Eşimle her iş yemeğine gittiğimiz insanlarla yakın değiliz.Yurt dışından eşiyle geliyor adam ben yemeğe çıkıyorum sen odada mı otur diyecek eşini de getirmek istiyor.Eşi gelince beni de çağırıyorlar olay bu nesini büyüttünüz anlamadım.Eşim yurt dışına gittiğinde diğer kadınla tanıştırmış adam.Eşim şaşırmış onu anlatmıştı bana.Bu size son mesajım neyi ispatlamaya çalılıyorsunuz anlamıyorum benim derdim bitti şimdi de bu mu başladı konumuz bu mu yani? Şaka gibisiniz resmen.Eşiniz adamla iş yapacak ve eşli olarak yemek yiyecek kadar yakınmış. Adamın karısından habersiz, 2.eşi olduğunu bilecek kadar yakınsanız insanlara ; adamın karısına ulaşabilecek kadar da yakın olduğunuzu düşünüyorum.
Adam nikahlı, gerçek eşiyle geldiği yemekte; sizlere metresini/ dostunu anlatmamıştır herhalde.
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
Onu özel olarak konuşturucam sinirim geçsin de bir ağzından laf alıcam.Oturduğumuz çevrede bizi tanırlar yapsa burada yapamaz birileri görür bana ulaşır çünkü.Mesajlarımı okuduğumu gördü geçen gece birşwy demedi.Ne zaman arasam görüntülü döner bana.Hiç belirti yok ilgi azalması yok geç gelmeler yok böyleyken bu konuşma nerden çıktı? Bunları soruyorum kendime düşünüyorum bir açık bulamıyorum
Siz adamın karısına, adamın ikinci eşi olduğunu söylediniz mi ?
Öğrendikten sonra kadını görmedim bir daha görsem mutlaka söylerdim hiçnir kadın aptal yerine konuşmayı hak etmiyor
Eşiniz adamla iş yapacak ve eşli olarak yemek yiyecek kadar yakınmış. Adamın karısından habersiz, 2.eşi olduğunu bilecek kadar yakınsanız insanlara ; adamın karısına ulaşabilecek kadar da yakın olduğunuzu düşünüyorum.
Adam nikahlı, gerçek eşiyle geldiği yemekte; sizlere metresini/ dostunu anlatmamıştır herhalde.
Eşimle her iş yemeğine gittiğimiz insanlarla yakın değiliz.Yurt dışından eşiyle geliyor adam ben yemeğe çıkıyorum sen odada mı otur diyecek eşini de getirmek istiyor.Eşi gelince beni de çağırıyorlar olay bu nesini büyüttünüz anlamadım.Eşim yurt dışına gittiğinde diğer kadınla tanıştırmış adam.Eşim şaşırmış onu anlatmıştı bana.Bu size son mesajım neyi ispatlamaya çalılıyorsunuz anlamıyorum benim derdim bitti şimdi de bu mu başladı konumuz bu mu yani? Şaka gibisiniz resmen.
insanlarin size tepki alma sebebi en bastan esinizi fazla fazla korumaya girmenizdi .gorumce hatali ama en son sizinde kabul ettiginiz gibi esiniz o mesajlara yol acacak davranislarda bulunmus .Bu arada bana en çok saldırgan davranan iki üye var burda.Kendilerini bilirler.Tavırları bana özel sanmıştım ama başka kişilere karşı da böyle davranıp engellenmişler.Başka işler yok sanırım bunların milletin sıkıntısıyla dalga geçip eğleniyorlar.Asıl sizin psikoloğa değil paikiyatriye gitmeniz lazım.Psikolog yetmez sizi iyileştirmeye.
Bir psikolog , sosyolog ve aynı zamanda yüksel lisanslı biri olarak , psikologa git cümlesini hakaretvari kullanmanız hiç hoş değil . Neden psikolog yardım sürecinde yetersiz gelsin nasıl bir tanı koydunuz burdanBu arada bana en çok saldırgan davranan iki üye var burda.Kendilerini bilirler.Tavırları bana özel sanmıştım ama başka kişilere karşı da böyle davranıp engellenmişler.Başka işler yok sanırım bunların milletin sıkıntısıyla dalga geçip eğleniyorlar.Asıl sizin psikoloğa değil paikiyatriye gitmeniz lazım.Psikolog yetmez sizi iyileştirmeye.
ruh sagligi profesyonelleri bile bu cumleyi hakaretvari kullaniyorsa vay bizim halimizeBir psikolog , sosyolog ve aynı zamanda yüksel lisanslı biri olarak , psikologa git cümlesini hakaretvari kullanmanız hiç hoş değil . Neden psikolog yardım sürecinde yetersiz gelsin nasıl bir tanı koydunuz burdan
Gerçekten çok üzücüruh sagligi profesyonelleri bile bu cumleyi hakaretvari kullaniyorsa vay bizim halimize
Psikologun ilaç verme yetkisi yok. Psikiyatri daha ağır hastalarla ilgilenir.Yoksa kendi meslektaşlarımı neden yetersiz bulayım.Bu kişilerin bana göre tabi bu arada uzman olarak konuşmuyorum çünkü birebir görüşme yapmadığım için tanı koyamam.Ama yazdıklarına bakarak olmayan şeyleri olmuş gibi gösterme rahatsızlığı olan paronaya hastalığı için ilaç gerekiyor.Bir psikolog , sosyolog ve aynı zamanda yüksel lisanslı biri olarak , psikologa git cümlesini hakaretvari kullanmanız hiç hoş değil . Neden psikolog yardım sürecinde yetersiz gelsin nasıl bir tanı koydunuz burdan
Eşim her istediğimi alır beni düşünür sağolsun dediğimde ne var bunda bizim eşlermiz de alır sevgi kriteri değil diyerek dalga geçerlerse ben de istediğim gibi konuşurum kusura bakmayın.Bu arada eşimi hatalı bulduğumu birkaç kere yazdım zaten daha kaç kere yazmam gerekiyor? Bu konu benim için kapandı zaten.insanlarin size tepki alma sebebi en bastan esinizi fazla fazla korumaya girmenizdi .gorumce hatali ama en son sizinde kabul ettiginiz gibi esiniz o mesajlara yol acacak davranislarda bulunmus .
bir digeri de benim istediklerim yurtdisinda falan gibi bir mesajdi .o mesaji kim yazarsa yazsin soka girer ayiplardim . sizi onceden bildigim icin benim icin daha buyuk sok etkisi yaratti . bu mesajin forum ortaminda yazilinca karsidan nasil duracagini kestirmek gerekirdi .
bence konunuzu kapatin artik .beklediginiz bir cevap yok gibi duruyor
parasi oldugu icin yurtdisindan bir sey almasi da sevgisini degil imkani oldugunu gosterir aslinda . neyse o cumlenin benim nazarimda aciklamasi yoktur hangi sebeple alirsa alsin bana kalirsa boyle bir sey yazilmamaliydi .bence de kapatin kavga icin acik durmasinin anlami yokEşim her istediğimi alır beni düşünür sağolsun dediğimde ne var bunda bizim eşlermiz de alır sevgi kriteri değil diyerek dalga geçerlerse ben de istediğim gibi konuşurum kusura bakmayın.Bu arada eşimi hatalı bulduğumu birkaç kere yazdım zaten daha kaç kere yazmam gerekiyor? Bu konu benim için kapandı zaten.
Ben de aynısını söyledim eşime.Mesajlarını okıduğumu gördün dedim umursamadın.Üzüleceğimi düşünmedin mi dedim.Bu kadar önemseyeceğimi düşünmemiş.Görümcemin dengesiz olduğunu ben söylüyordum ona o da söylüyordu.Takmayacağımı düşünmüş.Bir de sen öncesi ve sonrası konuşmalarımızı bilmiyorsun iki satıra göre yorum yapıyorsun dedi.Haklısınız okumamam gerekirdi hatalıyım o konuda.Ama artık teline elimi bile sürmem artık.Beni sevebilir bilmiyorum ama kıskançlığı için birkaç kere uyarn oldu beni çevremde de ben konduramadım.Eşim de farkında bu yüzden uzak tutmaya çalışıyorum dedi bana.Esiniz, mesajlarini okudugunuzu biliyor ya da bu ihtimalin oldugunu biliyor. O mesajlari bilerek silmemistir. Gorumcenizle aranizin bozulmasini istiyor bir sebeple, yani sizin cok samimi olmaniz isine gelmemis beyefendinin. Bu arada herkes yeri geldiginde veya sinirliyken birbirinin arkasindan konusabilir. Ben yapmam ama ben melek gibi insanim cogu kisinin normalde sevdikleri kisi hakkinda bazen cok kotu konustuklarina sahit oldum. Bu o kisinin sizi hic sevmedigi anlamina gelmez. Mesajlari okumamaliydiniz.
O anki ruhsal durumumla ve sinirle yazdım o anları.Normalde mütevazi olduğumu söylerler.İmkanı kendisi yaratıyor sadece para ile halledebilecek şeyler değil uğraşıyor yani ben onu anlatmak istemiştim aslında.Benim için uğraştığını, olmazları olur yaptığını.parasi oldugu icin yurtdisindan bir sey almasi da sevgisini degil imkani oldugunu gosterir aslinda . neyse o cumlenin benim nazarimda aciklamasi yoktur hangi sebeple alirsa alsin bana kalirsa boyle bir sey yazilmamaliydi .bence de kapatin kavga icin acik durmasinin anlami yok
İşte ben zaten eşimin hatasının farkındayım görümceden emin değildim.Eşimin hatalı olduğunu zaten biliyorum.Bunu söylediğim halde ısrarla kocan da kocan.Sanki kadının biryle mesajlarını yakalamışım gibi de kabul etmiyormuş gibi tepki aldım.26 sayfanın ilk sayfasından beri görümceniz değil de kocanızla ilgili yorumlar..bu kadar kişinin fikir birliği etmesi bile mucize.. bu size azıcık da bir şey anlatmıyor mu? ...yorulmadınız mı kocanızı savunmaktan?
Kadın yurtdışında bir kere görmüşüm daha da nasıl bulucam.Kaldı ki adamla da eşimin işi bitti.Eşim bunu yapacak kadar salak değildir yani bizim çevremizde yapacak kadar.İnanın burda tanınan saygın biri ben de o da.Burda yapmaya cesaret edemez.Eşiniz için "Oturduğumuz çevrede bizi tanırlar yapsa burada yapamaz birileri görür bana ulaşır çünkü." dediğiniz için; siz adamın 2.eşini bilirken nasıl davrandınız, kadına söylediniz mi diye sormuştum. Söylememişsiniz. Demek olayın bilinip, eşlere söylenmediği durumlar da olabiliyormus.
Konuştum buraya da yazdım önceki monuşmalardan bakabilirsinizNe yaptınız konuştunuz mu eşinizle?
Kadın yurtdışında bir kere görmüşüm daha da nasıl bulucam.Kaldı ki adamla da eşimin işi bitti.Eşim bunu yapacak kadar salak değildir yani bizim çevremizde yapacak kadar.İnanın burda tanınan saygın biri ben de o da.Burda yapmaya cesaret edemez.
Hep yıkıcısınız yapıcı yanınız yok .Hadi bana olumsuz yorumlar yapmanız gerekiyordu diyelim diğer konu belirtenler de hatalı hep.Bwni olumsuz eleştirenler oldu burda ama sizler gibi saygısız değillerdi.Bir düşünğn sadece iki kişi için söyledim bu kadar olumsuz yorum varken . O iki kişi de biliyor kendini ki hemen cevap yazdılarBi dahakine ben onaylanmak, teskin edilmek, her durumda haklı bulunmak için konu açtım, gerçekleri ah canım cicimle tatlandırmadan yüzüme yüzüme diyecek olanlar yazmasın diye ibare koyun konularınızın başına, biz görür gelmeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?