Görümcek vs ayakkabı......

36 ayakkabiya 38 nasil oluyo cok ilginc wermeyin israr ederse de etsin ayakkabi ozeldir bir daha kullanamiyorum al senin olsn deyin mesela bu giydigini bi daha da benden ayakkabi isteme dersiniz essek degilse anlar ne kadar rahatsiz oldugunuzu

Benim ablam 38 giyiyor ben de 39. Ben bile ablamın 1 numara küçük ayakkabılarını giyemiyorum. O nasıl 2 numara küçük giyebiliyor.

Ayak numarasını yanlış biliyor olmayasın.

bende görümceyim ama 'görümcek' olmadığım için üzerime alınmayacağım. :süslü:
bende kişisel şeylerimi başkalarıyla paylaşmam.
ki ayakkabı yani bu.
ben başkasının evine gittiğimde terliğini bile ayağıma sokmam.
sağlık bu en önce.

Siz görümcemisiniz bilmem ama ben görümceyim. Görümce sıfatını görümcek yapınca aşşalamış mı oluyorsunuz. Böylece sinirinizi atmış mı oluyorsunuz.
Hoşunuza gitmemiş olabilir ama bende ablayım ama ablanında kötüsü var anne ninde babanında Kaynananında görümceninde farklı olanı var siz o görümceklerden değilssniz alınmanıza gerek yokki :)

Hayır veremem deyip vermeyeceksin,bu kadar basit...Yuzun baya yumuşak demekki...Cat kapı geldi kapıyı açtın diye ayakkabılarını alması gerekmiyor ... Net ve kararlı bir şekilde "hayır" diyeceksin , giyerken giydirmeyeceksin,gidecekken de ayakkabıları çıkarmasını isteyeceksin ,bırak kussun bozulsun ,bu kadar yuzsuzluk olmaz.

Canm eşin sorun yaratmayacaksa açıkça sana olmuyor niye ısrar ediyorsun diyebilirsin görümcene bence çnkü ona dolup dolup eşine patlarsan ilerde aranızda sorun olur sakin sakin konuş onunla..Sağlıklıda hiç değil açıkçası sen çorapsız giyme o ayakkabıları artık veya yıka iyice :s

Ayakkabıyı kaçırırcasına almaya sebep olacak kadar laubali bir ilişki nasıl olabiliyor anlamıyorum. İnsanlar nasıl bu kadar gereksizce samimileşiyor, bu haddi nasıl kendinde buluyor? Normal bir akrabalık ilişkisi ayakkabı dolabını dahi izinsiz açmamayı gerektirir bence. Bu kadar yüz göz olunmamalı.

Aklima benim gorumce geldi ben 60 kiloyum onun da sadece poposu 60 kilo bende elbise istemisti kisa kaynanam da yebgenle sen bir misin sana kisacik olur demisti bida almamisti seninki baya yuzsuzmus veremem dedigin halde istiyor annesine soyle bir de

Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)

Valla çok bile tahammül etmişsiniz. Ben olsam o new... giydiği anda canım çıkarır mısın rahatsız oluyorum tiksiniyorum artık ayağıma da mantar bulaşmış zaten artık ayakkabımı kimseyle paylaşmak istemiyorum derdim. Ki anlattığınıza göre maddi gücü de var, az yesinde 38 numara ayakkabı alsın.
Nasıl yürüyor o ayakkabıylada aklım almıyor.

Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)
Bu konuda aklıma sindirellanin cam ayakkabasina zorla ayağını sıkıştırmaya calisan uvey ablaları geldi :KK23:

KIZLAR VEREMEM DEDIM SANA OLMUYO DEDIM SEN GIYDIKTEN SONRA BANA OLMUYO DA DEDIM BASKA CARE LAZIM BANA O MANTAR OLMAYA DA RAZI OLUR YINE GIYER.
başka çare söyledim ya. al bu ayakkabı senin olsun, senin giydiğini ben tekrar giyemiyorum çöpe atıcam sen kullan de. başka da benden isteme diyeceksin. o da olmadı kavga et başka napabiliriz ki bu durumda ya da vermeye devam et.

Aklima rahmetli teyzem geldi gorumcesi ayni sizin ki gibi yüzsüzdu yoktan falan anlamiyordu
Kac kere gece kiyafetlerini ya isteyerek ya gizlice alirlardi bir defa sana olmaz lafini dinlemeyerek teyzemin 38 beden gece elbisesini alip götürmüş haber vermeden kendi de resmen 42 beden bildiginiz fermuar patlamamış ta fermuar dikiş yerlerinden kendini atacak kivama gelmisti

X