- 9 Kasım 2021
- 683
- 1.280
-
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Çocuk varBence uzatmayın çok eğlenmişler ve biraz uzamış işte. Siz de yoldan geldiniz dinlensinler diye düşünmüştür. Gencler cocuk da yok anı yaşamışlar hiç uzatmayın.
Aynen kardeşim için susacağım . Ama lafı da sokarım gibi .en azından kardeşime derim o iletir . Çok garip bi iletişim ağları varSaçmalamış. Evde misafir o saate kadar dışarda olunmaz yani . Ki yılda bi kez gidiyormuşsunuz . Desem ki inat edin orda kalmayın kardeşinizin hatırı var ama bilmiyorum sanırım ben olsam eve geldiğinde “ rahatsız ettik keşke gelmeseydik “ derdim .
Bence gelin hanım için de uzatmayın. Belki de cocuklar zaten beraber oynar siz de dinlenirsiniz dedi kafa rahat takıldılar.cıkın odadan sohbete dahil olun.Çocuk vargelin dediydim 35 yaşında
Uzatmam , kardeşim için
Yerinizde olsam kardeşimi bu meseleye katmam yani şöyle katmam . Kardeşiniz de akıl edip eşine diyebilir ablamlar burada hani nerde kaldın ya da erken gel diye . İkisinde de bi tuhaflık var anlayamadım . Bence ikisi ile de konuşun . Şahsen ben takıntılıyım böyle konulara içimde kalıp bana dert olacağına söylerim onlara dert olsun . Geldiğinde bi mazeret belirtmedi mi peki ?Aynen kardeşim için susacağım . Ama lafı da sokarım gibi .en azından kardeşime derim o iletir . Çok garip bi iletişim ağları var
İçimden gelmiyorBence gelin hanım için de uzatmayın. Belki de cocuklar zaten beraber oynar siz de dinlenirsiniz dedi kafa rahat takıldılar.cıkın odadan sohbete dahil olun.
İçimden gelmiyor
Yok ablam yattı mı demediYerinizde olsam kardeşimi bu meseleye katmam yani şöyle katmam . Kardeşiniz de akıl edip eşine diyebilir ablamlar burada hani nerde kaldın ya da erken gel diye . İkisinde de bi tuhaflık var anlayamadım . Bence ikisi ile de konuşun . Şahsen ben takıntılıyım böyle konulara içimde kalıp bana dert olacağına söylerim onlara dert olsun . Geldiğinde bi mazeret belirtmedi mi peki ?
Evet arkadaşları ile buluşmaya gitti , ben gitsin dedim zaten de ona takılmadım yani 22 de geldik 23 gibi gelir diye düşündüm benKocası evdeyken kadın nerdeymiş ben anlamadım
Eve misafir çağırıp kendi dışarı mı gitmiş?
Laf sokma falan bence hiç gerek yok yaa. İşte böyle böyle gelin görümce olayları çıkıyor. Ne güzel ya işte kafaları rahat olınca eğlenmiş mutlu olmuş çok mu? Yabancı yer değil ki uzanıp dinlenecektinşz siz de. Yapmayın.İçimden gelmiyor
Hayır kardeşim maalesef böyle bişeyi kendi başıma karar veremez ki Yanyana idiler konuşurken .Garip bi durum cidden. Misafir gelecekse hele ki uzun yoldan ben program falan ayarlamam. Misafirime hazırlık yaparım. Kardeşiniz eşine sormadan davet etmiş olabilir mi ?
Ama zaten ayda yılda çıkan birisi değil ki .Laf sokma falan bence hiç gerek yok yaa. İşte böyle böyle gelin görümce olayları çıkıyor. Ne güzel ya işte kafaları rahat olınca eğlenmiş mutlu olmuş çok mu? Yabancı yer değil ki uzanıp dinlenecektinşz siz de. Yapmayın.
Anladım. Yaptığı ayıp ama kardeşiniz için bence kapatın üstünü.Hayır kardeşim maalesef böyle bişeyi kendi başıma karar veremez ki Yanyana idiler konuşurken .
Evet arkadaşları ile buluşmaya gitti , ben gitsin dedim zaten de ona takılmadım yani 22 de geldik 23 gibi gelir diye düşündüm ben
2 de gelmesi garip oldu
Demeden mi bişey . Yüzüme de yansır bu benim maalesefAnladım. Yaptığı ayıp ama kardeşiniz için bence kapatın üstünü.
Güzel güzel eğleneceksiniz bence hiiiç kendinizi kurup kinlendirmeyin.Ana odaklanın anı yaşayın. Kötü bisey yok bunda. Uygun bi zamanda nazikce sorarsınız sonra. Kardesinizş de üzmeyin onların ilişkisi onları bağlar.Ama zaten ayda yılda çıkan birisi değil ki .
Hayır arkadaşları da hep görüştüğü ve hatta iş arkadaşı .
Sanırım onun eğlenmesi değil benim gözümde olan değersiz hissetmesi .
Bende öyleyim hemen yüzümden anlaşılır üstelik gelinimizle bende abla kardeş gibiyim ama kardeşimin huzuru için sanırım kendime hakim olmaya çalışırdım. Bu arada halâ gelmediler mi ?Demeden mi bişey . Yüzüme de yansır bu benim maalesef
Şaķķıdı şukkudu dovmelik aczfd01.55 geldi .. ben odadan çıkmadım uzanmıştım eşim ayakta idi ,onu yakaladı
hiç bişey yok gibi binbir keyifle abi nasılsın hoşgeldin şen şakrak sesle ..klimayı açın öyle yapın böyle yapın ..
Nasıl davranmalıyım bilemedim .
Geldiler 2 de .Bende öyleyim hemen yüzümden anlaşılır üstelik gelinimizle bende abla kardeş gibiyim ama kardeşimin huzuru için sanırım kendime hakim olmaya çalışırdım. Bu arada halâ gelmediler mi ?