3 yıldır bu forumda birşeyler paylaşıyorum düzenli görüştüğüm yorumcular var.Siz de hoşuma giden şeyler yazmıyorsunuz ama uslubunuz güzel dalga geçmiyorsunuz gülücük işaretleri yok.Size saygım sonsuz düşüncelere karşı saygım sonsuz ama kırıcı aşağılayıcı konuşmalara tavrımı koyarım.Çünkü yorumlariniz hepimize bunu dusundurttu sakin kafayla bı okuyun . Umarım siz haklisinizdir burda bizlere istediğinizi yazın o evde o eşle olan sizsiniz . Konu aciyorsaniz her yoruma hazır olmak zorundasıniz. Burda kimse terapist değil size istediğiniz ilgiyi verecek . O sadece yorumcu size hakaret etmiyor
Katip en gerçekçi, objektif yorumları yapan bir üye haksızlık ediyorsunuz ama bırakın saldırmayı artık.Katibin Ruhu Allah sizin eşinize ya da eiiniz olacak adama sabır versin olmayan şeylerden aabuk sabuk çıkarımlar yapıp gerçek gibi davranıyorsanız vay haline.Kendime güvenim tam ayrılırsam da istesem bulurum en iyisini siz merak etmeyin.Kendi derdinize yanın size tahammül edebilecek bir erkek düşünemiyorum yazık
Biraz da bunun önünü siz actini eşim bana bakkalda olmayan şeyler alır dediniz . Yurt dışından vs vs komik oldu . Esinizin iş adamı olduğunu belirttiniz ama tek başına çalışıyor . İş yemeklerine zorla götürülmeler. Ordaki kadınların kocanız size çok aşık cümleleri vs vs babam çok zengindi hani gerek yoktu bunlara . Bunları okuyunca da olay ciddiyetini kaybetti3 yıldır bu forumda birşeyler paylaşıyorum düzenli görüştüğüm yorumcular var.Siz de hoşuma giden şeyler yazmıyorsunuz ama uslubunuz güzel dalga geçmiyorsunuz gülücük işaretleri yok.Size saygım sonsuz düşüncelere karşı saygım sonsuz ama kırıcı aşağılayıcı konuşmalara tavrımı koyarım.
Bizim de eşimiz her istediğimizi alıyor ne var bunda diye küçümseyince ben de bu şekilde belirttim.Babamın zenginliğinii de lafı parayı bırakamıyor ailesi duysa üzülürdü diye bir yorum yazıldı onun üstüne söyledim.Yani ben parayı eşimde görmedim.İş yemeklerine zorla götüren yok bir yorumcu neden iş yemeklerine gitmek istiyorsunuz deyince eşim teklif esiyor ben değil diye konuştum.Yani durduk yere konuşmadım.Biraz da bunun önünü siz actini eşim bana bakkalda olmayan şeyler alır dediniz . Yurt dışından vs vs komik oldu . Esinizin iş adamı olduğunu belirttiniz ama tek başına çalışıyor . İş yemeklerine zorla götürülmeler. Ordaki kadınların kocanız size çok aşık cümleleri vs vs babam çok zengindi hani gerek yoktu bunlara . Bunları okuyunca da olay ciddiyetini kaybetti
Saldırmıyorum düşüncemi yazıyorum siz yazınca düşünceniz fikriniz oluyor da ben yazınca mı saldırı oluyor? Asıl siz saaldırmayı bırakın.Katip en gerçekçi, objektif yorumları yapan bir üye haksızlık ediyorsunuz ama bırakın saldırmayı artık.
Koca gerçekten çok tatlı bişeymiş ben bunu en iyi bu sitede anladım.26 sayfanın ilk sayfasından beri görümceniz değil de kocanızla ilgili yorumlar..bu kadar kişinin fikir birliği etmesi bile mucize.. bu size azıcık da bir şey anlatmıyor mu? ...yorulmadınız mı kocanızı savunmaktan?
Küçümseme değildi o . İstediğinizi almak zaten sizin hakkınız maddi doğrultu da. Eşiniz neden size alsın ki . Kocanizin maddiyatini bizi fakirlikle itham ederek savundunuz . İnsanlar da demek ki para tatlı dedi .Bizim de eşimiz her istediğimizi alıyor ne var bunda diye küçümseyince ben de bu şekilde belirttim.Babamın zenginliğinii de lafı parayı bırakamıyor ailesi duysa üzülürdü diye bir yorum yazıldı onun üstüne söyledim.Yani ben parayı eşimde görmedim.İş yemeklerine zorla götüren yok bir yorumcu neden iş yemeklerine gitmek istiyorsunuz deyince eşim teklif esiyor ben değil diye konuştum.Yani durduk yere konuşmadım.
Valla olsa en iyi kocaci ben olacağım:)Koca gerçekten çok tatlı bişeymiş ben bunu en iyi bu sitede anladım.
sizin kardeşiniz "GİBİ" ama kocanızın gerçekten kardeşi. yarın ne olursa olsun tarafı belli doğuştan. neye alınıyosunuz anlamadım?? tabii ki kardeşiyle daha yakın olacak.Benim kardeşim gibiydi yakındık herşeyimizi paylaşırdık.Dostumdu benim ya.Kendimi resmen ihanete uğramış hissediyorum.Sevdiğim iki insan arkamdan vermiş veriştirmiş.İhanet sadece gidip başka biriyle yatmakla olmaz ki.
Ne diyelim Allah şifa versin Rabbim kalbine iyiligi,insanliği verir insallahEvet nasıl bu kadar kötü olunabilir ben de şaşırdım yazdıklarına.Boşanmadan dolayı bunalımdaymış intihar edicem diyormuş abisine benimki de her evlilikte sorunlar oluyor çocuklar varsa onların iyiliğini düşüneceksin kemdini düşünmeyeceksin demiş.
Kardeşine yakın olması için beni kötülemesi gerekmiyordu ben abisine karşı onu hep korudum.Kızımın telini eskiden eşim kullanıyordu.Eski adlar çıkıyor eşimin teliydi çünkü.İki telefon da aynı marka.Gece eşim yatmadan şarja tak demişti.sizin kardeşiniz "GİBİ" ama kocanızın gerçekten kardeşi. yarın ne olursa olsun tarafı belli doğuştan. neye alınıyosunuz anlamadım?? tabii ki kardeşiyle daha yakın olacak.
ayrıca telefonları karıştırıp aldığınıza ve baktıgınıza inanmadım, kızınız "halasını" nasıl kaydetmiş kocanız kardeşini nasıl? basbayagı kocanızın telefonu oldugunu bilip merak edip karıstırmıssınız. kimseyi kandırmaya gerek yok bence..
Ben zaten erkeklere çok da güvenmem her erkek aldatabilir . Benim kocam yapmaz diye birşey yok.Ben yanımda karısının gözünün içine bakan el ele oturan erkeğin, karısından habersiz ikinci eşi olduğunu da bilirim.
Onu özel olarak konuşturucam sinirim geçsin de bir ağzından laf alıcam.Oturduğumuz çevrede bizi tanırlar yapsa burada yapamaz birileri görür bana ulaşır çünkü.Mesajlarımı okuduğumu gördü geçen gece birşwy demedi.Ne zaman arasam görüntülü döner bana.Hiç belirti yok ilgi azalması yok geç gelmeler yok böyleyken bu konuşma nerden çıktı? Bunları soruyorum kendime düşünüyorum bir açık bulamıyorum
Konuyu takip ediyorum.
Kendi hayatınız, dilediğiniz gibi yaşarsınız, hiç kimseye laf düşmez de bu mantıkta olmanıza çok şaşırdım.
Okudum hani çok iyi eğitimler almışsınız şu yorum okumamış,iyi bir iş bulamamış/bulamayacak bir kadının bile düşüncesi olamaz derdim.
Yine şaşırttı beni Sevgili Kadınlar Kulübü.
Ne yaptınız konuştunuz mu eşinizle?Görümcemle normalde iyiydi aramız ya da ben öyle zannediyordum.Her derdime koşar, yardımcı olur.Öyle ki görenler kardeş gibisiniz derlerdi.Ağır bir boşanma süreci geçirdi.Dengesiz davranmaya başladı.Geçen gün kızımın teli diye eşimin telini almışım.Mesajları okuyayım dedim kızımın baktım halasıyla mesajlar.Sonra anladım eşimin telefonu.Eşimle bazen tartışırız ama çabuk hallederiz.Görümcem yazmış eşime ben senin gibi çocuklarım için evliliğimi yürütmüyorum.Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam.Başkası olsa çoktan kapıya koyardı onu da. 6 çocuğunuz bile olsa çekilmez diye yazmış.Ben eşime mi kızayım görümceme mi 3 gündür sakinleşmeye çalışıyorum.Yüzüme gülüp arkamdan iş çeviren görümcem mi daha suçlu,yoksa gönlünü eğlendiriyorsun dediği eşim mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Öğrendikten sonra kadını görmedim bir daha görsem mutlaka söylerdim hiçnir kadın aptal yerine konuşmayı hak etmiyorSiz adamın karısına, adamın ikinci eşi olduğunu söylediniz mi ?
Öğrendikten sonra kadını görmedim bir daha görsem mutlaka söylerdim hiçnir kadın aptal yerine konuşmayı hak etmiyor
Beni çok iyi anlamışsınız çok teşekkür ederim.Görümcem artık sadece eşimin kardeşi ve ona göre muamele görecek artık.İçimi açtığım, güldüğüm, kitap tartıştığım, en zor zamanımda aradığım ilk hemcinsim ben hepsini kaybettim.En yakın dostumu kaybettim.Eşimle evlenmeden biz dosttuk.İnsanlar bunu anlamak istemediler.Görümce diye tutturdun dediler.Sanki eşimin kadınlarla mesajlarını yakalamışım da hala inkar ediyormuşum durumuna soktular beni.Alllah herkesin kalbine iylik versin, gönlünü genişletsin.Bütün konuyu okumadım ama herkes inatla kocanın aldattığına emin ve konu sahibiyle çok inatlaşılmış bence.
Ben sizi anladığımı düşünüyorum. Yakın olduğunuz, iyi geçindiğiniz bir insanın sizin için “çok çocuk olsa da çekilmez” demesi, eşinizin ne dediğinden bağımsız kabul edilemez. İnanılmaz bir ikiyüzlülük. “Ama o kardeşi” diyenlere katılmıyorum, madem kardeşini çok seviyor ve kardeşinin eşi katlanılmaz biri yakın olmasın görümce hanım.
Eşin aldatmasıyla ilgili de ben konu sahibinin ilk yazarken eksik yazmışım demesine inandım, niye yalan söylesin? Bazen burada iki dakikada kişilerin bütün hayatını çözmüş gibi emin yorum yapan insanlar oluyor, çok şaşırtıcı.
Onun dışında telefon karıştırmayı ben de ayıp buluyorum ama illa aldatma geçmişine ya da şüpheye işaret etmiyor. Bazı insanlar bunu ilişkilerde normal görüyor.
Neyse ikisiyle birden konuştuğunuz bence iyi olmuş. Görümceniz de belki biraz zaman geçtikten sonra daha da pişman olur ve biraz daha ifade eder kendisini. Benim bu aşamada tavsiyem konuyu kapattırmanız, yoksa 20 sayfa daha tartışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?