-
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Bende laf gelince diyeceğim sanırım yada muhatap olmayacağım , gerektiği kadar konuşacağım .
Gerektiği kadar konuşacağım çünkü olay büyüsün istemiyorum . Sırf kardeşim ve çocuklar için . Beni yok saydıysa bende öyle davranacağımBence nasıl davranılıyorsa siz de öyle davranın. Fazla taviz insanı karşı tarafa basit olarak algılatıyor sanırım.
E ben bu tarifeyi 10 senedir yapıyorum yine gelen geliyorEvet iyiyizcidden iyiyiz 15 yıldır birlikteyiz
Kızkıza çok gece de çıktık çocukları bırakıp
Zaten bana da tuhaf geldiği için yazdım ben . Öyle olsa annende kalsın derdi kardeşime , ama ısrarla gelin vakit geçirelim çocuklar oynasın sabah havuza girerler dedi .
Ayrıca öyle bir vibe alsam gelir miyim yahu
Yani yoktu ikimizde sorun yapmadık demek ki , genelde ben alttan alırım . Karışmam .Bence 15 senedir aranızda sorun yoksa bunun için tatsızlığa değmez. Önce bi konuşun anlayın cevabına göre tavrınızı belirleyin.
Yok canım yaE ben bu tarifeyi 10 senedir yapıyorum yine gelen geliyor
Evet rahattır , öyle uzun uzadıya hazırlık yapmaz mesela , ailem bile ayda yılda bir gider evine sadece çay koyar
Hani farklıyız bu konuda anneme de derim beklenti içinde olma , biz tam tersi yağdırırız mesela , ama ondan beklemeyiz biz alır yapar gideriz
Konu sahibi görümceBenim görümcem olsa şunu yapardım. Geçer yatardım, sabah kahvaltı hazırlar çocukları yedirir sonra da onlarla havuz kenarına geçerdim. Görümcem ortaya çıkınca hayırdır hem hanımefendinin yüzünü göremiyoruz hem de kalkıp kahvaltısını hazırlıyoruz. Madem kopamadın ortamdan beni de çağırsaydın ben de kopamasaydım, erkekler çocukları yatırırdı, ben de sizle eğlenirdim hain gelin derdim. Surat asmaz, niye öyle niye böyle diye asla sitem etmezdim. Önce onun tavrını ölçerdim. Niye böyle yaptığını anlamaya çalışırdım. Bir daha gelme gitme konusu olunca da sağol ben almayayım, ben evde çocuklarla tıkılıcam sen de arkadaş keyfi yapıcaksın olmaz derdim.
Yani ilişki dinamikleri değişik diyorsunuz, belki de sorun olmayacağını düşündü. Onlar misafir değil aileden dedi. Abi kardeş hasret gidersinler, özel konuşacakları varsa konuşsunlar etsinler dedi... Bunlar hep ihtimal. Görümcenizi tanımıyorum. Kardeşimle beraberdi bizi davet ederken dediniz. Hani bana sormadan nasıl çağırırsın tavrı da yok. Belki yapısı yetişme tarzı böyledir. Ben rahat biriyim. Bana bunu nasıl yapar nasıl söyler kafasında değilim. Arada kardeşim olduğu için bazı şeyleri görmezden duymazdan gelebilirim. Çünkü ben gidince onlar kalacak başbaşa. Ne plan yapmışsak uyarım, günün sonunda da çeker evime giderim. Kardeşime bile lafını etmem alınmışsam da belli etmem. Herkes yetişkin, kafası basıyor. Kim nasıl istiyorsa öyle yaşasın.
Konuyu sonuna kadar okudum,ne mülayim yorumlar yapılmış, velev ki karşıdaki kişi görümce olaydı yorumlar yıkılırsın,sayfalar dolusu hakaretler yapılırdı
Son durum nedir ?
Yok konu sahibi zaten kendisi mülayim, eğer konu sahibi geline bu şekil davransa gelinin sakın kalacağını hiç düşünmüyorumKonu sahibi evine döndükten sonra konu açsaydı daha farklı yorumlar yapılabilirdi ama hala kadının evindeyken ortalığı kızıştırmaya ne gerek var ki? Evde çocuklar var, konu sahibi de söyledi zaten kuzenler heveslenmiş birlikte planlar yapmış. Kavga edip gece yarısı annesinin evine dönseydi o çocuklara günah olmaz mıydı? Yapılan yorumların sakinliğinin sebebi bu bence
Ben de öyleyim maalesef misafir gelmeden bi gün önceden başıma ağrılar giriyor aşırı stres yapıyorum ama gittiğim yerlerde hiç de özenilmediğini görünce ben de vazgeçtim biraz artık eskisi gibi değilimDün yatılı misafirim vardı aile olarak eşimin arkadaşı ben hiç görmemiştim tanışıklığımda yoktu. Onlar gelene kadar evde 10 dk oturduğumu hatırlamıyorum . Nasıl iyi ağırlayabilirim diye diye hazırlık yaptım.
Tanıdıklarıma ekstra özenli oluyorum. Biz de sorun var sanırım :)
Yok konu sahibi zaten kendisi mülayim, eğer konu sahibi geline bu şekil davransa gelinin sakın kalacağını hiç düşünmüyorum
Arkadaş çevresine artık bende öyleyim 30 çeşit yapmıyorumBen de öyleyim maalesef misafir gelmeden bi gün önceden başıma ağrılar giriyor aşırı stres yapıyorum ama gittiğim yerlerde hiç de özenilmediğini görünce ben de vazgeçtim biraz artık eskisi gibi değilim
Uyuyormuymuş ay insanlar çok rahatKonu sahibi kardeşiyle bir yere gitti, gelinle karşılaşmadılar daha sanırım
Uyuyormuymuş ay insanlar çok rahat