görümce belası

79.sayfaya kadar okudum baska gelisme var mi bilmiyorum isim bitince diger sayfalari da okuycam. Ama asel sakın pes edeyim deme ben öyle kinlendim ki bak yanlarina kalirsa bunlar burda ben sinirden mahvolurum. Babanın intikamini da mi almayacaksın benim babami aglatanin varya akan gözyaşları kadar hayatı zehir ederim onlara sakın pes etme.
Seni tek buldular tabi güçlü cikarlar. Hele bi polisi hukugu al yanina bak o zaman noluyo.

ben orda oturmakta istemiyorum artık

Oturma istemiyosan. Ama onlari da oturtma. Git uzaklaştırma al sonra polislerle ve kendi ailenle git eve. Hadi cirkeflik yapsinlar polislerin yaninda da.

valla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı

Öyle de bi verecekler ki. Asel sen pes edersen burda biz sinirden harap oluruz bil bunu.

tatlım tüm yazılanları okudum. allah geç de olsa kurtarmış seni öyle düşün.
şimdi yapılan yorumlar yapılan destekler için çok şanlı olduğunu bil. eminim ki herkes bu döneminde elinden geleni yapacaktır. ama burda kendini kurtaracak en önemli kişi sensin. evet öncelikle bu ruhsal durumdan çıkıp öyle mücadele etmek istiyor olabilirsin ya da hiç mücadele etmek istemiyor olabilirsin. sen kendi hakkını sonuna kadar korumak zorundasın her ne yolla olursa olsun. tamam o evde kalmak isteimiyor olabilirsin haklısın da. ama verdiğin emeğin onlara bırakamazsın. keşke bir da olsa toparlanıp tüm işleri halledebilsen ama maalesef ki öyle bir lüksün yok olaylar ve karşı taraf çirkinleşeceği kadar çirkinleşmiş alçalmış o adam da yazıklar olsun ki adamım ben diye ortalık da gezecek maalesef işte dünya bu kadar. sen bir yandan psikolojik açıdan hem de fiziki açıdan ciddi bir mücadeleye hazırlan ne yapman gerekiyorsa onu yap. sen haklısın ve haklı olmamının onuru ve gururuyla karşılarına çıkacaksın dimdik.
ne yaptıysan geri alacaksın öyle dağdan inme olmayacak bunların yaptıkları gibi değil. hakla hukukla. en ufak geri adım atma iş çoktan çığrından çıkmıştı o adam ve ailesi sıvasını da sürdü ve tamamen kirlettiler. hukuki işlerden pek anlamam süreç nasıl olur nasıl olması gerekir bilmiyorum açıkçası. ama sen asla bırakma lütfen
2 kadının 1 kadına yaptığına bakın ne kadar içler acısı. bize kadınların birbirine destek olması öğretilmedi maalesef kendimiz öğrenmek zorunda kaldık. bir avuç bunu öğrendik öğretmemiz de lazım. konu çok başka yere gitmiş olabilir belki özür dilerim böyle durumları gördükçe daha çok sinirleniyorum
kendinizi suçlamayın yaşanılanlar için ben nasıl görmedim ben nasıl anlamadım diye siz saf olan sevginizi verdiniz karşılığını da böyle aldınız maalesef. GÜÇLÜ OLMAN GEREKİR. Allah yardımcın olsun güçlü kal

Neden istemediğini msj atarak hatalı duruma düşsün ki çok saçma. İstemiyosa istemiyorum diyecek tabiki. Bunu eşine kv dediği halde kimse takmadı kadını. Söz hakkın yok dediler. Hadsizliğin daniskası

çok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolur
şikayetçi oldum ben
onlarda benden oldu
benim darp raporumda var
ama uzaklaştırma almadım yani aklıma bile gelmedi açıkçası

Hala alabilirsin asel neden böyle söndün sen yahu uzaklaştırma da alabilirsin evden de çıkarabilirsin
Babam ağladı diyorsun ya nasıl hazmedebiliyorsun babanın ağlamasını anlayamıyorum neyi beklediğini

vermezler onlar ev falan
Noluyor ya hu evi onlar vermiyor zaten, haklarınızı alacaksınız hukuk yoluyla, onların rızasını beklemeyeceksiniz.
Dünün şokudur inşallah bu mesajlarınız, kafanızı toplayınca mantıklı kararlar verirsiniz.
Haklıyken bu kadar sinmeyin lütfen.
Siz uğraşmayacaksınız, avukatınız uğraşacak zaten.

kızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok

Olayın sıcağıyla bitsin gitsin yıldım diye düşünüyorsunuz ama buraya yazıyorum sonuna kadar ugrasmazanız onlarla en fazla bi kaç ay sonra ben naptım niye göz yumdum demeye pişman olmaya baslarsınız. Eşiniz evlenecek görümce işe girecek kayınvalide hiç birşey olmamış gibi düğün dernekle ugrasacak tek mağdur siz olacaksınız. Beddua etmekle içiniz soğumaz

Ha şöyle ya görsünler bakalım nasıl oluyormuş

vermezler onlar ev falan

Onlar tabiki vermek istemeyecek ama bu kadar seyden sonra hukuken sen kardasın farkındamısın canım. Şuan çok üzgün ve şoktasın anlıyorum o yüzden uzak olsunlar bana yeter kafasındasın ama ilerde çok pişman olırsun hemde birçok hak sendeyken yapma bunu canım

olsun bugün isten sonra hallet, bilenler vardir mutlaka. ohhhh ne ala, sen gel hem evime yerles, hemde beni benim evimde döv, sonrada beni kov. harika ya. evine giren adami öldürsen mesru mudafa sayilabilecekken bu kadar rahat davranma rica ederim

ha iste böyle, ama bir tek o kardesi olacak yilana da dava ac ki o isi bahane ederek yiktigi yuvanin vebalini isinden olarak ödesin

altınları bozdurduğumuza dair evrak yok elimde,düğün videosu var sadece
yüzlerini bile görmek istemiyorum artık hiçbirinin

canım altınları bozdurmuş bile olsanız sen o görüntülerle mahkemede altınlarımı istiyorum dersen aynılarını alıp vermek zorundalar. böyle bi şey okumuştum bi avukatın instagram sayfasında. avukatla bunu da konuş mutlaka. al altınlarını.

yok yok sinemez hemen iki çirkeflik gördü diye. en başta biz izin vermeyiz :) çünkü konu sahibi de biliyor ki sinip köşesine çekilip sessiz sedasız boşanırsa onlar sevinçten göbek atacak. onlara bunu yaşatıcak değiliz.

ama şunu bil ki asel eşin çok pişman olacaktaa iş işten geçmiş olacak.

hani cenaze yeniyken herkes evine doluşur bilmezsin acını. millet dağılıp yalnız kalınca çöker o gidenin yokluğu.
bu da öyle olacak. o anlaşamadığı huylarını sevmediği annesi babası ne ara bu kadar kıymetli oldu. tabi şimdi olay sıcak, birlikteler henüz bişeyin farkında değil eşin. zaman zaman zaman...

Merhaba,
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, “oğluşumun evi hepsi benim” diyebileceklerini yazmıştım.

Eşinizin ailesi tabiri caizse biraz saf, o darp raporunun ne anlama geldiğini, başlarının nasıl belada olduğunun farkında değil. Devlete, mahkemeye zorbalık sökmez, polisi dövmeye çalışın bakalım ne oluyor?

Bir de kendinizi üzmeyin, evi sağlama aldınız, avukata gidiyorsunuz, kendinizi koruyorsunuz. Ben sizi çok güçlü görüyorum, siz öyle hissetmeseniz bile.

Nacizane son birkaç tavsiyem olacak:
1) Sizin ve ailenizin huzuru için eşinizi ve ailesini telefonunuzdan/sosyal medyadan engelleyin. Niye küfür dinleyesiniz, iletişime geçmek isterlerse avukatla görüşsünler, onların işi bu.
2) Agresif, güven veren bir avukat bulun, ondan habersiz eşinizle buluşmaya falan sakın gitmeyin. Bu insanları silin ve güzelce keyif yapın.
3) Mahkemeyi kısaltmak için garip gelecek ama tazminatları vb fazla fazla isteyin. Gözleri korkacak ve anlaşmak isteyeceklerdir, elinizde pazarlık payı bulunsun. Öbür türlü iş daha çok uzar.
4) Avukatınız eşinizin ailesine karşı yaralamaktan kamu davası açabileceğini bildirsin. Ne kadar panik, o kadar hızlı anlaşma
5) Evde aldığınız eşyaların faturalarını şirketler online sistemlerinde tutuyor, bunların da çıktısını teslim edin.
6) Telefonla hiç iletişime geçmeyin, konuşmaları delil sunmak zordur, ararsa direkt kapatın. Mail ve mesaj her zaman delildir.

Tekrar yazacağım yüzlerini görmeyin zaten, mahkeme salonunda ezik hallerini görürsünüz.

En sağlam savaşçı avukatı bulun, gerisi ile uğraşmayın. Kimin iyi olduğu bilinir zaten siz şu anda hukuk açısından çok öndesiniz. Avukatınıza delil ve belgeleri fazla fazla teslim edin. Anlaşma için bir önce bir sarsılsınlar bakalım.

ben ailemin yanındayım onlarda çok kötü oldular,babam dün bana sarılıp ağladı o an dünya durdu sanki
bunlar çok çirkef insanlarmış
biz başedemeyiz bu pisliklerle
Çok üzüldüm gerçekten. hakkınızda en hayırlısı olur umarm. Ama mesele görünce n kalması değil üslup. Hayat boyu böyle le olacaktı emin olun. Kar kterleri böyleymiş. Kv görümceyi boşver in de öyle bir durumda eşiniz nasıl sizi savunamaz? Demek ki haketmiyır sizi. Onlar orda 3 kişi siz yalnız böyle muamele olmamalı.O anda ayrılık kararı alınıyorsa bile böyle davranılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…