Görümcem hakkında güncelleme

İzin almaya gerek yok sonuçta gizli saklı bir bahane uydurarak yapmadınız ya sonuçta . Normal insan gibi yeğeninizin resmini çektiniz milyonlarca bu gayet normal
Yani demek ki bu yine sizden kaynaklı bir durum. Hangi insan yeğeninin fotoğrafını gizli saklı ve çeşitli bahanelerle çeker ki? Çekindiği bir durum olmuş demek ki.

Niye gizli yapsın ki? Çekmesine de göndermesine de bir şey demediğinizi yazmışsınız. O zaman gizli yapmasının manası ne? Belki de gerçekten kendi için çekmiştir o an. Boş yere aranızı bozacaksınız böyle davranarak

Çünkü sizin vereceğiniz tepkiyi biliyor o yüzden gizli çekiyor. Çünkü sizi tanıyor. Biraz relaks olun. Fotoğrafını çekti diye kıyamet kopmadı.

Peki sizce niye gizli çekiyor?
Benim görüşüm sizin vereceğiniz tepkiden ve kurduğunuz mesafeden dolayı çekiniyor.

Yani demek ki bu yine sizden kaynaklı bir durum. Hangi insan yeğeninin fotoğrafını gizli saklı ve çeşitli bahanelerle çeker ki? Çekindiği bir durum olmuş demek ki.
Bu kadar kadın aynı anda yanılmış olmayız. Kırk yılda bir olan yorum tutulması gerçekleşti.

Gönderdiğini biliyorum yabancıya değil tabiki ama bunu gizli saklı yapması ve inkar etmesi sinir bozan

Gönderdiğini biliyorum yabancıya değil tabiki ama bunu gizli saklı yapması ve inkar etmesi sinir bozan

Yahu fotoğrafı çekmesi sorun değil, göndermesi sorun değil. E bu kadın deli mi hiçbir şey sorun değilken niye gizli iş yapsın? Gizliden kastınız ne ayrıca öncesinden sizden izin mi isteyecekti? E ona da yok demişsiniz. Ben asla anlamadım isizin ne istediğinizi ne beklediğinizi

Bu kadar kadın aynı anda yanılmış olmayız. Kırk yılda bir olan yorum tutulması gerçekleşti.
Yani haklı olabilirsiniz tabi . Ama benim görümcemin genel sorunu böyle kendisini tanıyorum bazı şeylerin üstünü örtbas etmeyi sever .

Yahu direk çeksin bahane uydurmasın hem telefonu bozuk çekemiyormuş hemde resim çekebiliyor . Adam akıllı alır çekersin yanımdan bende çekeyim dersin demezsen de arkamdan yapmazsın baktığımda saklamazsın yani

Olabilir belki de haklısınızdır ..

Bi ton olay olur evde .. eşim falan daha geçen gün ben markete gideyim dedim . Hava alayım sorun oldu . Markette aradılar hemen eve geri döndüm .. bulunduğum mahalle çarşıdan uzak yani sessiz sakin bi yer kalabalık değil . Annem eşim hava soğuk üşür demeye başlar daha 40ı çıkmadı demeye başlar . Gerçekten Çekemem

Ne gibi bir iş çevirmiş, halası yeğeninin fotoğrafını çekmiş alt üstü.Bunu kendi kız kardeşiniz yapsaydı, aynı tepkiyi verir miydiniz?
Çekmesi sorun değil kız kardeşim olsaydı yada ben olsaydım bahane uydurup çekmezdim yada abim görmeye gelecek yeğenini çeker illa ki ama abim ay telefonum bozuk demez . Çekecekse yengemden çeker yada kendi telefonundan çeker baktığımda da saklamaya çalışmaz ..

Ay ne var ya bunda. Ne yapacak önden tebligat mı gönderecek mernis şerhli. Siz her şeyinizi yengenize tek tek hesap vererek yapıyorsunuz demek ilginç

Bence görümce ile aranız zaten bozuk. Bu yüzden aranızda mesafe var ya da mesafe koymaya çalışıyorsunuz. Kadının hatasında kavga çıkaracak gibi duruyorsunuz. Kadın fotoğraf çekmekten çekindiği için fotoğraf çekemediğini-lensinin bozuk olduğunu vs söylüyor. Biliyor ki bir tane çekse belki sorun olmaz ama üç beş fotoğrafta olay çıkaracaksınız.
Görümcenize karşı hislerinize birşey diyemem. Başka olaylardan kaynaklı olabilir. Bu fotoğraf konusunu büyütmeniz sizi kötü gösterir. Bu noktaya çok takılmayın. Siz giydirin hazırlayın fotolarını çekin halayla. Üstü başı temiz olsun bebeğin dersiniz. Hatt siz de fotoğraf gönderisiniz. Bebeğin milyon tane fotoğrafı olur. Bebek durmaz güzel çıkmaz vs. Nolmuş ki abartmayın.

Gizli cekti derken? Her cektigi poz icin haber mi verecek? Benimde yegenim var ayni anda 10 tane arka arkaya cekiyorsam muhakkak birinde annesi ya arkasini doner ya mutfaga gider ya baska seyle ilgilenir. Milyon tane fotosu var surekli annesinin yaninda cekmiyorum ya. Isyerinde masamda bile var fotosu gelende goruyor. Bu annesi gibi mi davranmak oluyor. Tam tersi bizim bu ilgimiz annesinin daha cok hosuna gidiyor cocugu sevgi dolu bir ortamda yetistigi icin. Kaldiki rahatsizligi varsa bunu kardesim araciligiyla soyletse esas o zaman bozulurum. Ne araya sokuyorsun kocani derim. Sizin bu tavriniz normal gelmedi bana.

Ben de çok uzatılacak bir şey yok diyorum, zaten konuşmussunuz. Eşiniz niye tekrar konuşacak ki.

İşte bunlar hep lohusalıktan :) Kırkı beklemeyin bence de. Açık havada yürüyüş yağın, size de iyi gelir bebeğe de.

Ay ne var ya bunda. Ne yapacak önden tebligat mı gönderecek mernis şerhli. Siz her şeyinizi yengenize tek tek hesap vererek yapıyorsunuz demek ilginç
Konu bu değil . Resim tabiki çekebilir bunu gizli saklı yapması sorun .ben yengeme bahane uydurarak resim çekmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…