yani anca hzuur bozuluyolar başka bişey değil vır vır çeneayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.
beklenir valla bunlardan parazit gibilerUzaklaştırma alırken kayınpederini de sok araya onlar gelemiyor diye adami yollarlar filan ve kavgayı goren herkesi sahit yazdır kimse yavrusunu cahil kopekler tartaklasin diye yetiştirmiyor
yanlarına kalmasın yaptıkları kırılsın inşallahSenin ex eşin dicem artık adam değilmiş bu net!!
Hiç bir hakkını öyle insanlarda bırakma keyif sürmelerine izin verme.. sen al boz borç öde onlar keyif sürsün yok öyle bi dünya..
Kendine gelmene sevindim şimdi onlar düşünsün.. unutmaki insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezler Allah o kv görümceye eşine hak ettiklerini yaşatsın inşallah..
elleri kırılsın inşallahhh
şuan ev onlara kaldı sanıyolar ya belki zarar vermezler ama haberleri olursa kesin yaparlar haklısınAsel bunlar senin evindeki eşyalara zarar verebilirler kendini bunlara hazırla ki öyle bir durum olursa şok yaşama hemen fotoğraf filan çek seni hırpalayan eşyaya neler yapmaz
Anneciği oğluşuna en güzel kızı mı alacakyanlarına kalmasın yaptıkları kırılsın inşallah
bana babam bi fiske vurmadı bu yaşa geldim
ne hallere düştüm bunlar yüzünden
ama bunların bi amacı var belli
alsın alsında görsün gününü inşalalh yeni aldığının dayağını yemeden Allah canını almaz o kadının aminAnneciği oğluşuna en güzel kızı mı alacak
alsın da görsün bu tür olaylarda alınan en güzel kız genelde kimseyi eve sığdırmayıp
burunlarından getirecek ve hakkı yenen kişiyi mumla aratacak potansiyelde oluyor
Söyledim o anki ruh halinle kanabilirsin adamın laflarına diye uyarmak istedimayyyy hayatta olmaz barışmaaammmm
haklısın insanlık hali tabi amaSöyledim o anki ruh halinle kanabilirsin adamın laflarına diye uyarmak istedim
Sevindim pislikler o kadar emeğin üstüne yatacaklar.. oğlu tek başına olsa alamayacağı evi sahipleniyorlar hemenşikayetçi oldum hepsinden ama uzaklaştırma çıkarttırmadım
onuda halledicem ama
Aaa. Esin ne dedi ne tepki verdi peki? Kv nin bu tavrının devamı nasil oldu? Hadsizler yaayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.
amacları bumuydu acama,aklıma bu bile geliyo artıkSevindim pislikler o kadar emeğin üstüne yatacaklar.. oğlu tek başına olsa alamayacağı evi sahipleniyorlar hemen
hizmetçi arıyo kendine hanımefendiGörümce kör kepçe demişler. Çok saçma. Aynı evde kalmak ne demek? Herkesin hayatı var yaa. İnsaf!
Olabilir sen daha iyi tanırsın onlarıamacları bumuydu acama,aklıma bu bile geliyo artık
ben bunların bu yüzünü bilseydim ah kafam ahhOlabilir sen daha iyi tanırsın onları
ben bunların bu yüzünü bilseydim ah kafam ahh
yakınından bile geçmezdim
Caniimmmmm çok üzüldüm beni evden kovdular dersin avukat tut hemenkızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
evime gittiğimde ben tektim ama kv görümcede ordaydıbi güncelleme var mı? ne yaptınız 100 sayfa okuyamadım kusura bakmayın :))
yasal yollarla halledicem aynen çok sağol canımmCaniimmmmm çok üzüldüm beni evden kovdular dersin avukat tut hemen