- 9 Kasım 2021
- 683
- 1.280
-
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Bilemiyorum , kardeşim için yapacağım zaten de yine de girdi o soğukluk ya bi kere şimdi . Benden ona karşıHerkesin bir kusuru var işte senin görümce misafir ağırlamak nedir bilmiyor olabilir…
Ama sonuçta ayakta beklemediniz saatlerce, görmezden gelinebilir kardeşiniz için
Sizde benim gibisiniz sanırım surat asıldı mı toparlanamıyorsunuz ama ne güzel planlar yapmışsınız büyüklük sizde kalsın bence
O kadarı olur zaten normalBilemiyorum , kardeşim için yapacağım zaten de yine de girdi o soğukluk ya bi kere şimdi . Benden ona karşı
İmzan oldu bu seninGeline de bunu iletiyorum
Evet ama soran arkadaş kalabilir…
Neden olmasın?
Kalsın tabi o kadar plan yapmış çocuklar için üstünü kapatabilir
Evet ama soran arkadaş kalabilir…
Neden olmasın?
Oyle kardese de boyle gelin, alime zalim düşmüş..........şu kardeş hatrı olmasa ben annemlere giderdim de bu sefer olay da büyürdü ..
Baya sakin kalmışım ha şu an bakınca .
Bu olaydan sonra gelin de buraya konu açabilirdişu kardeş hatrı olmasa ben annemlere giderdim de bu sefer olay da büyürdü ..
Baya sakin kalmışım ha şu an bakınca .
Ver gazı verrrr saat 02:42 güzel bir kavga sonra evi terkedişOyle kardese de boyle gelin, alime zalim düşmüş..........
Kadın sinirden uyuyamıyor bence 10 saatlik yol sonrası bayılmış olması lazımdıVer gazı verrrr saat 02:42 güzel bir kavga sonra evi terkediş
Kadın sinirden uyuyamıyor bence 10 saatlik yol sonrası bayılmış olması lazımdı
Hah bu gelin onlardan işte . Yarın ki tavrı gayet olumlu ve hiç bişey olmamışvgibi olacak ben bunu yaşadığımla kalacağımYarınki tavırlarına bi bak bakalım
Eğer yine rahatsız edecek düzeyde bişeyler sezersen o zaman konuşursun
Bazı insanlar rahat oluyor ben böyle biri olmadığımdan yadırgıyorum
Bize 2 saatlik mesafeden misafir yatılı gelecekti
Akşam 7 de orada oluruz dedikleri için yemekleri hazırladık ama 10.30 da geldiler, sofrada öyle bekledik yemek de yemeden
Yolda bişey oldu sandım dedim yok annemlere gittik, yok x yere uğradık falan dediler normal bişeymiş gibi
Yiyip gelmişler bi de üstüne ama her şey yolundaymış gibi davrandılar mesela
Girmesin ya ne var işte. Gmrümce gelin olmayın. Kardeş olun arkadaş olun ne olmuş ölüm yok ya ucunda. Geldiniz cocuklar oynadı siz de uzanıp alsaydınız birer içecek. Gelince de hoş sohbet tamam bitti gitti.Bilemiyorum , kardeşim için yapacağım zaten de yine de girdi o soğukluk ya bi kere şimdi . Benden ona karşı
Böyle böyle geç saatlere kadar aç bi ilaç misafir beklememeyi öğrenmiştim ben de . Önden hep karnımı doyurur onlarla az bi şey atıştırırım . İnsanların rahatlığı pes dedirtiyor ya ya da biz çok ince düşünüyoruzYarınki tavırlarına bi bak bakalım
Akşam 7 de orada oluruz dedikleri için yemekleri hazırladık ama 10.30 da geldiler, sofrada öyle bekledik yemek de yemeden
Yolda bişey oldu sandım dedim yok annemlere gittik, yok x yere uğradık falan dediler normal bişeymiş gibi
Boşver yat uyu kızım ya saygısızlığı ona kalsın…Hah bu gelin onlardan işte . Yarın ki tavrı gayet olumlu ve hiç bişey olmamışvgibi olacak ben bunu yaşadığımla kalacağım
En az gelininiz kadar rahat olmayı çok isterdim şu hayatta :) böyle umurumda olmasın ayıp oldu mu diye düşünmediğim tek birgün yaşasam keşkeHah bu gelin onlardan işte . Yarın ki tavrı gayet olumlu ve hiç bişey olmamışvgibi olacak ben bunu yaşadığımla kalacağım
En hoşuma gitmeyen insan tipi , ağzına bir lokma atmazsın ama karşı taraf baklavasına kadar gömüp gelirYarınki tavırlarına bi bak bakalım
Bende bende en ince ayrıntısına Kadar düşünüyorum oysaEn az gelininiz kadar rahat olmayı çok isterdim şu hayatta :) böyle umurumda olmasın ayıp oldu mu diye düşünmediğim tek birgün yaşasam keşke