görümce belası

amin inşallah geçicek kendim zaten bittim
bide ailem benim yüzümden etkilendi bu beni dahada çok yaraladı açıkcası
Ah canm tabiki ailenn de canı yanar. Boşver bundan sonrasınu hukuk yoluyla izle ve muhatap olma onlarla. Daha da yıpranrsn. İş mahkemeye taşının a eşinn ancak o zamam aklı başına gelecek. Emin ol devam etseydi ömür boyu bundan daha fazlasını göreceksin bu bir gerçek. Erkekler neyse o ömür boyu böyle devam edecekti. Yarın öbür gün çocukla yeni bir hayat daha zor olacaktı. Ve g et çen zamanın na emeğine daha çok yanacaktn.

Çok şükür ya, sinirden saçlarımı tek tek yolacaktım artık. Ay oley, bi özünüze dönün ha şöyle ya.

Canlarına okuyun onların. ahır değil burası, hukuk devleti. Medeniyet nasıl olurmuş bi öğretin o yobazlara.

Adam şuan annesinin gazinda elinden evi parası gittiğinde mahkemelerde herşeyi kaybettiğinde annesine düşman olacak hem yuvasından olduğu için hemde parasından herşeye siz sebeb oldunuz diye
Girsinler onlar birbirlerine. Çekirdeğim falan hazır. Çöp kasesi yok. Kabuklarını yere yere tükürücem. Temizlesin kv ve yılan görümce

çok çok haklsınız ama kendime geldim

İnşallah öyle olur
çünkü malum cenazeden sonra bile ilk acı geçince insanlar bir süre sonra mal mülk miras olayına giriyor

olmayan o kafasına dank eder şu yaptıkları belki
ama zaman zaman zaman herşeyin ilacı

Eşin ve ailesi cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama sen biraz dik ve güçlü durursan neye uğradıklarını şaşıracaklar.

Onlar senin elinde ki kozun farkında değiller şuan sen yeter ki kullanmayı bil.

Cannım anamımnyaşadıkları geldi gözümün önüne kayınlara bakması dersin.biri gidip biri geliyordu diyor.üstğne görümceler mi dersin.evde 7 çocuk bir gelin.
anacazım evde gelin de var sığmıyoruz ne var diğer abinlerde kalsın kardeşin demiş sen misin diyen çekmiş kemerini dövmüş.ahh yavrum diyor öyle birakıp gitmekte olmazdı gitsen sanki benim gardaşlarım kucak mı acacaklardı

ben bi başıma kaldım o akşam
eşim annesini falan engellemeye bile çalışmadı
tanımadığı bi insan bile olsa insan engellmeye çalışır ama insan işte..

Işler bayaaa değişti

Bariz bunlarla kalacakmış

Eşi yok yok öyle bi şey deyip konuyu kapatıp en sonunda açık açık kalacak dedi

Kendi annesi ile kurtulduk diye görüntülü konusurken konu sahibi duydu
Inşallah öyle olmaz ozeli kalmaz o zaman rahat edemez. Çok zor. Burada eşi yanında olmalı.

çileyi çeksende yaranamazsın bunlara giden ömürden gidiyo işte..
eskiden daha zormuş herşey

öyle yapıcam yanlarına bırakmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…