Görümcek vs ayakkabı......

37 numara ayakkabı giyiyorum, annem ise 38 ve ayakları taraklı değil... Benim ayakkabılarıma baş parmağını kesse yine sığmaz ayağı. Kaldı ki siz 36 ve 38 numaralardan bahsediyorsunuz... Anlamak güç doğrusu. Görümcenizin ayakları 36 numara taraklı olabilir mi...?

Bu bana bir animi hatırlattı cook pahalı bir dış fırçası almistim.Yakınım biri bana geldi lavaboya girdi dislerini fircaladigini gördüm bende çantasında getirdiğini düşündüm.Sonra bir baktım benim fırçayı yerine koyuyor.Ne yaptın Senn dedim hiç dişlerimi fircaladim dedi dedim o benim fircam başkasının fırçasıyla nasıl fircaladin.Dediki ben igrenmemki
Iğrenç ötesi gerçekten

o ayakkabıyı geri sana verdiğinde isteme. sende kalsın abla sen giydikten sonra bana olmuyorlar genişlettiğin için ayağımdan çıkıyor, ayrıca başkasının ayağına giren ayakkabıyı tekrar giymekten hoşlanmıyorum hijyenik değil de. tekrar da yeni ayakkabı filan verme. ARTIK ÖKÜZ DEĞİLSE ANLAR. ya bir de anlamadım new balance çok pahalı bir ayakkabı değil onu alacak parası da mı yok evine kadar gelip ayakkabı istiyor anlamıyorum ne değişik insanlar var.

Son düzenleme:
valla abartı var bence. benim ayağım da 38 hatta bir ayağım 37 ama ölsem de çatlasam da o 38 olan ayağım 37 ye sığmaz. 36 nasıl olur anlayamadım. ha aynı numara olsa gene de alınmaz ayakkabı.
belki zorda darda kalır amenna. ama resmen hayır diyorsun alıyor. ben olsam çıkarttırırdım ayağından ki bir daha hiç görüşmeyelim diye

Sevgiler selamlar
Tabii ki sorun görümce.. kizlar ben artik insanlarin bu denli yüzsüz olmalarına anlam veremiyorum.
Mesele ayakkabı.
Benim ayak numaram 36 görümceninki de 38 masallah bide tarakli. Sorsaniz 36 giyiyo ama.
Neyse gecen sene yine böyle bi mevzu oldu benden ayakkabilarimi aliyo ve ayakkabilarim genisliyo. Zorla ayagina sokuyo. Ayy sinirden ellerim titriyo hala. Yine birgün istedi bana terlikle gelmiş niye benim ayakkabimj giyip gidicek terbiyesiz. Artik dellendim. VEREMEM SEN GIYDIKTEN SONRA BEN GIYEMIYORUM AYAKKABILAR GENISLIYO KUSURA BAKMA BEN BI DUNYA PARA DÖKÜYORUM ONLARA.
Neyse o gün kızdı gitti bana tavir aldi bi süre konusmadi ohhh dedim iyi oldu evimede gelmedi gelmesim canima minnet..
Taa ki dün akşama kadar. Kına gecesine gittik masaya yanima geldi. Iste gülayse ben senden ayakkabi isticektim beyaz spor ayakkabin var mi dedi. Bende yok dedim halbuki var var da sana olmaz kardaş yani zorlama.o sirada kaynana ee Fatma senin varya ayakkabin onlari giy. Ne dese begenirsiniz ayyy anne onlar cakma milletin icine onlarla mi giricem benimde bi seklim var yani. Neyse kalktim eve geldim sabah oldu kapi caliyo anaa bi baktim bu eski ayakkabilarini giymis benden ayakkabi alicak. Gelirken aramiyo da cakal biliyo acmicam catkapi geldi. yanlis anlasilmasin benim ayakkabilarim hep marka zaten topuklu felan giymem hep spor takilirim. Evlenmeden önce aldiklarim olsun evlendiktem sonra aldiklarim olsun var yani baya. Malımda kıymetlidir. Neyse kizlar bu benim new b... ayakkabilarimi giydi tamam bunlar oldu dedi. Ayakkabilar ayaginda patlicak ama aglicaktim sinirden onun yüzsüzlügünden ben utaniyorum artik. Pantolonla geldi cantasindan taytını cikardi benim ayakkbilarimi giydi gitti........ ben bu gece uyku uyuyamam artik aklim ayakkabilarimda haşatı cıkmıstır ben artık bunu napıyımm ya Allah a havale ettim de laftan da anlamiyo.
(DIPNOT:Kendisi uni. Ingilizce ogrt. Okuyo ve şuan özel sektörde calisiyo bir dunya ayakkabisi kiyafeti var hep avangart takilir hep markadir kiyafetleri. Burnu yere düşse almaz öyle kibirli öyle kendini begenmiste ne mal oldugunu biz biliyoruz iste. Ortama cakma ayakkabiyla girmeye utaniyo ama benim malımla girip egosunu tatmin etmeye utanmiyo)
38 numara 36 numaraya nasıl oluyor ? Çok ilginç yarım numara bile fark ederken 2 numara çok ilginç !!! Ayağını vurur .
Açık açık VERMİYORUM deyin . Sert bir şekilde .

Siz hayır istemiyorum diye üstüne basa basa dedikten sonra nasıl hala giyip gidiyor ki?
Ayagina sokmasina denemesine secmesine izin vermeyin saklayin madem ayakkabilarinizi kaldirdim diyin. Üstelerde iteleyip kovun artık evinizden bu nedir yahu...
Hem hijyen acisindan hemde cok gereksiz neden giysin ki ihtiyaci yok biseyi yok...

ayaklarım 38 ve taraklı değil. bırak 36yı 37 bile olmaz. buna rağmen taraklı biri 36yı nasıl giyer, hadi giydi nasıl yürür. yanlış anlatılan bişeyler var bence :işsiz:

Ayak da masallah oyun hamuru gibiymis.
38'i 36'ya sigdirip bütün gün öyle gezen kadına saygı duydum valla. O hırsa bütün ayakkabılar feda olsun.

Bidahakine ayyy ayaklarım bi mantar olmuş ki üzerine afiyet bi de egzema çıktı sana da bulaşır mazallah deyin :KK70:

Yani şaka bi yana da o ne biçim yüzsüzlük.. vermiyorum diyceksiniz patlasa da çatlasa da vermeyin

ayak numarasını geçtim igrenirdim ben olsam ya ev terliğimi bile misafir icin olanlar dışındakini kimseye vermem kmseninkini de giyemem konu sahibi yok diyor ama karşıdaki yüzsüzlükte doktorasını tamamlamış prof olma yolunda :KK70:

Ayağım 38

36 terliği bile giyemiyorum

Görümcem evine bana terlik aldı evin içinde giyeyim diye

Sizinki Nasıl başarıyor iki numara küçük giymeyi yarım numara küçüğü bile sıkıntı

Konuyu çok çok farklı anladım ben sanki ayakkabının içine 'örümcek' girmiş gibi düşündüm başlıktan dolayı :)

Meğerse görümcek yazıyormus kızgınlık ifadesi olarak bugün de bunu öğrenmek varmış kaderde :KK70:

Hayır deyin konu sahibi vermek istemiyorum demek çok mu zor bir başkasının giydiği ayağının dediği ayakkabıyı ölsem giyemem

Benim ayak numaram 37 taraksız ama 36ya bile sokamam. Görümceniz nasıl sokuyormuş yahu.
Veremem deyin, kapınıza gelse de yok deyin bir gün illaki vazgeçer.

Fena yüzsüzmüş hakikaten.
Bütün hepsini saklayın. Sorunca 'senin yüzünden çoğunu attım giyemiyorum ekstra masraf yapıcam' deyin.
O ayaklarla nasıl dolaşıyor ağrıdan ölür insan ya hayret bir şey.

38 taraklı ayağa 36 numara ayakkabı nasıl sığar hala düşünmekteyim.
bende 38 taraklı ayağım ama geç 36yı 37buçukta bile iki adım atsam küçük parmağım acır
bence siz şifreli kasaya koyun ayakkabılarınızı
kız çok yüzsüz

Bence siz zaten ayakkabılarınızı eskitip bollaştırmışsınız.

Ayağım 38 taraklı 36 numara ayakkabıya ayağımı sığdıramam sığdırsamda giyip gezemem bir kere giysem yara bere olur ikinciyi alıp giymem.

X