasarim.Bayramdan bayrama...
O zaman size bir tavsiye yeğeninizin resimlerini gizli saklı çekmeyin yengeniz baktığında da telefonunuzu saklayacak yer aramayın

Çünkü yengeniz size görümcenize karşı takındığınız tavrı takılmıyor olabilir mi?
Hayır ben gizli saklı resim hiç çekmedim eminim yengem baktığında bahaneler uydurup yapsaydım yengem söylerdi kimse aptal değil sonuçta

Ya ama öyle olmaz çok bunalirsiniz
Puset örtüsü ile niye ususun

‘Görümcem çocuğumun gizlice fotoğrafını çekti’ konusuna bir de üşenmeden güncelleme yapmışsınız.
Bunlar hep lohusalıktan…
Çıkın dışarı, hava alın, gezin dolaşın biraz.
Ablasını kocanıza şikayet etmeyi de bırakın.
Gelinimiz bunu yapsa kapısından içeri adım bile atmazdım.

Hayır ben gizli saklı resim hiç çekmedim eminim yengem baktığında bahaneler uydurup yapsaydım yengem söylerdi kimse aptal değil sonuçta
Hayır siz ısrarla anlamıyorsunuz. Onu yapama bunu yapamaz vs sürekli bu moddasınjz. Ben konuştım birde Aylar sonra abisi falan konuşsun ne ya. Altı üstü fotoğraf çekmiş ne yaptı yani bebeğin fotosunu amerika'da ki özgürlük heykeline bayrak yapıp astıda herkes gördü mü ne yani amma tantana ben olsam bırak ihtiyacı var mıyı nasıl diye bile sormam

Bilsem sordum zaten . Başta çekmedim dedi tv den gördüm diyince kendme çektim dedi iyi yapmışsın dedim bi daha gizli saklı yapma dedi
Lohusalık zor tamam anlıyorum da.kadin fotoğraf çekmiş sadece.Siz kizarsiniz diye saklamaya çalışmış belli ki .Kötü birşey yok bunda.Eksigi var mı demiş ,alalım demiş.Demek ki seviyor yeğenini.Sizi de sayıyor ki söylediklerinize tamam demiş .Demek ki kötü bir niyeti yok.

ben kim olursa olursun yeni doğmuş bebegimin resimlerini ona buna yollasin internette paylaşsın istemem heleki görümceyle samimiyetim yok böyle birsey yapsa ciddi sıkıntı olur ama ayni samimiyetimin olmadigi görümce kendisi için benim yanimda yada ben yokken resim çekse takilmam sonuçta halası ama tekrar söylüyorum paylasamaz siz burada çekebilir paylasabir ama gizliden yapmasin demişsiniz gizliden dediginizde anladim kadariyla insanların oldugu bir ortamda resim çekmesi .sizin için asıl sorun hangisi resim çekmesi ise haksızsınız abartıyorsunuz ya sevmediginiz için yada hormonlardan ama sorun çektiği resmi paylaşmasıysa sonuna kadar haklisiniz paylaşmak istiyorsa sizden izin almali heleki kuzenin boşanmış olduğu eski eşe kadarda ne alaka yani.ama siz görümceyle konuşmuşsunuz size hak vermiş şimdik uzatmayin ayni seyi tekrarlamazsada eşinizide tekrar araya sokmayin.
birde burda erkek ailesi ihtiyaç sorarken iyi resmini paylaşmasın mi diyenler var evet çocuk benim resimlerinin nerede nezaman kiminle paylaşılacağı tamamen benim tasarrufumda.ailem benim kuzenimin eşiyle paylaşır seviyorumdur batmaz eşimin kuzenini tanımam yollarlar batar. İşin bütün ceremesini çeken anneyede biraz saygı lutfen.

Bnde Yeni hevesle yigenimi boy boy cektim meger gelin hanim rahatsiz olmus.uyardi birdaha olmaz kusura bakma dedim. ertesi gun ozur mesajlari hamile halinle uzdum seni diye. Kirildim tabi daha da cekmedim. Kendi annesi boy boy paylasirken hem de yanlis anlamayin ama son yillarda moda oldu bu da. Hangi hala yigeni icin art niyet guderek hareket eder neden.kendi aileniz icin ayni seyi dusunmuyor iken es ailesine boyle

ne guzel aklinizdakileri soylemissiniz, karsinizdaki de guzel cevap vermis, insan bebegi olunca diger insanlardan sakinmak istiyor, ama o da halasi, simdiden uzak tutarsaniz aralari isinmaz, buyuyunce cocuk uzulursunuz sonra,

Rabbim bana bir evlat verirse o evlada sizin gibi bir eş vermesin. Her şeyin sizin ve sizin olan her şeyin de sizinle kalıcı olduğunu düşünüyorsunuz. Umuyorum imtihanlarinizi kolaylikla gecersiniz ama bu kibirle zor maalesef.

Yıl 2023, çevreniz niye hala bu kadar cahil? Siz niye onları dinliyorsunuz?

Biri sizden gizli bir şey yapıyorsa korkuyordur,cekiniyordurSiz kendi yengenizden cekinmediyseniz o sizle değil ,yengenizin tutumuyla alakalı.Demekki siz görümcenize bu samimiyeti verememişsiniz

Belki de bozulsun istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…