- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.394
Yani demek ki bu yine sizden kaynaklı bir durum. Hangi insan yeğeninin fotoğrafını gizli saklı ve çeşitli bahanelerle çeker ki? Çekindiği bir durum olmuş demek ki.İzin almaya gerek yok sonuçta gizli saklı bir bahane uydurarak yapmadınız ya sonuçta . Normal insan gibi yeğeninizin resmini çektiniz milyonlarca bu gayet normal
Ben çekmesine karşı değilim ki gizli saklı çekmesine karşıyım ve bnu inkar etmesine karşıyım ne gerek var bu Ali Cengiz oyunlarına .. ayrıca alacak halası sevecek , resim çekecek , bir şey alacak kendi sordu defalarca. Eşime de sormuş annesine sor demiş bende söyledim . Bende halayım bende resim çektim gezmelere gittik yeğenimle ama hiç yengemden gizli yapmadım bunları ..
Çünkü sizin vereceğiniz tepkiyi biliyor o yüzden gizli çekiyor. Çünkü sizi tanıyor. Biraz relaks olun. Fotoğrafını çekti diye kıyamet kopmadı.
Peki sizce niye gizli çekiyor?
Benim görüşüm sizin vereceğiniz tepkiden ve kurduğunuz mesafeden dolayı çekiniyor.
Bu kadar kadın aynı anda yanılmış olmayız. Kırk yılda bir olan yorum tutulması gerçekleşti.Yani demek ki bu yine sizden kaynaklı bir durum. Hangi insan yeğeninin fotoğrafını gizli saklı ve çeşitli bahanelerle çeker ki? Çekindiği bir durum olmuş demek ki.
Gönderdiğini biliyorum yabancıya değil tabiki ama bunu gizli saklı yapması ve inkar etmesi sinir bozanNiye gizli yapsın ki? Çekmesine de göndermesine de bir şey demediğinizi yazmışsınız. O zaman gizli yapmasının manası ne? Belki de gerçekten kendi için çekmiştir o an. Boş yere aranızı bozacaksınız böyle davranarak
Gönderdiğini biliyorum yabancıya değil tabiki ama bunu gizli saklı yapması ve inkar etmesi sinir bozan
Yani haklı olabilirsiniz tabi . Ama benim görümcemin genel sorunu böyle kendisini tanıyorum bazı şeylerin üstünü örtbas etmeyi sever .Bu kadar kadın aynı anda yanılmış olmayız. Kırk yılda bir olan yorum tutulması gerçekleşti.
Yahu direk çeksin bahane uydurmasın hem telefonu bozuk çekemiyormuş hemde resim çekebiliyor . Adam akıllı alır çekersin yanımdan bende çekeyim dersin demezsen de arkamdan yapmazsın baktığımda saklamazsın yaniYahu fotoğrafı çekmesi sorun değil, göndermesi sorun değil. E bu kadın deli mi hiçbir şey sorun değilken niye gizli iş yapsın? Gizliden kastınız ne ayrıca öncesinden sizden izin mi isteyecekti? E ona da yok demişsiniz. Ben asla anlamadım isizin ne istediğinizi ne beklediğinizi
Daha 40mız çıkmadı annem çıkılmaz diyor kaldık evde
Olabilir belki de haklısınızdır ..Peki sizce niye gizli çekiyor?
Benim görüşüm sizin vereceğiniz tepkiden ve kurduğunuz mesafeden dolayı çekiniyor.
Ekleme: isterseniz, bebeğimin hatırası olacak fotoğrafları olsun isterim, gel giydirelim de fotoğrafınızı çekeyim diyin.
Ne gibi bir iş çevirmiş, halası yeğeninin fotoğrafını çekmiş alt üstü.Bunu kendi kız kardeşiniz yapsaydı, aynı tepkiyi verir miydiniz?Neden böyle dediniz . Arkamdan iş çevrilmesi iyi bir şey mi
Bi ton olay olur evde .. eşim falan daha geçen gün ben markete gideyim dedim . Hava alayım sorun oldu . Markette aradılar hemen eve geri döndüm .. bulunduğum mahalle çarşıdan uzak yani sessiz sakin bi yer kalabalık değil . Annem eşim hava soğuk üşür demeye başlar daha 40ı çıkmadı demeye başlar . Gerçekten ÇekememYok artık daha neler.
Hemen çocuğu sarıp sarmalayin bebek arabasına atın açık havada yürüyün hemen yarın gidin
Tabi sağa sola sararsiniz çok normal kıyamam ya
Kalabalığa girmeyin soğuk hasta ermez mikrop almayın yeterli
Çekmesi sorun değilNe gibi bir iş çevirmiş, halası yeğeninin fotoğrafını çekmiş alt üstü.Bunu kendi kız kardeşiniz yapsaydı, aynı tepkiyi verir miydiniz?
Bence görümce ile aranız zaten bozuk. Bu yüzden aranızda mesafe var ya da mesafe koymaya çalışıyorsunuz. Kadının hatasında kavga çıkaracak gibi duruyorsunuz. Kadın fotoğraf çekmekten çekindiği için fotoğraf çekemediğini-lensinin bozuk olduğunu vs söylüyor. Biliyor ki bir tane çekse belki sorun olmaz ama üç beş fotoğrafta olay çıkaracaksınız.Yahu direk çeksin bahane uydurmasın hem telefonu bozuk çekemiyormuş hemde resim çekebiliyor . Adam akıllı alır çekersin yanımdan bende çekeyim dersin demezsen de arkamdan yapmazsın baktığımda saklamazsın yani
Ben de çok uzatılacak bir şey yok diyorum, zaten konuşmussunuz. Eşiniz niye tekrar konuşacak ki.Çekmesi sorun değilkız kardeşim olsaydı yada ben olsaydım bahane uydurup çekmezdim yada abim görmeye gelecek yeğenini çeker illa ki ama abim ay telefonum bozuk demez . Çekecekse yengemden çeker yada kendi telefonundan çeker baktığımda da saklamaya çalışmaz ..
Konu bu değil . Resim tabiki çekebilir bunu gizli saklı yapması sorun .ben yengeme bahane uydurarak resim çekmedimAy ne var ya bunda. Ne yapacak önden tebligat mı gönderecek mernis şerhli. Siz her şeyinizi yengenize tek tek hesap vererek yapıyorsunuz demek ilginç
Çünkü yengeniz size görümcenize karşı takındığınız tavrı takılmıyor olabilir mi?Konu bu değil . Resim tabiki çekebilir bunu gizli saklı yapması sorun .ben yengeme bahane uydurarak resim çekmedim