görümce belası

bir saattir konunu okuyorum Asel ağzım açık kaldı. Tez zamanda kurtul inşallah hakkınla.

KKnın hanımları müthiş destek olmuş gerçekten, umarım şu uzaklaştırma kararını bir an önce çıkarıp görümceye de dava açarsın canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum herkes gibi. Allah yardımcın olsun.

inşallah canım çok sağol
çok destek oldular sağolsunlar
amin çok sağol

hepsi aynı kafa galiba bunların

çok sağolun
insan inanmak istemiyor ama varmış böyle insanlarda bende bunlara denk gelmişim

amiin hepimizi mutlu etsin Allah inşallah
zarar görmeden kurtulmak istiyorum hepsinden

o günde benim en mutlu günüm olucak inşallah

çok sağolun Allah razı olsun sizden
arsız insanla uğraşmak evet çok zormuş
nerdeyse pes edicektim ama silkelendim
inşallah çok çok teşekkür ederim

elimden ne geliyosa yapıcam
en azından hakkımı alıcam çok sağolun Allah razı olsun

hepsi aynı kafa galiba bunların

ayni ayni, benim kv evi tutup mobilyalari dösedikden sonra gördü evi. odalari gezerken yemek odasina gerek yoktu, bize oda kalmamis, neyse su dolabi surdan kaldir cek yat koyun nerede kalacaz biz gelince. bardaklari burda istemiyorum su dolaba kaldir. yatagin minderi iyiymis tamam o olur. fazla anahtar yoksa su an 3 tane daha yaptirin biz (kv kayin görümce) kapida kalmayalim diye siralamisti. aradaki fark esim arkamdaydi yoksa bende bitirirdim geri dönüsü olmayacak sekilde.

Hey maşallah teyzedeki kendine güvene bak sen

hemen yerleşmişler evime
bitsin artık kurtulmak yüzlerini görmek istemiyorum
evet omzumda kolumda darbe var,dudağımın iç kısmı patladı
bağırdım onada hepsine
eşimede isyan ettim sadece ben yerdeyken gözlerine baktm sadece boş boş bakıyodu
hiçbişey yapmadı bi kadın kaldırdı beni
ne hallere düştüm
Senin ex eşin dicem artık adam değilmiş bu net!!
Hiç bir hakkını öyle insanlarda bırakma keyif sürmelerine izin verme.. sen al boz borç öde onlar keyif sürsün yok öyle bi dünya..
Kendine gelmene sevindim şimdi onlar düşünsün.. unutmaki insanlar yaşattığını yaşamadan ölmezler Allah o kv görümceye eşine hak ettiklerini yaşatsın inşallah..
elleri kırılsın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…