Görümcek vs ayakkabı......

Sende git çatkapı onun kıyafetlerini al artık düğmesi mi kopar fermuar mı patlar çamaşır suyumu dökülür o sana kalmış

Çantamda ev babetiyle gezen insanım milletin ev terliğini 5dakikalığına giymem spor ayakkabıyı alıyo tezzamanda tırnak batması olur umarım:)

öğhhh midem bulandı pis rezil ya asla verme ayakkabılarını asla çok ciddi konuş pisss

Benim de bir imajım var, çakma ayakkabı giymem mi? Görümceniz 15 yaşında mı?

Hiç sevmem böyle marka takıntısı olan materyalist insanları. Görümceniz ayrıca görgüsüz ve saygısız. Ben olsam sert bir şekilde ben kimseyle ayakkabı kullanmam iğrenç bir şey bence derdim. Zorla elinizden kapacak hali yok ya.

Ben olsam fena kavga çıkarır evden kovardım. Sizin alttan alacağınızı bildiği için böyle yapıyor. Önce vermeyeceğinizi ama sonra pes edip kabul edeceğinizi biliyor. Kapıya geldiği zaman " seni içeri almam, eşyalarımı giyip gidiyorsun" deseniz ve almasanız daha gelmez. Zaten eşinizle de küsmüş. Hazır onlar küsken siz de küsün.

38 ayak numarası benim ayaklarım asla 36 olmaz bir Yanlışlık Olmasın ve kesin tavrınızı koyun ozaman çünkü sizi etkiliyor beni etkilemez eşyam Kıymetli değildir hatta hediye ederim sizin yerinizde olsam belki utanır istemez bir daha

Aksam esinden para iste neyapacaksin derse yeni ayakkabi alcam kardesin benimkini mahvetmis de. Eski ayakkabiyi da görümcen gelir gelmez gözü önünde çöpe at ay bu iğrenç olmus ben bunu hayatta giyemem benim de bi tarzim var yani de

Bu arada benim de bir arkadaşım yapardı bunu tiksinti gelir bana. Mantar kaptım bu yüzden kimseyle paylaşmıyorum dedim bir iki istedi vermedim sonra bıraktık görüşmeyi

Maliniz cok kiymetli belli ki. Bi ayak iki numara kucuk bi ayakkabiya girmez. Girse de iki adim yol yurudukten sonra o ayaktan bi hafta hayir gelmez.
Fazla abartmissiniz, istemiyorum diyin yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…