- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
Turkcenız ne kadar garipKızlar selam , çok dertli bir şey değil ama paylaşmak ve nasıl davranmam konusunda fikir almak istedim . Çünkü bazen politik davranamıyorum .
Görümcem ile ilgili aslında konu kendisi ile öyle yüzyüze kavgamız yoktur . Yüz yüze geldiğimiz de gayet sıcak samimi gibiyiz aslında bakarsanız öyle değil . Ben biraz kendimi geri çekiyorum bir şey olmadıkça aramam . Kendisi bilip eşimle benle alakalı olan her şeyi söylemez . Bilmiyormuş ayağına yatar. Misafir mi gelecek bize kendisi bilir bizim haberimiz olmazama söylemez de taki son dakika ya kadar ki farklı şehirlerdeyiz . Mesela Almanya dan eşimin yengesi gelecekti iki yetişkin çocuğu ile bize bizim şehire araçla. Görümcemin geleceği gün ve saatten haberi var ama bizim yok bende bebek beklediğimden (8aylık hamileyim) ev karışık. Bebek için dolap gelecek kıyafetlerle uğraşacağım . Gelmişler üstelik bize kahvaltıya geleceklermiş görümcem de atlamış otobüse sabah gelmiş son dakika eşime söylüyorlar bende kabul etmedim yalan yok eşimle tartıştık bana bozuldu biraz ona da söylendim . Görümcem de bana da son dakika söylediler falan dedi ki öyle değil. Neyse geldiler ben eve almadım dışarı da kahvaltı yaptık . 2 gün durup gitmişler eşim Aradığında öğrendi kuşadasına gidiyorlarmış vs . Dünde eşimin dayısının oğlu geldi bize görümcem görmüş sosyal medyadan haberi var( x abi paylaştım görümcen hemen beni aradı dedi oradan biliyorum bildiğini )başka bir konu için aradım işte x abim bizde aaa siz de mi diye yeni duymuş gibi sevindi . Sen biliyormuşsun zaten dedim paylaşmış hıı evet dedi kıvırarak .. genel olarak böyle biri bebeği eşim söyledi söyleme dedi kimseye biz söyleyeceğiz . Herkese hemen hemen söylemiş biz kime söylesek bilmiyormuş ayağına yattı . Ki eminim hepsi biliyordu. Allahtan eşimde gördü dün ama kardeşi işte bir şey demiyor . Şimdi ben bebeğimin ultrason görüntülerini görümceme atmak istemiyorum çok yakın olduğu kişilerle paylaşıyor herkesle değil ama yine de paylaşılsın istemiyorum. Genelde eşim heyecanından kardeşi ile paylaşıyor bir şey demiyorum. Görümceme karşı nasıl bir yol izlemeliyim acaba.. yani siz olsanız nasıl davranırdınız? Eşime bunu nasıl anlatacağım onu da bilmiyorum
![]()
Özne tümlece küs
Yüklem edatla kavgalı
Zamirin sıfatın g. tü başı ayrı oynuyor filan ılgınc.
Cok zorlandım okurken