- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Konunuzu okudum cok sasirdim olanlara cok üzüldümben bi başıma kaldım o akşam
eşim annesini falan engellemeye bile çalışmadı
tanımadığı bi insan bile olsa insan engellmeye çalışır ama insan işte..
çok teşekkür ederim öyle olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımdan sonra biraz modum düşmüştü şuan daha iiyiymMerhaba,
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, “oğluşumun evi hepsi benim” diyebileceklerini yazmıştım.
Eşinizin ailesi tabiri caizse biraz saf, o darp raporunun ne anlama geldiğini, başlarının nasıl belada olduğunun farkında değil. Devlete, mahkemeye zorbalık sökmez, polisi dövmeye çalışın bakalım ne oluyor?
Bir de kendinizi üzmeyin, evi sağlama aldınız, avukata gidiyorsunuz, kendinizi koruyorsunuz. Ben sizi çok güçlügörüyorum, siz öyle hissetmeseniz bile.
Nacizane son birkaç tavsiyem olacak:
1) Sizin ve ailenizin huzuru için eşinizi ve ailesini telefonunuzdan/sosyal medyadan engelleyin. Niye küfür dinleyesiniz, iletişime geçmek isterlerse avukatla görüşsünler, onların işi bu.
2) Agresif, güven veren bir avukat bulun, ondan habersiz eşinizle buluşmaya falan sakın gitmeyin. Bu insanları silin ve güzelce keyif yapın.
3) Mahkemeyi kısaltmak için garip gelecek ama tazminatları vb fazla fazla isteyin. Gözleri korkacak ve anlaşmak isteyeceklerdir, elinizde pazarlık payı bulunsun. Öbür türlü iş daha çok uzar.
4) Avukatınız eşinizin ailesine karşı yaralamaktan kamu davası açabileceğini bildirsin. Ne kadar panik, o kadar hızlı anlaşma
5) Evde aldığınız eşyaların faturalarını şirketler online sistemlerinde tutuyor, bunların da çıktısını teslim edin.
6) Telefonla hiç iletişime geçmeyin, konuşmaları delil sunmak zordur, ararsa direkt kapatın. Mail ve mesaj her zaman delildir.
kızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok
Ozurluk birşey yok senin için soyluyom.. Şikayetçi olduğun zaman alsaydın keşke.. ama gitmeden önce burda söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uzaklaştırma al eve sen yerleş gelip kalamasınlar diye darp esnasında aklıma gelmedi galiba.. evde kalamayacaksan bile haklarını al mahkeme yoluyla. Evini onlara birakmaçok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolur
şikayetçi oldum ben
onlarda benden oldu
benim darp raporumda var
ama uzaklaştırma almadım yani aklıma bile gelmedi açıkçası
böyle devam et asla pes etmek yok hep dik dur
biz burdayiz, gel yaz, icini dök
Ozurluk birşey yok senin için soyluyom.. Şikayetçi olduğun zaman alsaydın keşke.. ama gitmeden önce burda söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uzaklaştırma al eve sen yerleş gelip kalamasınlar diye darp esnasında aklıma gelmedi galiba.. evde kalamayacaksan bile haklarını al mahkeme yoluyla. Evini onlara birakma
arama engelli mesaj yazarsa delil olur ama konuşmayı ispatlayamamHemen engeli kaldir canım engelleme bırak içini sana doksunler bırak tehditler etsinler bu lar hep mahkeme de deil olacak
Görümceyle kv şikayet ettin mi
hiç aklıma gelmedi olayın sıcaklığıyla olsa gerek evet söylemişlerdi burda ama düşünemedim bile ağlamaktan kafamı topralayamadım
silkelendim bırakmıcam
elimde avucumda hiçbişeyim borç öde ev kur derken ne altın ne maaş kalmadı
onlara bırakmıcam
Altınlarını her türlü alacaksın zaten (ona buna ödendi deme, avukata altınlarım bunlar istiyorum diyeceksin, mahkeme sana verecek)
hiç aklıma gelmedi olayın sıcaklığıyla olsa gerek evet söylemişlerdi burda ama düşünemedim bile ağlamaktan kafamı topralayamadım
silkelendim bırakmıcam
elimde avucumda hiçbişeyim borç öde ev kur derken ne altın ne maaş kalmadı
onlara bırakmıcam
Gerekirse mahkeme doküman çıkarır zaten atarlarsa açma bırak yazıp yazıp dursunlararama engelli mesaj yazarsa delil olur ama konuşmayı ispatlayamam
He he cennet mahallesi pembe.. kupekler ve feratlar giremez..Girsinler onlar birbirlerine. Çekirdeğim falan hazır. Çöp kasesi yok. Kabuklarını yere yere tükürücem. Temizlesin kv ve yılan görümce
hahahahahaha aynen. işte o Pembe'nin çekirdek çitleyişinin birebir aynısını yapacağımHe he cennet mahallesi pembe.. kupekler ve feratlar giremez..
İnşallah öyle olur
çünkü malum cenazeden sonra bile ilk acı geçince insanlar bir süre sonra mal mülk miras olayına giriyor
Işte bunlara pembe gibi cazgır lazım ki geri adım atsınlar.. bulmuşlar sesi cikmayanihahahahahaha aynen. işte o Pembe'nin çekirdek çitleyişinin birebir aynısını yapacağımeve evet genel kural : küpekler ve yılanlar giremez