Görğmcem ben mutfağa giderken yada başka yerdeyken çekti demiyorum ki bahaneler uydurarak ben baktığımda telefonunu gizleyerek çkemesi sorunGizli cekti derken? Her cektigi poz icin haber mi verecek? Benimde yegenim var ayni anda 10 tane arka arkaya cekiyorsam muhakkak birinde annesi ya arkasini doner ya mutfaga gider ya baska seyle ilgilenir. Milyon tane fotosu var surekli annesinin yaninda cekmiyorum ya. Isyerinde masamda bile var fotosu gelende goruyor. Bu annesi gibi mi davranmak oluyor. Tam tersi bizim bu ilgimiz annesinin daha cok hosuna gidiyor cocugu sevgi dolu bir ortamda yetistigi icin. Kaldiki rahatsizligi varsa bunu kardesim araciligiyla soyletse esas o zaman bozulurum. Ne araya sokuyorsun kocani derim. Sizin bu tavriniz normal gelmedi bana.
O zaman size bir tavsiye yeğeninizin resimlerini gizli saklı çekmeyin yengeniz baktığında da telefonunuzu saklayacak yer aramayınİlerde ben de hala olacagim.Eminim yeğenimi de çok seveceğim.Ama annesi bu tarz konuşsa benimle tamam derim efendice.Uzak dururum.Ne küserim ne de yanasarim.Bayramdan bayrama...
Hayır ben gizli saklı resim hiç çekmedim eminim yengem baktığında bahaneler uydurup yapsaydım yengem söylerdi kimse aptal değil sonuçtaÇünkü yengeniz size görümcenize karşı takındığınız tavrı takılmıyor olabilir mi?
Bi ton olay olur evde .. eşim falan daha geçen gün ben markete gideyim dedim . Hava alayım sorun oldu . Markette aradılar hemen eve geri döndüm .. bulunduğum mahalle çarşıdan uzak yani sessiz sakin bi yer kalabalık değil . Annem eşim hava soğuk üşür demeye başlar daha 40ı çıkmadı demeye başlar . Gerçekten Çekemem
Hıı tamam olduBir de soylemeden edeyecegim.Resim çekmek değil fotoğraf çekmek.Anlatim bozukluğu var.Evet konumuz bu değil giciklastim ama okudukça duramadim
Niye gizli cekmem gereksin?O zaman size bir tavsiye yeğeninizin resimlerini gizli saklı çekmeyin yengeniz baktığında da telefonunuzu saklayacak yer aramayın
+1İlerde ben de hala olacagim.Eminim yeğenimi de çok seveceğim.Ama annesi bu tarz konuşsa benimle tamam derim efendice.Uzak dururum.Ne küserim ne de yanasarim.Bayramdan bayrama...
Bilsem sordum zaten . Başta çekmedim dedi tv den gördüm diyince kendme çektim dedi iyi yapmışsın dedim bi daha gizli saklı yapma dediNiye gizli cekmem gereksin?
Hayır siz ısrarla anlamıyorsunuz. Onu yapama bunu yapamaz vs sürekli bu moddasınjz. Ben konuştım birde Aylar sonra abisi falan konuşsun ne ya. Altı üstü fotoğraf çekmiş ne yaptı yani bebeğin fotosunu amerika'da ki özgürlük heykeline bayrak yapıp astıda herkes gördü mü ne yani amma tantana ben olsam bırak ihtiyacı var mıyı nasıl diye bile sormamHayır ben gizli saklı resim hiç çekmedim eminim yengem baktığında bahaneler uydurup yapsaydım yengem söylerdi kimse aptal değil sonuçta
Lohusalık zor tamam anlıyorum da.kadin fotoğraf çekmiş sadece.Siz kizarsiniz diye saklamaya çalışmış belli ki .Kötü birşey yok bunda.Eksigi var mı demiş ,alalım demiş.Demek ki seviyor yeğenini.Sizi de sayıyor ki söylediklerinize tamam demiş .Demek ki kötü bir niyeti yok.Bilsem sordum zaten . Başta çekmedim dedi tv den gördüm diyince kendme çektim dedi iyi yapmışsın dedim bi daha gizli saklı yapma dedi
ne guzel aklinizdakileri soylemissiniz, karsinizdaki de guzel cevap vermis, insan bebegi olunca diger insanlardan sakinmak istiyor, ama o da halasi, simdiden uzak tutarsaniz aralari isinmaz, buyuyunce cocuk uzulursunuz sonra,Kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz . Eşimle paylaştım durgunluğumu merak etmiş sordu defalarca bende söyledim . Ben aptal değilim falan filan iyice konuştum güzelce yani . Resim çekmesi sıkıntı değilde insanı aptal yerine koyarak gizli saklı yapması saçmalık . Haklısın falan dedi ben onunla konuşurum ama yüzyüze telefon da değil dedi neyse uzaktayız zaten bayrama anca gideriz muhtemelen unutulur yada aklına gelirse o zaman yine konuşur . Bugün eşim halasını arada hazır uyanıkken görsün dedi bende aradım ama hiç kendmi göstermedim eşime verdim telefonu. Sonra görümcem bana yazmış kuzum berkenin bir şeye ihtiyacı var mı? Bende aradım işte bir şey yokmuş gibi ihtiyacından konuştuk tamam ben alırım falan dedi ses etmedim .. sonra senden bir şey rica edeceğim dedim söyle dedi lütfen bir şey yaparken gizli saklı yapma dedim açık ve net ol ne gibi dedi ctesi günkü mevzu gibi dedim arkamdan resim çekmene gerek yok direk çekebilirsin dedim tvnin yansımasından direk gördüm dedim aaa ben onu kendime çektim dedi sorun değil dedim çek çekme başkasına gönder gönderme zaten yabancıya gönderecek halin yok ama açık ve net ol bahanelerle yapma ki ilerde sorun olmasın dedim . Tamam ya zaten açık ve net olunmalı dedi , hee dedim bendende bi problem var ise açık bir şekilde söyle dedim . Öyle kapandı konu . Şimdi eşime hiç bahsetmeyeceğim o gün geldiğinde kendi konuşsun yine nasıl konuşmak istiyorsa.. eğer bi daha böyle bir şey olursa mesafe koyacağım yada eşime söyleyeyim ben konuştum bir daha olursa mesafe koyacağım ona göre tavır alırım yeğeni konusunda da derim .. değişmezse ona göre davranırım bende ne yapayım ..
Rabbim bana bir evlat verirse o evlada sizin gibi bir eş vermesin. Her şeyin sizin ve sizin olan her şeyin de sizinle kalıcı olduğunu düşünüyorsunuz. Umuyorum imtihanlarinizi kolaylikla gecersiniz ama bu kibirle zor maalesef.Gizli saklı çekti tv den gördüm söylediği ile yaptığı bir olmadı çünkü . Hal ve hareketlerinden belli ilk defa yapmıyor çünkü .. çocuğu olmamasına bir şey diyemem olmuyor yada yapmıyor . Özlem çekiyordur saygı duyarım ama çocuğuma anne gibi davranamaz bu her istediğini yapacağı anlamına gelmiyor maalesef .. genel olarak huyu böyle resimlerini gönderdiğini biliyorum ama kendime çektim diyor benm çekmemi neden istedin sana gönderirdim ki sonrasında da benden istemedi yani
Yıl 2023, çevreniz niye hala bu kadar cahil? Siz niye onları dinliyorsunuz?Bi ton olay olur evde .. eşim falan daha geçen gün ben markete gideyim dedim . Hava alayım sorun oldu . Markette aradılar hemen eve geri döndüm .. bulunduğum mahalle çarşıdan uzak yani sessiz sakin bi yer kalabalık değil . Annem eşim hava soğuk üşür demeye başlar daha 40ı çıkmadı demeye başlar . Gerçekten Çekemem
Biri sizden gizli bir şey yapıyorsa korkuyordur,cekiniyordurSiz kendi yengenizden cekinmediyseniz o sizle değil ,yengenizin tutumuyla alakalı.Demekki siz görümcenize bu samimiyeti verememişsinizHayır yanlış anlamışsınız . Ben resim çekmesine laf etmiyorum halası çeker sever .. ben gizli saklı yapmasına karşıyım . Tam olarak dediğim de bu zaten resim çekeceksen neden gizli saklı yapıyorsun ve göndereceksen gönder neden söylemiyorsun.. bu gizli saklı yapıyorsun benim derdim bu . Tabiki alacak eksiğini , tabiki çekecek resmini . Bende halayım bende aldım bende resim çektim yani .. ama bnu yengemden gizli gizli yapmadım
Belki de bozulsun istiyordur.Niye gizli yapsın ki? Çekmesine de göndermesine de bir şey demediğinizi yazmışsınız. O zaman gizli yapmasının manası ne? Belki de gerçekten kendi için çekmiştir o an. Boş yere aranızı bozacaksınız böyle davranarak