- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
-
- Konu Sahibi gulayse6378
38 ayak numarası benim ayaklarım asla 36 olmaz bir Yanlışlık Olmasın ve kesin tavrınızı koyun ozaman çünkü sizi etkiliyor beni etkilemez eşyam Kıymetli değildir hatta hediye ederim sizin yerinizde olsam belki utanır istemez bir dahaSevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)
Size katiliyorumSallamışsınız gibime geldibenim de ayaklarım yaraklı ve 38 numara ama asla 36 a girmez
Taraklı olacaktı herhalde Çünkü benimkide taraklı daSallamışsınız gibime geldibenim de ayaklarım yaraklı ve 38 numara ama asla 36 a girmez
Yazınızı düzenleyin isterseniz :))Sallamışsınız gibime geldibenim de ayaklarım taraklı ve 38 numara ama asla 36 a girmez
Çok geç kaldım herhalde düzenleyemiyorum ama kendimi şikayet ettimYazınızı düzenleyin isterseniz :))
Telefonun azizliği
Taraklı olacaktı herhalde Çünkü benimkide taraklı da
:))))Çok geç kaldım herhalde düzenleyemiyorum ama kendimi şikayet ettim
Taraklı ayakların sorunları işte
Taraklı olacaktı herhalde Çünkü benimkide taraklı da
Sallamışsınız gibime geldibenim de ayaklarım taraklı ve 38 numara ama asla 36 a girmez