- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Çalışmaların linkini veya kaynağını paylaşır mısınız ?Yapılan araştırmalarda kadınların daha çok aldattığı tespit edilmiş.Özellikle normal çalışmayan ev hanımları çok fazla.Kadın daha dikkatli ama erkek gibi yakalanması daha zor.Kadınlar ilgi görmek, kabıl görmek için dışarıya yöneliyor.Kocadan sevgi ilgi görmeyince en ufak ilgi gösterenin peşinden gidiyor.Ahlaki olarak bana ters.
Bu tavrınız bile uslup sorununuz olduğunu saygısız olduğunuzu gösteriyor.Benim bu durumuma gülmek nedir ya? Yazık başkalarının mutsuzluğundan beslenen keyif alan tiplere benziyorsunuz.O yüzden hop oturup hop kalkıyorsunuz kaç gündür.Görümce kocamı boşatacak diye aklınız çıkmış, kaç gündür görümce de görümce Telefon kurcalayıp duruyorsunuz, alışkanlık olmuş bi de. Panik atak olacaksınız.
Tabi işim gücüm yok literatürü tek tek tarayıp paylaşamam bunları kusura bakmayınÇalışmaların linkini veya kaynağını paylaşır mısınız ?
Sizin durumunuzda ne var ki? Gorumce gorumce gormim seni omrumce durumu alt tarafi zaten baska turlusunu kabul etmiyorsunuz.Bu tavrınız bile uslup sorununuz olduğunu saygısız olduğunuzu gösteriyor.Benim bu durumuma gülmek nedir ya? Yazık başkalarının mutsuzluğundan beslenen keyif alan tiplere benziyorsunuz.
Neden terslediniz beni şimdi? Size karşı yorumlarında hiç bir sıkıntı yoktu. Şu anda gerçekten gorumcenize eşinize hak verdimTabi işim gücüm yok literatürü tek tek tarayıp paylaşamam bunları kusura bakmayın
Haklısınız diğer yorumlarınızda sıkıntı yok mezun olalı 20 yol oldu o zaman kitaplarındaki şeylerin linkini ben nereden bulucamNeden terslediniz beni şimdi? Size karşı yorumlarında hiç bir sıkıntı yoktu. Şu anda gerçekten gorumcenize eşinize hak verdim
Ay çok drama queensiniz siz. Korkmayın kocanız gitmez, gitse de bi şekilde hayatında yer etmeyi başarırsınız o ışık o beceri var sizde. En tehlikeli tür, saygıyı üslubu dilinden düşürmeyip tatlı tatlı beyin yiyen. Valla korktum artık.Bu tavrınız bile uslup sorununuz olduğunu saygısız olduğunuzu gösteriyor.Benim bu durumuma gülmek nedir ya? Yazık başkalarının mutsuzluğundan beslenen keyif alan tiplere benziyorsunuz.
Ay çok drama queensiniz siz. Korkmayın kocanız gitmez, gitse de bi şekilde hayatında yer etmeyi başarırsınız o ışık o beceri var sizde. En tehlikeli tür, saygıyı üslubu dilinden düşürmeyip tatlı tatlı beyin yiyen. Valla korktum
Burdaki uyeler bile az cok kimin esinin sabir gerektirdigini anlar. Baska konulardan tanidigima gore katibin ruhu kesinlikle oyle biri degil ama siz kesinlikle derdinize yanacak kisisiniz.Katibin Ruhu Allah sizin eşinize ya da eiiniz olacak adama sabır versin olmayan şeylerden aabuk sabuk çıkarımlar yapıp gerçek gibi davranıyorsanız vay haline.Kendime güvenim tam ayrılırsam da istesem bulurum en iyisini siz merak etmeyin.Kendi derdinize yanın size tahammül edebilecek bir erkek düşünemiyorum yazık
Sosyolog ve psikolog olduğunuza göre bilmeniz lazım . 20 yıl önce öğrendiğiniz şeyler en az 25-30 yıl önceki araştırma sonuçlarıdir ve şu anda güncel değil . Bir de alaniniz çok canlı sürekli güncelleme yapmanız gerekiyor. O zamandan bu zamana ekoller , araştırmalar ne kadar çok arttı . Olaya hakim değilseniz de burda ben yüksel lisanslı hem sosyolog hem psikologum araştırma sonuçları da bunlar diyemezsiniz. Eksik yanıltıcı bilgiler ile insanları manipüle etmeye çalıştığınızi düşünme.ize yol açar. Mesleki kimlik ile yorum yapamniz gereken bir konu bile değil . Burda kimse sizi tanımıyor ama çok fazla çelişen ifadeniz var . Ben düşüncem son yazdıklarınıza kadar eşinizin masum olduğu ama fazla karışan biri olduğu bu nedenle de gorumcenizin önce git kendi evliliğine bakti. Ama artık böyle düşünmüyorum eşiniz kötü biri ben intihar edeceğimi söylesem abim gider benim iyi olmam için ugrasirdi. Eşiniz intihar gibi riskli bir cümle ki siz de alandansiniz bunun karşılığında cevap bile vermiyorHaklısınız diğer yorumlarınızda sıkıntı yok mezun olalı 20 yol oldu o zaman kitaplarındaki şeylerin linkini ben nereden bulucam
Dün sizi gösterdim bana tekrar tekrar aşık oldu adam.Katibin Ruhu Allah sizin eşinize ya da eiiniz olacak adama sabır versin olmayan şeylerden aabuk sabuk çıkarımlar yapıp gerçek gibi davranıyorsanız vay haline.Kendime güvenim tam ayrılırsam da istesem bulurum en iyisini siz merak etmeyin.Kendi derdinize yanın size tahammül edebilecek bir erkek düşünemiyorum yazık
Neden asagiliyorsunuz şu andaKatibin Ruhu Allah sizin eşinize ya da eiiniz olacak adama sabır versin olmayan şeylerden aabuk sabuk çıkarımlar yapıp gerçek gibi davranıyorsanız vay haline.Kendime güvenim tam ayrılırsam da istesem bulurum en iyisini siz merak etmeyin.Kendi derdinize yanın size tahammül edebilecek bir erkek düşünemiyorum yazık
Eşimin görümcemin bana nasıl tahammül edebildiklerini yazan kendisi o yazınca beni aşağılama olmuyor da ben yazınca mı oluyor?Neden asagiliyorsunuz şu andaKatibin Ruhu burda en güzel ve sağlıklı yorumlar yapan bir üyedir . Siz eski bilgileriniz de olsa şu anda yaptığınız tavrın psikolojide ne olduğunu daha iyi bilirsiniz
İyi de ben demiyorum ki, gizli mesajlarını okuyan sizsinizEşimin görümcemin bana nasıl tahammül edebildiklerini yazan kendisi o yazınca beni aşağılama olmuyor da ben yazınca mı oluyor?
Çünkü yorumlariniz hepimize bunu dusundurttu sakin kafayla bı okuyun . Umarım siz haklisinizdir burda bizlere istediğinizi yazın o evde o eşle olan sizsiniz . Konu aciyorsaniz her yoruma hazır olmak zorundasıniz. Burda kimse terapist değil size istediğiniz ilgiyi verecek . O sadece yorumcu size hakaret etmiyorEşimin görümcemin bana nasıl tahammül edebildiklerini yazan kendisi o yazınca beni aşağılama olmuyor da ben yazınca mı oluyor?
Zaten mesleki olarak konuşmuyorum daha önce de belirttim zaten.Eşim birşey yazmamış direkt yanına gitmiş kardeşinin zaten.Anlatmak istemiyorım daha fazlasını artık yoruldum ben hiçbirşwy bilmiyorum siz haklısınız ben yanlışım oldu mu ?Sosyolog ve psikolog olduğunuza göre bilmeniz lazım . 20 yıl önce öğrendiğiniz şeyler en az 25-30 yıl önceki araştırma sonuçlarıdir ve şu anda güncel değil . Bir de alaniniz çok canlı sürekli güncelleme yapmanız gerekiyor. O zamandan bu zamana ekoller , araştırmalar ne kadar çok arttı . Olaya hakim değilseniz de burda ben yüksel lisanslı hem sosyolog hem psikologum araştırma sonuçları da bunlar diyemezsiniz. Eksik yanıltıcı bilgiler ile insanları manipüle etmeye çalıştığınızi düşünme.ize yol açar. Mesleki kimlik ile yorum yapamniz gereken bir konu bile değil . Burda kimse sizi tanımıyor ama çok fazla çelişen ifadeniz var . Ben düşüncem son yazdıklarınıza kadar eşinizin masum olduğu ama fazla karışan biri olduğu bu nedenle de gorumcenizin önce git kendi evliliğine bakti. Ama artık böyle düşünmüyorum eşiniz kötü biri ben intihar edeceğimi söylesem abim gider benim iyi olmam için ugrasirdi. Eşiniz intihar gibi riskli bir cümle ki siz de alandansiniz bunun karşılığında cevap bile vermiyor
Siz haklılar ikisi de size nasıl tahammül etmişler demişsiniz herşeyi işinize geldiği gibi algılamayın.Siz yazınca normal ben yazınca saygısız mı oluyorum.İyi de ben demiyorum ki, gizli mesajlarını okuyan sizsinizAdam çatır çatır dedikodunuzu etmiş, daha ne olsun.
Saygıdan bahseden ben değilim ki, öyle taleplerim yok. İhtiyacım da yok. Evet, haklı tarafları var. Sayfalardır beraberiz, tarzınız kalp sıkışması yapıyor. Anlamamak mümkün değil.Siz haklılar ikisi de size nasıl tahammül etmişler demişsiniz herşeyi işinize geldiği gibi algılamayın.Siz yazınca normal ben yazınca saygısız mı oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?