Bütün konuyu okumadım ama herkes inatla kocanın aldattığına emin ve konu sahibiyle çok inatlaşılmış bence.
Ben sizi anladığımı düşünüyorum. Yakın olduğunuz, iyi geçindiğiniz bir insanın sizin için “çok çocuk olsa da çekilmez” demesi, eşinizin ne dediğinden bağımsız kabul edilemez. İnanılmaz bir ikiyüzlülük. “Ama o kardeşi” diyenlere katılmıyorum, madem kardeşini çok seviyor ve kardeşinin eşi katlanılmaz biri yakın olmasın görümce hanım.
Eşin aldatmasıyla ilgili de ben konu sahibinin ilk yazarken eksik yazmışım demesine inandım, niye yalan söylesin? Bazen burada iki dakikada kişilerin bütün hayatını çözmüş gibi emin yorum yapan insanlar oluyor, çok şaşırtıcı.
Onun dışında telefon karıştırmayı ben de ayıp buluyorum ama illa aldatma geçmişine ya da şüpheye işaret etmiyor. Bazı insanlar bunu ilişkilerde normal görüyor.
Neyse ikisiyle birden konuştuğunuz bence iyi olmuş. Görümceniz de belki biraz zaman geçtikten sonra daha da pişman olur ve biraz daha ifade eder kendisini. Benim bu aşamada tavsiyem konuyu kapattırmanız, yoksa 20 sayfa daha tartışırsınız.