Evet tek taraflı bakıyorsunuz olaya birçok yönden bakamıyorsunuzAt mı gözlüğü benn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tek taraflı bakıyorsunuz olaya birçok yönden bakamıyorsunuzAt mı gözlüğü benn
Gördüklerinizi yazmıyor yaşıyorsunuz mesele oEvet bilimsel konuşmuyorum bazı eğitimler almış bir Türk kadını olarak içinde yaşadığım toplumda gördüklerimi yazıyorum.Ne oldu gerçekler hoşunuza gitmedi mi
Gercekler bence sizin hosunuza gitmedi. Once gorumceyi kotulediniz sonra burda size hak vermeyen kadinlari. Asil kocanizin yaptiklarini gormeyi istemiyorsunuz siz bilirsiniz sizin hayatinizEvet bilimsel konuşmuyorum bazı eğitimler almış bir Türk kadını olarak içinde yaşadığım toplumda gördüklerimi yazıyorum.Ne oldu gerçekler hoşunuza gitmedi mi
Bunu diyen siz olmayın ama ya... Onca büyük problem arasında görümce konusu açmış olmanızdan tutun sayfalarca çelişik ifadelere sahip olan sizsiniz. Fikrim size uymayabilir ama ben ilk mesajımda ne dediysem hala aynı noktadayım.Sizin için aynısı söylenebilir mi?Evet tek taraflı bakıyorsunuz olaya birçok yönden bakamıyorsunuz
Yani bunu görümcemin istersen erkeksin dışarıda gönlünü eğlendirirsin lafından mı çıkardınız sadece vay beGördüklerinizi yazmıyor yaşıyorsunuz mesele o
Siz yatakta da bassanız ben o kadar derdini çektim elin kadınlarına yedirmem diye boşanmazsınız. Siz bilirsiniz gerçi hayat sizin de, ne olduğunuz belli oluyor yani bu kadar kıvırmaya gerek yok.Yani bunu görümcemin istersen erkeksin dışarıda gönlünü eğlendirirsin lafından mı çıkardınız sadece vay be
Siz baştan beri dalgacı ve pesimistsiniz.Benim tarafımdan bakamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz.Erkeklere karşı çok tepkilisiniz hemen kötüleme davranışı var.Benim sizde gördüğüm bu.Ben birçok yönden bakabildiğim için değişik düşünceler yazıyorum.Şu da olabişir bu da olabilir diye.Bunları yazıyor olmam inandığım doğru bulduğum anlamına gelmez siz bunu atlıyorsunuz.Bunu diyen siz olmayın ama ya... Onca büyük problem arasında görümce konusu açmış olmanızdan tutun sayfalarca çelişik ifadelere sahip olan sizsiniz. Fikrim size uymayabilir ama ben ilk mesajımda ne dediysem hala aynı noktadayım.Sizin için aynısı söylenebilir mi?
Erkeklere karşı tepkili değilim. Kim yanlışsa ona benim tepkim. Görümceniz,eşiniz zaten kusurlu. Ben hemcinsim olduğunuz için baştan beri diğer birçok üye gibi gözünüzü açmaya çalıştım. Görüyorum ki 0 notasındasınız hala. Sizin hayatınız,sizin kararınız ama asıl konudan uzaklaşıp hala yorumlara,üyelere saldıran sizsiniz.Siz baştan beri dalgacı ve pesimistsiniz.Benim tarafımdan bakamıyorsunuz empati kuramıyorsunuz.Erkeklere karşı çok tepkilisiniz hemen kötüleme davranışı var.Benim sizde gördüğüm bu.Ben birçok yönden bakabildiğim için değişik düşünceler yazıyorum.Şu da olabişir bu da olabilir diye.Bunları yazıyor olmam inandığım doğru bulduğum anlamına gelmez siz bunu atlıyorsunuz.
Görümce bence haklı. Hale baksana ya. Negatifi bi almadın mı sırtına doğru şöyle sen de?Erkeklere karşı tepkili değilim. Kim yanlışsa ona benim tepkim. Görümceniz,eşiniz zaten kusurlu. Ben hemcinsim olduğunuz için baştan beri diğer birçok üye gibi gözünüzü açmaya çalıştım. Görüyorum ki 0 notasındasınız hala. Sizin hayatınız,sizin kararınız ama asıl konudan uzaklaşıp hala yorumlara,üyelere saldıran sizsiniz.
Öyle bir mide yok bende ya.Zaten boşansam nafakamı evimi alırım ki her türlü birkaç tane ev var.Eşim de istese her türlü boşayabilir beni mecbur değil bana.Kiçük çocuğumu daha emziriyorum ben ya bir cümleye bakıp çocuklarımın düzenini niye bozayım ben aptal mıyım? Eşim ayrılsak da çocuklarına çok güzel bakar.Çoxuklarımın anne baba aile ortamında büyümelerini istiyorum ben de eşim de böyle büyüdük.Çocuklarımı neden böyle büyüteyim kiSiz yatakta da bassanız ben o kadar derdini çektim elin kadınlarına yedirmem diye boşanmazsınız. Siz bilirsiniz gerçi hayat sizin de, ne olduğunuz belli oluyor yani bu kadar kıvırmaya gerek yok.
Ben durduk yere yazmıyorum bunları dalga geçer gibi yazana elbet saldırgan olurum uslup diye birşey var siz okuyun yazsıklarınızı sonra da benim yazdıklarımı kim saldırıyor görürsünüzErkeklere karşı tepkili değilim. Kim yanlışsa ona benim tepkim. Görümceniz,eşiniz zaten kusurlu. Ben hemcinsim olduğunuz için baştan beri diğer birçok üye gibi gözünüzü açmaya çalıştım. Görüyorum ki 0 notasındasınız hala. Sizin hayatınız,sizin kararınız ama asıl konudan uzaklaşıp hala yorumlara,üyelere saldıran sizsiniz.
Haklısın aslında Katip düşününce. Sırtıma değil tüm bedenimde resmenGörümce bence haklı. Hale baksana ya. Negatifi bi almadın mı sırtına doğru şöyle sen de?
Üslup dediğiniz şey benim en hassasım. Üslupsuzluk etmedim size hiç. Saygı duyuyorum,duymam lazım yine söylüyorum. Ama tepkimin çoğu size. Fikrimi saygı çerçevesinde belirtmeme müdahale edemezsiniz.Ben durduk yere yazmıyorum bunları dalga geçer gibi yazana elbet saldırgan olurum uslup diye birşey var siz okuyun yazsıklarınızı sonra da benim yazdıklarımı kim saldırıyor görürsünüz
O yüzden hop oturup hop kalkıyorsunuz kaç gündür. Görümce kocamı boşatacak diye aklınız çıkmış, kaç gündür görümce de görümce Telefon kurcalayıp duruyorsunuz, alışkanlık olmuş bi de. Panik atak olacaksınız.Öyle bir mide yok bende ya.Zaten boşansam nafakamı evimi alırım ki her türlü birkaç tane ev var.Eşim de istese her türlü boşayabilir beni mecbur değil bana.Kiçük çocuğumu daha emziriyorum ben ya bir cümleye bakıp çocuklarımın düzenini niye bozayım ben aptal mıyım? Eşim ayrılsak da çocuklarına çok güzel bakar.Çoxuklarımın anne baba aile ortamında büyümelerini istiyorum ben de eşim de böyle büyüdük.Çocuklarımı neden böyle büyüteyim ki
İkiyüzlülüğü doğru buluyorsanız benim de size söyleyecek sözüm yokHaklısın aslında Katip düşününce. Sırtıma değil tüm bedenimde resmen
Tamam.İkiyüzlülüğü doğru buluyorsanız benim de size söyleyecek sözüm yok
Bu mu saygı?Haklısın aslında Katip düşününce. Sırtıma değil tüm bedenimde resmen
Doğru bulunmayacak o kadar iki yüzlülük içinde görümce en masumu gerçekten. Ben anladım sizi. Eşiniz aldatsa gözünüzle görseniz bile devam edersiniz,buraya da konu açıp kesin görümcem girdi aklına dersiniz. Vallahi kusura bakmayın hata hatadır yanlış yanlıştır. Sizin istediğiniz kişiyi linç edip istediğiniz kişiyi hoş göremem. Siz de buna saygı duymak zorundasınız.İkiyüzlülüğü doğru buluyorsanız benim de size söyleyecek sözüm yok
Saygısız olan kısmı nerde tam olarak?Bu mu saygı?
Gözünüze perde inmiş,görümceyle bozmuşsunuz. İnşallah bir gün ayılırsınız ne diyelim,bize ne. Oturun madem bir sorununuz yok.Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz.Açıklama yapmaktan sıkıldım artık daha önce açıkladım bunu birkaç kere.Saygılar sizin düşünceniz