Eşiniz neler yazmış?Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Haa ondan gönlünü dışarda eğlendiriyorsun lafını kullanmış.Eşiniz sizi aldatiyor siz gorumce derdindesiniz.3 gundur susabiliyorsaniz, bu konuyu hiç konuşmasaniz da olur herhalde.
Hiçbirşey yazmamışEşiniz neler yazmış?
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.Eşiniz sizi aldatiyor siz gorumce derdindesiniz.3 gundur susabiliyorsaniz, bu konuyu hiç konuşmasaniz da olur herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?