• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eee boyle deyin zaten ben en basinda PDRci misiniz demistim. Psikoterapi konusunda bilginiz olmadigi belli cunku onceki sayfalarda 'birebir gorusmedigim icin tani koyamam' demissiniz ki psikologlar tani koymaz, bu psikiyatristlerin isidir.

Turkiye'deki terapistlere inancim yikilacakti yorumlarinizi okudukca, neyseki tahmin ettigim gibiymis durum.
Tanıyı da doğru koyamadı zaten. Benim yineleyen depresif bozukluğum var, yıllardır başkaca bir tanı konmadı. Olmayan şeyleri olmuş sanmıyorum yani, yılların hastasıyım bir tane doktor bile olsa görüp söylerdi, hepsi mi görmedi? :)

Tanıyı da doğru koyamadı zaten. Benim yineleyen depresif bozukluğum var, yıllardır başkaca bir tanı konmadı. Olmayan şeyleri olmuş sanmıyorum yani, yılların hastasıyım bir tane doktor bile olsa görüp söylerdi, hepsi mi görmedi? :)

Zaten buradaki birkac mesajdan tani koyulabildigi nerede gorulmus. Ben terapi+ilac destegi ile iyi bir hayat suren Borderline'liyim, ama psikiyatristim kisilik bozukluklari tanisi koymak zor ve uzun bir gozlem isteyen surec diye yaklasik 2 sene sonra 'Borderline ozelliklerin baskin' demisti ki hala kisilik bozuklugu demez tani olarak. Oyle kolay degil bu isler, tani koymak zaten psikolog olsa dahi psikologun isi degil 😬

Rahatsızlığı olanlara şifalar diliyorum ben de depresyon geçirdim doğumdan sonra.Ama bu süreçte sizin gibi başkalarıyla dalga geçip zehirlemedim kimseyi.Psikoloji diplomam var bu arada.Pdr ile aradaki farkı biliyorum.Daha çokk okullarda rehber olarak çalıştım dedim.Ağır vakalarla karşılaşmadım.Uzun zamandır da psikoloji alanında çaloşmıyorum.Kocam görümcem bitti benim okuduğum okul mu önemli şimdi?

Yıllarca sosyolog diploması ile pdrxi olarak çalıştım formasyonum da var rehberlik sertifikam da var bilmeden yazıyorsunuz.iki bölüm beraber okudum psikolog olarak daha az çalıştım daha çok öğretmenlik yaptım.İçiniz rahatladı mı?
Pdr açılımı nedir ? Rehberlik ogretmenligi nedir bir arastirin . Pdr mezunları öğretmen değildir Psikolojik danışmandır . 12 yıldır bu işi yapıyorum

Bizim de eşimiz her istediğimizi alıyor ne var bunda diye küçümseyince ben de bu şekilde belirttim.Babamın zenginliğinii de lafı parayı bırakamıyor ailesi duysa üzülürdü diye bir yorum yazıldı onun üstüne söyledim.Yani ben parayı eşimde görmedim.İş yemeklerine zorla götüren yok bir yorumcu neden iş yemeklerine gitmek istiyorsunuz deyince eşim teklif esiyor ben değil diye konuştum.Yani durduk yere konuşmadım.

Gecen yaz ben de eşime istedigi elektronik urunu aldim yurtdisindan gelirken, başkalarina aldirmadim ha kendi ellerimle aldim getirdim. İnsaalllah ortamlarda sizin kadar övüyordur beniiii...
Karim biii dedigimi ikilemezz diye. 😁

Eee boyle deyin zaten ben en basinda PDRci misiniz demistim. Psikoterapi konusunda bilginiz olmadigi belli cunku onceki sayfalarda 'birebir gorusmedigim icin tani koyamam' demissiniz ki psikologlar tani koymaz, bu psikiyatristlerin isidir.

Turkiye'deki terapistlere inancim yikilacakti yorumlarinizi okudukca, neyseki tahmin ettigim gibiymis durum.
Pdrciler danışmanlık yapabilir , sosyoloji mezunu konu sahibi . Bazı kurumlar ucuz olsun diye sosyoloji felsefe mezunlarına rehberlik yaptırıyorlar . Herhangi bir eğitimleri olamasina rağmen

Beni çok iyi anlamışsınız çok teşekkür ederim.Görümcem artık sadece eşimin kardeşi ve ona göre muamele görecek artık.İçimi açtığım, güldüğüm, kitap tartıştığım, en zor zamanımda aradığım ilk hemcinsim ben hepsini kaybettim.En yakın dostumu kaybettim.Eşimle evlenmeden biz dosttuk.İnsanlar bunu anlamak istemediler.Görümce diye tutturdun dediler.Sanki eşimin kadınlarla mesajlarını yakalamışım da hala inkar ediyormuşum durumuna soktular beni.Alllah herkesin kalbine iylik versin, gönlünü genişletsin.
Konunun başlığından öyle anlaşıldı bence. Siz yakın arkadaşınız olduğu için kırılmanıza rağmen, görümce olması üzerinden konuyu açınca o detay kaçırıldı bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back