görümce belası

bir saattir konunu okuyorum Asel ağzım açık kaldı. Tez zamanda kurtul inşallah hakkınla.

KKnın hanımları müthiş destek olmuş gerçekten, umarım şu uzaklaştırma kararını bir an önce çıkarıp görümceye de dava açarsın canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum herkes gibi. Allah yardımcın olsun.

bir saattir konunu okuyorum Asel ağzım açık kaldı. Tez zamanda kurtul inşallah hakkınla.

KKnın hanımları müthiş destek olmuş gerçekten, umarım şu uzaklaştırma kararını bir an önce çıkarıp görümceye de dava açarsın canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum herkes gibi. Allah yardımcın olsun.
inşallah canım çok sağol
çok destek oldular sağolsunlar
amin çok sağol

cenazeden sonra mi? benim kv esime demisti ki (allah uzun ömür versin esime) senin olan herseyi alacam tabi ona mi birakacam oglumun malini. dikkat cekim, esim sapa saglam cok sükür, evlenirkenden mal olarak giydigi kiyafetler vardi, ne yaptiysak birlikte yaptik
hepsi aynı kafa galiba bunların

Kocanız gibi insanların var olduğunu inanamıyorum, inanmak istemiyorum.
Alçaklık nasıl tanımlasam hainlik gibi birşey bu.
2 buçuk yıl aynı yatağa girdiğin insan yılan olabiliyormuş demek.

Allah sizi daima mutlu etsin bundan sonra.
Yazdıklarınızdan, tarzınızdan ne kalitede olduğunuz anlaşılıyor.
Umuyorum çabuk kurtulursunuz bu çamurdan.
İğrenç yaratıklar!
:KK200: çok sağolun
insan inanmak istemiyor ama varmış böyle insanlarda bende bunlara denk gelmişim

amiin hepimizi mutlu etsin Allah inşallah
zarar görmeden kurtulmak istiyorum hepsinden :KK43:

Altınlarını her türlü alacaksın zaten (ona buna ödendi deme, avukata altınlarım bunlar istiyorum diyeceksin, mahkeme sana verecek)
Uzaklaştırma kararını acilen çıkarttır, raporun sayesinde.

İkamet adresin eşinle yaşadığınız ev (sakın ailenin evini verme)
Karar o evden uzaklaştırma olarak çıkacak. Evine, işine, gittiğin mekanlara, yazılı sözlü iletişim dahil uzaklaştırma çıkarırlar.

Yani sonuç; o evden paşa paşa gidecekler uzaklaştırma ile.
o günde benim en mutlu günüm olucak inşallah

Konunuzu okudum cok sasirdim olanlara cok üzüldüm :KK43: Rabbim yardimciniz olsun tanimiyorum sizi ama samimiyetiniz icime isledi duami aldiniz Allah kabul etsin inşallah bi an önce kurtulursunuz. Arsız insanla ugrasmak zordur evet ama Allah onlari iyi etmez sizi yalniz bulmuslar. Esinize dicek bisey bulamiyorum erkeklik lafla olmuyo mazlumu ezdirince susunca erkek olunmuyo.
Bi an önce toparlanirsiniz inşallah 🤲
çok sağolun Allah razı olsun sizden
arsız insanla uğraşmak evet çok zormuş
nerdeyse pes edicektim ama silkelendim
inşallah çok çok teşekkür ederim :KK200:

Başından beri takip ediyorum konuyu ama yazmamıştım olayın bu raddeye gelmesine çok şaşırdım özelliklede eşinizin karaktersizliğine. Şimdi harekete geçme zamanı sizde ahlanıp ağlamanın hiçbir faydası yok. Dün unutmuş olabilirsiniz ama hemen uzaklaştırma aldırın çıkartın evden hepsini darp raporunuz var elinizde. Orda kalmasanız dahi eşyalarınızın keyfini sürmesinler ve özel eşyalarınızı da rahat rahat toplayın. Allah yardımcınız olsun yaşadıklarınız çok zor ama en azından o adamla boşandıktan sonra hiçbir bağınız kalmayacak.
elimden ne geliyosa yapıcam
en azından hakkımı alıcam çok sağolun Allah razı olsun :KK200:

hepsi aynı kafa galiba bunların

ayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.

ayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.
Hey maşallah teyzedeki kendine güvene bak sen :kahve:

kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
hemen yerleşmişler evime :KK43:
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı
bağırdım onada hepsine
eşimede isyan ettim sadece ben yerdeyken gözlerine baktm sadece boş boş bakıyodu
hiçbişey yapmadı bi kadın kaldırdı beni
ne hallere düştüm
Senin ex eşin dicem artık adam değilmiş bu net!!
Hiç bir hakkını öyle insanlarda bırakma keyif sürmelerine izin verme.. sen al boz borç öde onlar keyif sürsün yok öyle bi dünya..
Kendine gelmene sevindim şimdi onlar düşünsün.. unutmaki insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezler Allah o kv görümceye eşine hak ettiklerini yaşatsın inşallah..
elleri kırılsın inşallahhh🤬🤬🤬

X