- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
ben orda oturmakta istemiyorum artık
valla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı
tatlım tüm yazılanları okudum. allah geç de olsa kurtarmış seni öyle düşün.kızlar geldim çok sağolun okudum mesajlarınızı beni merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun
çok kötü şeyler oldu biz birbirimize girdik ben tektim ama kv görümcede ordaydı gittiğimde
beni iterek evden çıkarmaya çalıştı kv eşim hiçbişey söylemedi
elini çek üzerimden diye bağırdım ,görümcede sen kimsin anneme bağırıyosun diye üzerime yürüdü
kim çağırdı bilmiyorum polis geldi
şikayetçi oldum ben ,onlarda oldu
darp raporu aldım ben
rezillik başka hiçbişey değil
ben bunlarla uğraşamıycam kızlar
davayıda dün açtık babamla
Konu sahibi karşı tarafa istenmediğine dair mesaj atarak hatalı durumuna düşmüştü onu hatırlıyorum bir tek.
Karşı taraf sonra da inada bindirdi.
Eşi de kız kardeşi koruma içgüdüsüne düştü
Gerisini okuyamadım.
Emrivaki hoş olmamış tabi ama hataları karşılıklı yaptılar gibi.
valla ya o zaman anlardıdüsünsene is bulucam diye senin yuvani yikiyorlar ana kiz oglu, sonra o ugruna yuvani yiktiklari kizlari asla o isi bulamiyor. hayali beni bile rahatlatti
Aman neden bir şey yapasınız zaten.bende kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama gücüm yetmedi açıkcası
çok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolurKonu sahibi isine gelene yaziyon galiba 3 mesaj yazdık hiçbirine cevap yok. Şikayetçi olmadın mı diyoruz niye uzaklaştırma almadin.. Yoksa belki barışırız düşüncesi mı var hâlâ.. kendi emeğini düşünmeyene biz ne desek boş..
Hala alabilirsin asel neden böyle söndün sen yahu uzaklaştırma da alabilirsin evden de çıkarabilirsinçok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolur
şikayetçi oldum ben
onlarda benden oldu
benim darp raporumda var
ama uzaklaştırma almadım yani aklıma bile gelmedi açıkçası
Noluyor ya hu evi onlar vermiyor zaten, haklarınızı alacaksınız hukuk yoluyla, onların rızasını beklemeyeceksiniz.vermezler onlar ev falan
Ha şöyle ya görsünler bakalım nasıl oluyormuşkızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok
vermezler onlar ev falan
çok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolur
şikayetçi oldum ben
onlarda benden oldu
benim darp raporumda var
ama uzaklaştırma almadım yani aklıma bile gelmedi açıkçası
ha iste böyle, ama bir tek o kardesi olacak yilana da dava ac ki o isi bahane ederek yiktigi yuvanin vebalini isinden olarak ödesinkızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok
altınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin
anlamadığım bukadar pasif biriydiniz baştan neden görümceyi kabul etmediniz, gelseydi evinize yerleşseydi
birlikte yaşar giderdiniz
baştaki dik duruşunuz hoşuma gitmişti,aferin boyun eğmiyor diye düşünmüştüm
ama şuanki geldiğiniz nokta çok farklı
boşu boşuna hem evinizden oldunuz hem evliliğiniz bitmiş olmuyormu şu durumda
madem susup birşey yapmayacaktınız, keşke baştan sesiniz bukadar çıkmasaydı
Çok üzüldüm gerçekten. hakkınızda en hayırlısı olur umarm. Ama mesele görünce n kalması değil üslup. Hayat boyu böyle le olacaktı emin olun. Kar kterleri böyleymiş. Kv görümceyi boşver in de öyle bir durumda eşiniz nasıl sizi savunamaz? Demek ki haketmiyır sizi. Onlar orda 3 kişi siz yalnız böyle muamele olmamalı.O anda ayrılık kararı alınıyorsa bile böyle davranılmaz.ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle