- 27 Şubat 2012
- 13.973
- 23.330
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Birşey dedi mi? Ya da dediniz mi ?Geldiler 2 de .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birşey dedi mi? Ya da dediniz mi ?Geldiler 2 de .
Ay çok kaba yaaa. Belki sabah telafi eder diye düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz huyunu . Kardeşinizi susturduysa söyleseniz de değişen bi şey olmayacak belli gelin hanımla konuşmanız en mantıklısı . Ben olsam direkt söylerdim tutamam içimde hiç .Yok ablam yattı mı demedi
Geç kaldım kusura bakmayın demedi
Çok normalmiş gibi davrandı ben odada idim zaten ama kapı açıktı .
Hayır zaten tuhaflar çok değişik bi ilişki dinamikleri var . Kardeşime kıyamıyorum çünkü onu da susturmuş
Yok yok kardeşim onun lafı olmadan bişey yapamaz konuşurken birliktelerdi . Zaten öyle bişey olsa ben asla gelmem .Şaķķıdı şukkudu dovmelik aczfd
Tepkimi belli eder daha da gitmezdim sanirim, her seyin bi adabi var, gelin ile degil de kardesinizle de konusmus olabilirsiniz oncesinde ne var? Onun da evi, esiyle ortak karar alamiyorlar ise ikisinin sorunu ama yapılan ayıp.
Iki katı ayıp o zaman, hatta rezillik ya.Yok yok kardeşim onun lafı olmadan bişey yapamaz konuşurken birliktelerdi . Zaten öyle bişey olsa ben asla gelmem .
Yok ben odada idin eşimi yakaladı tam eşim odaya girerkenBirşey dedi mi? Ya da dediniz mi ?
Ben de böyle düşünüyorum ama kardesıme ve çocuklara kıyamıyorum . Evleri havuzlu diye bi ton oyun kurdu çocuklar ve yeğenim . Sabahtan ineriz öyle yaparı böyle yaparızIki katı ayıp o zaman, hatta rezillik ya.
Boyle agirlandigim bir eve daha da gitmem.
Neyse, siz bana bakmayin yine de, icinizden nasil geliyorsa oyle davranmaya devam edin.
Gazlamasana kızım kadını sakinleşsin işte tatili zehir mi olsun?Şaķķıdı şukkudu dovmelik aczfd
Tepkimi belli eder daha da gitmezdim sanirim, her seyin bi adabi var, gelin ile degil de kardesinizle de konusmus olabilirsiniz oncesinde ne var? Onun da evi, esiyle ortak karar alamiyorlar ise ikisinin sorunu ama yapılan ayıp.
Alkol almış olabilir mi ?Yok ben odada idin eşimi yakaladı tam eşim odaya girerken
Çok neşeli böyle kahkahalı sesle abi naber dedi
Nasıldı yolculuk gibi bişey dedi
Klimayı açın filan dedi
O kadar . Ben odada idim
Demedi ablam yattı mı nerde filan . Bende çıkmadım odadan kaldı öyle
Ne diyecem kiAy çok kaba yaaa. Belki sabah telafi eder diye düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz huyunu . Kardeşinizi susturduysa söyleseniz de değişen bi şey olmayacak belli gelin hanımla konuşmanız en mantıklısı . Ben olsam direkt söylerdim tutamam içimde hiç .
Belki de tartışmışlardı ve araları bozuktu. Kardeşin de habersiz çağırdı. Gelin de sizi ağırlayacak psikolojide değildi. Olamaz mı? Görümcem benj değil de eşimi arasa geliyorum diye ben de tavır yaparım.Ben aramadım ki , kardeşim aradı beni hep ..
2si plan yapıp kardeşim bana aktardı , ben yoksa anneme giderdim , ki kardeşimde kalmam genelde de . Sadece yeğenim çocukları çok istiyor. Sürekli gelin gelin gelin bize diye kızlara söylüyor .
Almıştır ama biz birlikte de çok alıyoruz :) bence normal bişymiş gibi davranmaya çalıştıAlkol almış olabilir mi ?
Nedense öyle geldi bana
Bence sabah telafi edecek
Gazlamasana kızım kadını sakinleşsin işte tatili zehir mi olsun?
Ama normal değil ya :)Almıştır ama biz birlikte de çok alıyoruz :) bence normal bişymiş gibi davranmaya çalıştı
Değil :) kardeşim nerdeyse tuvalete gidemez .Belki de tartışmışlardı ve araları bozuktu. Kardeşin de habersiz çağırdı. Gelin de sizi ağırlayacak psikolojide değildi. Olamaz mı? Görümcem benj değil de eşimi arasa geliyorum diye ben de tavır yaparım.
O zaman sizin gelin bir laf var ondan ama kullanmayacağım Fazla rahat olanlara deniyor...Değil :) kardeşim nerdeyse tuvalete gidemez .
Ayrıca ben zaten annemde idim kardeşim bana siz annemde kalın ya sabah buluşalım diyecek kapasitede bi insandır . Ben aramadım diyorum ya onlar beni aradı cuma akşam gel diye .
Delimiyim ayol pat diye arayıp geleyim .
Kardeşlikle Yanyana idiler görüntülü konuştuk .
Sen hayatta sakin kalamazdınHerkesin bir kusuru var işte senin görümce misafir ağırlamak nedir bilmiyor olabilir…
Ama sonuçta ayakta beklemediniz saatlerce, görmezden gelinebilir kardeşiniz için
Sizde benim gibisiniz sanırım surat asıldı mı toparlanamıyorsunuz ama ne güzel planlar yapmışsınız büyüklük sizde kalsın bence
Planının bu kadar geç biteceğini bilsek hiç rahatsız etmezdik sizi , keşke 2 de geleceğini söyleseydin biz de ona göre ayarlardık kendimizi derdim gelen cevaba göre de rahatsız ettiğimi iyice belli ederdimNe diyecem ki
Sen hayatta sakin kalamazdın